Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:20 | juli 24, 2018

Full fart, vänskap och hår

Hej min vackra vän. Förlåt min frånvaro. Men som du vet så flög jag och flickorna till Sverige galet tidigt i söndagsmorse.

När vi landade på Arlanda så hämtade min kompis Viktoria oss där. Trötta och glada landade vi på svensk mark.

Vi bor hos Ewa i Sigtuna. Våra gamla hoods där alla Liv och Vidas vänner bor. När vi svängde in på Ewas gata såg vi ballonger utanför dörren och massor av barn… det kom bara fler och fler.

Ewa hade bjudit in Vidas kompisar och ordnat ett överraskningskalas för henne. Börjar gråta bara jag tänker på den fina omtanken och kärleken. Vilken glädje. Tänk att hon gjorde detta. Så underbart. Vida hade ju inget kalas i Spanien för nästan alla i hennes förskoleklass var bortresta. Men nu fick hon ett kalas med kompisarna i Sverige.

Älskade Ewa och Viktoria samt jag och mina fina tänder 🙂

Och Linn och Novah åkte helt från andra sidan stan för att fira Vida och jag fick kramas med min Linn. Vänskap ❤️ och systrar i hjärtat för alltid som Novah och Vida säger.

Bad och bus i timmar.

Igår hade jag tid hos Creative Heads för hårfix. Som jag längtat. Hade en över 10 veckor utväxt och mina HairTalk hängde på sista hårstråt. Tovigt och hemskt.

Catta som jag brukar gå till har semester så duktiga Johanna på deras salong på Drottninggatan hjälpte mig.

Fint va?! Hon färgade botten, la en nyansering samt flyttade upp mina HairTalk. När Catta kommer tillbaka från semestern ska hon göra slingor och byta ut mina HairTalk till lite längre. Vill ha det till min Boho 40-årsfest.

Min inbjudan. Längtar!

Åt världens godaste indiska mat på ett ställe på Drottninggatan igår. Vill åka in till stan igen bara för att äta där.

Så det har varit full fart sen vi kom hit och det är bara början. Mycket vi ska hinna med.

Just ja, har fått massor av frågor om mina tänder. Tack! Vad glada ni gör mig. Det är billigare i Spanien så går du i tankar så får du flyga ner till Dr Ace i Spanien helt enkelt. Passa på att ta lite semester samtidigt 🙂

På många kliniker så måste man vänta fleeera veckor och bära provisoriska innan dom riktiga tänderna är klara. Där jag gjorde mina så tar det bara några dagar för han designar och skapar dom på plats i en 3-D maskin.

Det kostar 4-5 tusen/tand. I Sverige har jag hört att det ligger mellan 7-8 tusen/tand. Jag gjorde åtta stycken i överkäken. Man slipar ner den naturliga tanden och sätter antingen fasad eller krona. Det beror på hur stort ”fel” man har.

Det bästa jag gjort på länge!

All Kärlek ♥️


14 kommentarer14 kommentarer om “Full fart, vänskap och hår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Då när man bestämt sig för fasad då är det för resten av livet? Eftersom de egna tänderna är nedslipade eller hur? Trevligt Sverige besök

  Svara
 • Japp, så är det 🙂

  Svara
 • Underbara ungar och en sådan pårla din väninna är som ordnat och fixat med allt detta

  Svara
 • Hur går det med hunden, vet ni ngt nytt? ♥ Vi var till vet i morse för ultraljud på vår äldsta kattkille. Ngt med njurarna troligtvis så nu väntar några dagar av ovisshet i väntan på tfn samtal. Underbart med djur men så ångestladdat när de blir dåliga. ♥Kram♥

  Svara
 • Tyvärr har vi inte fått svar ännu men han har tagit bort massor av tumörer stora som tennisbollar 🙁 håller tummarna att er fina och kattkillen ♥️ Kram ♥️

  Svara
 • Åh sån inbjudan skulle jag vilja ha! Härligt med avslappnad klädsel. Ska du ha festen i Spanien eller Sverige?

  Svara
 • Älskar avslappnat och skönt. Har festen i Spanien.

  Svara
 • Åh, jag vill komma! Gillar verkligen bohemian style, och fest så klart. Dock arbetar jag till ca 16.00 så svårt att hinna exakt tid 😉
  Eller det var kanske enbart till dina riktiga vänner? Hahaha … *skäms*
  Men OM jag får är jag med och firar dig! *hjärta*

  Svara
 • Var det inte läskigt?! Älskar inte att gå till tandläkaren och bara tanken på att slipa ner tänderna får det att ila i hela munnen

  Svara
 • Hej fina Hannah! Vilket härligt välkomnade av era vänner! Hoppas ni får en fantastisk semester i Sverige. Vill bara framföra en liten förfrågan/önskan: Om du någon gång tröttnar på din underbara fina blommiga klänning från hm som du hade på dig förra sommaren i inlägget ”slappardagar” så köper jag jättegärna den av dig! Har helt förälskat mig i den klänningen men jag hann aldrig köpa den på hm då den tog slut.. Stor kram till dig❤️ Helena

  Svara
 • Måste bara säga – wow! Va snygga tänder du har!! Ofta kan resultatet bli överdrivet men dina nya gaddar ser väldigt fräscha o fina ut!! Helt rätt att ge sig själv den presenten om man har möjlighet, nu tycker jag iofs du hade fina tänder innan men det sitter i ens egna känsla så klart…

  Svara
 • Skönt att se att min favoritlunch håller stilen även när jag inte är där och kontrollerar läget minst en gång i veckan ☺️. Nästa gång får du testa deras räksallad, gaaaalet god!

  Svara
 • Nu ska jag läsa Amelia med min favvo på första sidan ❤️

  Svara
 • Har den kommit ut nu? Vad kul. Hoppas den är bra 🙂 Kram

  Svara