Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:30 | augusti 19, 2018

Bästa presenten

God söndag min vän. Är hos Ewa men inte bara jag utan Mio och Tristan sov också här.

Vi har slappt och haft en skön söndag. Legat i solen, ätit pizza och bara tagit vara på helgens sista dag.

I veckan som kommer far jag hem. Saker börja falla på plats trots tungt hjärta.

Men glädjer mig åt att jag har ett kalas att se framemot. 40 år fyller jag nästa fredag. Kan knappt fatta hur jag kan ha varit med om så mycket på dessa år. Borde fylla 80 🙂

Det värmer mitt hjärta att se och känna vilka underbara vänner jag har. Många, nästan alla förutom mina kollegor, flyger till Spanien för att bjudit in till kalas. Vilken kärlek. Det enda jag önskar mig. Bästa presenten ju.

Vad har du gjort i helgen?

Jag har hängt med min Ewa.

Stor Kram ♥️


12 kommentarer12 kommentarer om “Bästa presenten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fint med så goda vänner 🙂 Den här helgen har min syrra med familj varit här. Vi har umgåtts och bara myst på. Hösten är på gång och jag har börjat tända massa ljus och även tjockare tröjor kommer mer o mer till användning. Myspys! På tal om det så verkar du vara just en mysig människa med stort hjärta. Älskar din blogg ❤️

  Svara
 • Åh vad härligt med 40-års fest. Kommer ihåg min och den finns i mitt hjärta fortfarande, underbara minnen. Idag är det min födelsedag men jag har varit på en annan slags uppvaktning idag och min födelsedag har liksom bara passerat förbi. Känns sorgligt för jag hade så mycket förväntningar men en snabb fika blev det nu ikväll med min man och mina föräldrar. Får vara glad för det lilla. Hoppas allt hinner lösa sig för dig innan du reser tillbaka till Spanien. Kram

  Svara
 • Ta dina barn och två hundar och kom hem igen. Du har varit nedslagen sen du flyttade till Spanien. Önskar dig att må bra i ditt hjärta.

  Svara
 • Du verkar så väldigt nedstämd? Är du lycklig i Spanien? Önskar dig att få må bra och inte bara vara andra till lags.
  Kram ❤️

  Svara
 • Hej Hannah,

  Har läst din blogg i flera år, tycker att du verkar vara en väldigt fin människa. Jag hoppas att ditt hjärta blir lättare och att du får vara lycklig. Många varma kramar ❤️

  Svara
 • Jag hoppas du mår bra men glimten i dina ögon finns inte mer. Trots fint hus jobb i Spanien så är det tycker jag inte det ultimata.
  Ni hade det ju så fantastiskt i Thailand det är nog det bästa göra så och bo kvar i det vackra Sverige där syster mamma och alla vänner finns.. Men jag bara funderar så ta inte illa vid dig. Trevlig resa önskar jag men kom tillbaka. Du kommer må bäst så GISSAR jag.

  Svara
 • Glimten i dina ögon finns inte längre kvar,men följ ditt hjärta!

  Kram

  Svara
 • Hannah. Jag är en väldigt intuitiv person, och har en hsp. personlighet. Jag kan på nåt vis känna hur du känner, och tror mig ana vad som bla. tynger ditt hjärta, att åka tillbaka till Spanien och lämna en del av dina barn kvar i Sverige. (Jag har en son, och kan bara känna den smärtan att vara behöva vara ifrån honom.) Och också din mamma och syster som blir kvar. Sen så tror jag du sörjer Stig jättemycket. Vilken tragedi den olyckan var!

  Fast man har ett ordnat liv, jobb, pengar så man klarar sig, ett fint hus, ja allt det materiella, så är ändå nära och kära det viktigaste. Det visar på att du har ett stort hjärta, och en känslig själ.
  Hoppas du får bli lycklig igen i ditt hjärta, och att allt löser sig på nåt vis.

  Hälsn. från lilla mig uppe i det vackra Tornedalen.

  Svara
 • Fina Hannah!
  Inte konstigt att hjärtat känns tungt när man skiljs åt för ett tag,
  särskilt när man har en så nära relation till mamma och syster med familj,
  du har mycket på gång jämnt och det tär på kropp och själ,
  hur mycket man än gör så får man en känsla av att aldrig räcka till
  Var rädd om dig och din hälsa
  Varma kramar från en utbränd medmänniska

  Svara
 • Hej Hannah, här kommer en ”privat” fråga- självklart ok om du inte vill svara.
  Träffar inte William sin pappa längre? Minns att du förr ibland skrev att han åkte till sin pappa i USA. Tack för en fin blogg!
  Kram

  Svara
 • Förr var väldigt längesedan. Deras relation har inte funnit på mååånga år.

  Svara
 • Hej Hannah! Förlåt för en Kanske en lite ytlig fråga på ett ganska djupt och ärligt inlägg men kan inte låta bli att fråga var dina solglasögon kommer ifrån? Kram Josefine

  Svara