Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:34 | september 8, 2018

Skyddsänglarnas skimmer

God kväll vacker. Hoppas du har en skön helg.
Jag och mamma har varit ute hela dagen. Vandrat på Padjelantaleden i fyra timmar sen har vi åkt båt på Pärlälven i ett par timmar till.
Det är som små älvor i luften, allt skimrar och ger ett lugn i både kropp och själ. Kan inte få nog av denna vackra natur. Detta magiska landskap. Är fullkomligt hänförd. Som alltid när jag är här.
Det är sagolikt. Far runt och försöker fånga allt på bild men det är omöjligt. Men en liten känsla, av det vi upplever, kan jag i alla fall förmedla genom bilderna.

Världens bästa, varmaste och gladaste mamma och jag redo för en dag i naturen.

Björn körde ut oss till Padjelantaleden där vi började dagens vandring.
Fikapaus vid forsen.

Kaffe och smörgåsar med typ allt på 🙂 falukorv, smör, ost och potatissallad.

Allt i ett. Gött!

Naturens egna vackra spår i sanden.
Och Ängsull… bara namnet Ängsull är så fint.


Älskar hur träd och himmel speglas i vattnet.


Björns fru Helena mötte vi på längs med älven.
Nästan kamouflerad med träden.


Kanske mina skyddsänglars skimmer som fastande på bild 🙂
Nu ska vi sova efter en skön dag. Helt möra i kroppen och mätta efter en god middag på fjällstationen.

Älgfärsbiffar stod på menyn idag.
Vad gör du i helgen?
All Kärlek ♥️


33 kommentarer33 kommentarer om “Skyddsänglarnas skimmer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså wow vad mysigt! Man vill bara hoppa in i bilden
  Man blir helt lugn i kroppen.
  Sverige är verkligen fint.
  Stor kram

  Svara
 • Fantastiskt vackra bilder. Underbart att få en sådan fin upplevelse tillsammans med sin mamma. Har aldrig kommenterat förut, tycker du är en vacker kvinna och en fin mamma till hela din barnaskara. Kram/Margreth

  Svara
 • Jag älskar verkligen svenska fjällnaturen. Så underbart rofyllt.
  Kram

  Svara
 • Vilka bilder – Så otroligt vackert ! !jag blir så sugen själv på att fjällvandra !Och vilken tur ni har med vädret ☀️☀️!

  Svara
 • Helt fantastiska bilder. Tack för att vi får följa med.
  kram,
  Victoria

  Svara
 • Älskar nordens alla årstider, fina bilder

  Svara
 • Tänk vad bilder kan förmedla känslor! Vilken natur, magiskt vackert!
  Tack

  Svara
 • Tack snälla Hannah att Du fel är med dig av ert underbara äventyr ! Född i Norrland bor i södra Frankrike sen länge , mina ögon tåras då jag ser naturen så orörd och vacker ! Njut STUNDEN kommer inte i repris ! ❤

  Svara
 • Vilket vackert land vi lever i, tack för dom underbara bilderna.

  Svara
 • Så magiskt vackert. Jag skulle så gärna vilja vandra i fjällen någon gång. Du och din mamma är så fina <3 all kärlek till er.
  Kramar ❤️❤️

  Svara
 • Sagolikt var ordet ❤️

  Svara
 • Wow vilka fantastiska bilder. Känner lugnet genom skärmen och kan verkligen föreställa mig den klara, rena luften och ett nästan meditativt tillstånd som infinner sig i kroppen. Bättre medicin för kropp och själ får man leta efter. <3

  Svara
 • Så otroligt vackert det är i norra Sverige. Skriv gärna när du får tid hur vart ni är, hur man tar sig dit ( närmsta flygplats) boende osv
  Jag har länge viljat åka till nordNorge och Lofoten men jag tror ta mig sjutton att jag skall börja med Sverige. Jag behöver oxå få ro i hjärtat och själen. Så snälla Hanna när du hinner skriv och berätta mer ingående. Den där mackan går inte av för hackor… jag älskar allt i ett mackor och allt är ju så mycket godare ute i naturen
  Ha det fortsatt fin och snart träffar du ju killarna igen❤️❤️

  Svara
 • Du flyger till Luleå. Tar flygbussen till Luleå Centrum, går till busstationen genom stan. Tar bussen upp mot Jokkmokk, och sen Kvikkjokksbussen.
  Fint däruppe! Finns ett hotell och bo på, finns även stugor att hyra! Googla Kvikkjokk

  Svara
 • Magiskt✨Livets kärna finns i naturen…..

