Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:15 | september 17, 2018

Hemmahelg och solnedgång

God måndag min vän. Har du haft en fin helg?
Jag har bara varit hemma och hängt med tjejerna.
Kunde tyvärr inte närvara på mina kollegor Norma och Nicklas vackra bröllop i helgen. Men jag har följt dom i sociala medier och sett att det varit magiskt.
Grattis! Får krama om er på kontoret idag 🙂
Annars har det inte hänt nåt särskilt.

Lagade fattiga riddare till frukost igår och sen badade vi, barnen pysslade och jag låg och läste.

Efter två fattigare riddare var jag lite nyttigare 🙂

Vida och Sigge i sedvanlig pose. Kramandes.

Vi var en sväng till La Canada och kikade runt. Jag och Liv åt vanlig sushi men Vida skulle envist ha nutella-sushi. Lika äckligt som det låter. Banan inrullad i ris med pannkaka runt och nutella på toppen.

Hittade den här på kylskåpet efter ett besök i djuraffären 🙂
Igårkväll avrundade vi helgen på stranden i solnedgången. Tjejerna i sina brillor. Vi har önskat oss sådana här sen vi såg Sune i Grekland för flera år sedan, sa dom när vi hittade dom på prylbutiken Tiger. Måste varit Sunes pappa som hade dessa fräsiga vika-ner-solbrillor 🙂Önskar dig en bra start på denna måndag och vecka. Själv avskyr jag måndagar men håller tummarna att den ska bli bra.
All Kärlek ♥️


3 kommentarer3 kommentarer om “Hemmahelg och solnedgång”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Mysigt med en lugn helg men lite trist att missa ett bröllop 😉
  Hoppas du får en bra måndag jag kan tycka att de är lite skönt med måndag och ledig dag med de yngsta 🙂
  https://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Vi har haft en dvärghamster. Det är inte så besvärligt och ganska lagom som husdjur.

  Svara
 • Härlig helg.. hoppas det fortsätter på samma vis för dig å dina

  Svara