Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:24 | augusti 30, 2018

Vilka vänner!

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Sitter och jobbar vid köksbordet med min kaffe, kikar ut lite på förvandlingen av terassen inför morgondagen och försöker få ordning på hjärnverksamheten och kroppen som inte hänger med riktigt.


Jag får ovärderlig hjälp av Peter och Pernilla utöver det jobb som Andy och Karin gör.
Hade inte klarat detta utan dom. Så mycket hjälp och omtanke.
Skulle inte överväga att ställa in hur jag än mår. Detta har jag sett framemot så länge. Sen jag fyllde 30 typ 🙂
Är ju galen i kalas och att fylla år och nu blir jag 40.
Älskar att fixa överraskningsfester till vänner och familj och se glädjen hos dom och få dom att känna sig uppskattade och älskade.
Och är det nåt jag gör nu så är det att känna en innerlig glädje och kärlek till mina vänner som valt att komma. Det är oförglömligt och bästa presenten. Ni är dom bästa!
Jag ställer till med fest men dom tar sig tiden att flyga hit från Sverige.
Nästan 40 personer flyger hit från Sverige. För min skull.
Knappt så jag kan förstå det. Dom tar ledigt från jobb, ordnar barnvakt, en vän flyger trots att hon är sjukligt flygrädd och har inte suttit på ett flyg på 20 år!!! Betalar flyg och hotell och kommer hit. Lägger allt åt sidan för att komma och fira tillsammans med mig hela helgen. Några av mina nära bokade t.om. sin resa hit redan förra året för att vara på den säkra sidan. Förra sommaren närmare bestämt 🙂
Tänk vilka vänner som gör detta för min skull. Riktiga genuina vänner. Kan inte annat än känna en sån oerhörd ödmjukhet, värme och tacksamhet.
Imorgon kommer dom se den glädjen i mina ögon som jag älskar och se hos dom…
… och så kommer dom får sig en riktig fest också. En fets som jag planerat i ett år och lagt ner själ och hjärta i. Allt för dom 🙂
Igår smet jag och Liv och åt en sen lunch ihop. Strunta i jobb och festplanering för en stund.

Mysigt att få lite tid på tumanhand.
Vad ska du hitta på i helgen?
All Kärlek ♥️


18 kommentarer18 kommentarer om “Vilka vänner!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha nu en helt underbar fest! Stort Grattis!!

  Svara
 • Grattis till fina dig!!! Ha en underbar fest. Det kommer du säkert få ❣❣❣

  Svara
 • Hej igen. Så glad o förvånad jag blev att du svsrade på min kommentar! . Såg Peter igen vid Scandi när han lastade bilen. Ha nu en trevlig o glad födelsedag i morgon och njut. Det är härligt att fylla år o bli lite äldre. Kram

  Svara
 • Jag har en fråga jag grunnat på: Väldigt många har lite livskriser är de fyller jämnt. Oavsett om det är 30 40 eller 50 så verkar det komma i direkt anslutning någon gång. Håller ni med? Tjejer blir oftast stressade och deppade medans killar – ja de blir snarare barn på nytt igen till tjejernas stora förtret. Ska ha raggarbil och MC flyga luftballong, börjar kolla in unga tjejer ort och gott saker de aldrig gjort förr, … Allt de kan komma på liksom.
  Observera at jag generaliserar grovt nu skillnaden mellan man och kvinna. Men det får ni leva med…Är det någon förutom jag som har samma erfarenhet?
  Vill med detta sagt inte förminska någons mående. Absolut inte.För jag har själv varit där.Vid 40. En del år sedan. Jag bara undrar om andra har samma erfarenheter som jag?
  Och hur gjorde ni för att komma ur det, OM ni märkte att det mest handlade om en siffra. För jag såg det nämligen inte själv då..För mig tog det nog en par år innan jag såg att det var åldern i sig och gamla sjuka föräldrar mm som påverkade.Många dödsfall var det.Saker hände i en turbulent tid.Fick barn osv…Flyttade…
  Vad tror ni?
  Läs nu inte detta som om jag förminskar Hannahs eller någon annans mående. För det är inte min avsikt.Vill bara än en gång vara tydlig med det..
  Man har behov av att landa när det är turbulent – tänk det det alla som läser.Synnerhet tjejer. Va inte så hårda mot er själva.

  Svara
 • 36 år.. har kriser lite nu och då.
  Vänder mig till samtalsterapeut att prata med om allt mellan himmel och jord för att förstå varför jag tänker, känner och agerar som jag gör.
  Sen letar jag upp vad som får mig att må BRA.. riktigt BRA! Å sen gör jag mer av det.

  Svara
 • Åh grattis Hannah! Hoppas du får ett fantastiskt firande med familj & vänner <3

  Svara
 • Tror också att bästa medicinen är att omge sig med vänner,
  En underbar 40- årsdag önskar jag dig vackra Hannah!

  Svara
 • Ha en underbar fest fina Hannah ❤️❤️
  Kramar

  Svara
 • Du kommer få en toppenkväll!!! 🙂
  Och mums med den sushin … mycket av deras mat är superbra. 😉

  Svara
 • Vad fint att du tänker så mycket på dina vänner! Hoppas festen blir precis så fantastisk som du tänkt dig.❤️

  Svara
 • Ha en underbar 40-årsfest!
  Slurpa i dig all kärlek och värme du bara kan!
  ❤️

  Svara
 • Stort Grattis på födelsedagen fina Hannah ❤️ (vem kan ana att du fyller 40? Ingen, inte för att ålder spelar så stor roll men du ser verkligen fantastisk ut, alltid!) Hoppas att du och familjen och alla vännerna får en härlig helg i soliga Spanien!
  Vilken fin bild på Liv, härliga smilgropar hon har.
  Många Kramar från Lina

  Svara
 • Ha nu en riktigt härlig fest med dina fantastiska vänner, Hannah!♥♥ Gissar att det kommer att bli en helt underbar födelsedagshelg, vilken kommer att ge även dig en stor dos livskraft och glädje! Riktigt stor kram till dig och de dina♥

  Svara
 • Härliga fina Hannah! Hoppas du får en fantastisk fest och se bara till att Njuta och vara i nuet. Du är så värd den här festen! Skålkram på Dig

  Svara
 • Stort GRATTIS på 40-årsdagen finaste Hannah kram till dig och hela familjen. Snart börjar din fest, ditt superkalas. Njut! Katarina

  Svara
 • Ett Stort Grattis på din 40 årsdag Hannah! Hoppas att du får en fin helg med dina nära och kära<3
  Många kramar<3

  Svara
 • Stort grattis på 40-års dagen!!!!

  Svara
 • Känns bra, gillar
  också soppa, sushi

  Svara