  Svara
 • Vilka vackra bilder du har tagit.Kan förstår att ni åker dit varje år för att hitta lugnet.<3

  Svara
 • Ja man blir verkligen hänförd över denna vackra natur.
  varför har jag missat denna vackra del av vårt land
  frågar jag nig själv
  förmodligen för jag bor i motsatta delen
  synd att Sverige är så långsmalt och avstånden blir enorma
  Absolut måste jag dit i allafall
  kram

  Svara
 • Så fina bilder!

  Svara
 • Fint! Jag har fortf ena handen i gips efter min tur i fjällen o vurpan uppe på toppen av Åreskutan. Idag blir det röstning o hundpromenad:)
  Kram kram

  Svara
 • Underbara bilder❤️
  Är uppe i vår stuga i fjällen och njuter av sköna promenader varje dag antingen i skogen eller ute på fjället.
  Älskar livet här uppe
  Kram till dig och mamma

  Svara
 • Det är du värd fina du
  Sapmi o din Mors kärlek gör dig gott
  Kram anna

  Svara
 • Sapmi mamma o tron
  Hoppas det gör dig lugn o glad inför hösten

  Svara
 • Så otroligt vackra bilder!!!!

  Svara
 • Är man stark o känslig. Högkänslig
  Så både känner man o ser skönhet ondska sorg o glädje mer än andra. Både en välsignelse o förbannelse. Beroende på situationen. Hoppas du känner stark lycka nu o unnar dig må bra här o nu. Du om nån e värd det. Å din syster och mamma me såklart
  Kram anna

  Svara
 • Åh vad ni ser ut att ha det härligt!! Nu längtar jag tillbaka till att fjällvandra…
  /C
  http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd renoverings-/inredningsblogg

  Svara
 • Såklart att din skyddsängel hänger med på vandringen! Så vackra bilder. Tiden stannar. Har haft en festlig helg på synagogan i Paris. Vi firar Nyår Rosh Hashanah. Jag har varit med världens bästa kille, som inte har svikit min sida när jag varit så ledsen i sorg efter mamma. (Din mimmi är så lik min mamma Marika) Störst av allt är kärleken. Gud är med dig! Tack för en blogg som kommer från hjärtat.

  Svara
 • Vad fint att höra att du har haft en din helg och fått ett bra stöd… och i Pariiiiis. Varma styrkekramar men massor av kärlek ♥️

  Svara
 • Nä men så vansinningt vackert!!

  Svara
 • Ser helt underbart ut <3
  Jag har inte med det att göra, men jag skulle lätt skita i sociala medier när jag är ute sådär..vi finns kvar ändå 🙂
  Njut med din mamma och alla upplevelser och ge oss ett bildregn när ni kommer hem istället. Koppla av och koppla bort!
  STOR kram!

  Svara
 • I know 🙂 men på kvällarna när vi kom tillbaka till stugan så var det varit trevligt att lägga ut bilder och sammanfatta dagen. Mamma har legat och läst och jag med samt skrivit här. Bara nice. Kram

  Svara
 • Helt otroligt vackert!! Wow, sitter här och kollar dina bilder, typ helt mållös.

  Svara
 • Vilken ro for sjalen! Och vad fin din mamma ar, hon ser alltid sa glad ut! ☺︎

  Svara
 • Vilka fantastiska bilder! Ibland önskar jag att jag bodde norröver. Vi var iväg på roadtrip upp till Kiruna förra sommaren… både jag och barnen började få lite lätt panik när vi närmade oss Dalarna och alla höga berg började försvinna. Det är så otroligt vackert med fjällen.

  Svara