Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:42 | augusti 1, 2018

Mama Mia

God onsdag vacker. Hoppas du har fina dagar. Vad har du för dig?

Här är det fullt semester mood. Så skönt.

Har träffat min Jessica. Det var väldigt längesedan så vi tog igen massor, åt middag och avslutade med bio. Mama Mia.

Har haft skaldjursfrossa med Ewa och Viktoria också.

Verkar inte som om jag hinner med en tur till västkusten så jag får äta räkor i Sigtuna istället 🙂

Gött!

Hade så gärna velat hinna med några dagar i Göteborg och ute på nån mysig ö. Sommar på västkusten är det bästa enligt mig. Åh vad jag älskar att vara där.

Nu ska jag, Peter och flickorna hem till våra vänner och gamla grannar Tone och PJ. Har inte varit på vår gata sen vi flyttade förra året.

Kommer nog kännas konstigt men härligt att träffa vännerna.

All Kärlek ♥️


7 kommentarer7 kommentarer om “Mama Mia”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Åh vad gott med skaldjur! Du och din familj hade så gärna fått komma hem till mig och min familj en dag. Vi bor utanför Göteborg vid havet och har båt så man kan åka ut till öarna och bada och sola. Men förstår såklart att ni inte åker hem till främmande människor Önskar dig en fortsatt fin semester i Sverige! Kram H

  Svara
 • Helena, vilken fin och öppenhjärtlig invit! Tänk om Hannah hade tackat ja … skulle varit häftigt! 😀

  Svara
 • Tack Malin❤️

  Svara
 • Såå gott med skaldjur. Mums. Jag åt precis björnbär och tror att jag åt upp en larv på köpet också. Usch! Ha en fortsatt fin kväll fina du. Din blogg är så lättsam och underhållande. Loooove it ❤️❤️❤️

  Svara
 • … du kan alltid flytta hem igen Hannah … om man inte provar att bo någon annanstans så vet man ju inte hur det är att sakna sigtuna/sverige! Hoppas du får en trevlig stund på din gamla gata hos dina gamla grannar! ♥

  Svara
 • Tack Malin❤️

  Svara
 • Hur orkar ni viisa upp allt ert gottande när så många människor lider i vår värld
  Hoppas ni vaknar innan det blir för sent

  Svara