Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:19 | augusti 20, 2018

Tacksam

Är så tacksam över all kärlek här inne. Tack!

Jag och Mio har sovit hos Ewa. Hon är på jobbet och Mio och jag har pratat och planerat inför hösten. Jag har jobbat och betat av mail. Nästa vecka är det dags att börja jobba på riktigt igen. Liv och Vidas skola börjar inte förrän 3/9 så det är ingen stress i alla fall.

Håller på att tvätta och passar på att kolla ett avsnitt Nashville mellan maskinerna. Kaffe och en paus från allt är gött.

Huvva vad jag gråtit. Säsong 5 är riktigt sorglig.

Strax ska vi fara in till stan och träffa William.

Han hänger mest bara med kompisar men har ibland en liten lucka för mamma sin 🙂

Tufft på olika sätt när barnen blir så stora som William och Mio är.

Hörs om en stund.

All Kärlek ♥️


6 kommentarer6 kommentarer om “Tacksam”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är enastående på många sätt och det är alltid lika roligt och titta in här. På något sätt kan jag förstå att det känns tungt i bröstet för att vara ifrån sina barn är tufft. Den där vanliga vardagen som kan både vara jobbig men också vara helt underbar. Jag har en vuxen son och när han åker hem till Stockholm efter ha varit hemma hos mig några veckor på semestern så lipar jag när han åkt. Han har det jättebra i Stockholm men ibland känns det i mammahjärtat. Hoppas du får en helt underbar födelsedag. Trivs ni Spanien så tvivla inte men känn efter Hannah och gör det du känner är rätt i hjärtat. Kram kram

  Svara
 • Jag fick bara en känsla av att Mio stannar hos sin pappa och att det är
  förklaringen att det känns tung i ditt hjärta.

  Svara
 • Du verkar så ledsen Hannah! ❣️❣️
  Önskar dig och familjen allt gott!

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Inte konstigt att det finns kärlek här inne! ❤️

  Svara
 • Kärlek till dig och dina närmaste. ❤ Vi alla har någongång brottats o befunnit oss i olika situationer som gör oss mer medtagna o känsliga. Jag vet hur det känns när hjärtat inte mår bra o allting känns tungt o jobbigt. Befinner mig just nu i en tung period. Tar dagarna som dem kommer.
  Stor Kram! ❤
  Måste bara få säga att jag uppskattar o följer din blogg o ditt liv dagligen. Tycker mycket om att läsa hur ni har det och vad ni gör och mår. Får otrolig kraft o inspo från dig!
  Tack!
  Tyckte om din klädstil med kavaj, vanliga jeans o vit tisha. Vardags men såå fint. Var hade du inhandlat skorna du hade till?

  /Jeje

  Svara