Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:15 | september 28, 2018

Open House

God fredag min vän. Härligt med helgen framför sig. Ikväll blir det Idol och soffhäng med tjejerna. Skönt!
Annars har vi inga planer i helgen. Bara vara.
Igår var jag på Open House med mina kollegor. Det är Anna, Andreas, Norma och Nicklas företag Coliz & Murphy som byggt huset och höll i gårdagens Open house och Dirty AW som dom kallade det.
Så galet snyggt hus! Vilket ställe. Villa Milano.


Utsikten över berget La Concha såg ut som en kuliss.Kom och köp 🙂

Norma, Anna och jag. Slarvade bort mina glasögon igår. Blir så trött på mig själv. Första jag gjorde när jag vakande var att gå in på Plainvanilla.se och beställa ett par nya. Gillade dom så mycket .

Med vackra Mi och Peppe.

Det bjöds på mat och dryck och jag hade en väldigt trevlig och rolig kväll.

Nu ligger jag i Mios säng, saknar honom och William så mycket.
Brukar gå in på hans rum och gråta ibland.
Men nu måste jag gaska upp mig och fortsätta jobba. Har många visningar efter helgen.
Stor Kram ♥️


18 kommentarer18 kommentarer om “Open House”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nu tar du och säljer massor av hus fram till 1 Januari. Sen tar du flickorna och ditt pick och pack å flyttar hem till dina pojkar.Du kommer ångra dig resten av ditt liv eftersom du redan har sån ångest.

  Svara
 • Instämmer helt! Det är inget misslyckande att faktiskt vilja flytta hem igen, utan att ni satsade och faktiskt vågade sälja hus och starta om i ett annan land är modigt och en enorm erfarenhet för familjen. Att sen känna att det inte känns helt rätt och vilja flytta hem till sina barn, föräldrar, syster och vänner är inget konstigt el misslyckande. Se tiden i Spanien som en upplevelse få får uppleva. Vem vet, kanske känns det mer lockande att flytta när barnen är självständiga och vuxna. Inget säger att en flytt till Marbella kan ske senare i livet när barnen är vuxna och självständiga.

  Svara
 • Oj så vackert hus och dyrt var det 🙂 Önskar dig en finfin helg ❤️❤️❤️

  Svara
 • Håller med tjejerna på kommentarsfälten. Stort av er att flytta till Spanien men leva med ångest drabbar hela familjen.
  Ni kan ju ha ett hus som ni alla åker till på lov osv.
  Kram till dig Hannah du är bäst

  Svara
 • Hade hellre bott i en liten stuga i skogen men nära mina barn de behöver ju sina föräldrar men inte på distans. Så tänker jag detta du visar vem gör det lycklig nej det blir man inte om inte det inre mår bra. Lycka till och må gott det är bättre än allt annat. Prylar och yta NEJ TACK jag är rik som barn o barnbarn.

  Svara
 • Det är inte så lätt att bara flytta hem! De har ett stort hus som i så fall måste säljas, flickorna går i skolan där, de har två hundar och framför allt jobb där, det har de inte i Sverige. Menar ni att hon ska lämna Peter ensam med allting.
  Om de ska flytta hem måste de först hitta jobb i Sverige, hitta någonstans att bo och skola till flickorna. Det är nog inte så lätt att bara flytta hem igen.

  Svara
 • Det jag skrev va inte ämnat som en pekpinne. Hannah vet bäst.
  Hannah bjuder in själv hur hon känner och vi får väl tycka till eller hur. Ibland skriver hon att det är jobbig och att hon känner sig ensam.

  Svara
 • Båda är mäklare så det borde väl inte vara så svårt att sälja huset.
  Få in barnen på kommunalskola är oftast inte heller så avancerat.
  Möjligtvis att hitta ett nytt hus igen kan vara svårt.
  Skuldbelägger absolut inte Hannah, hon verkar stark och klok nog att ta egna beslut.Men jag kan tycker hon hör hemma med sina pojkar , hon är en hsp person så om jag utgår från mig själv så får man inte ro i själ och hjärta förräns flocken är samlad.

  Svara
 • Välj barnen framför allt,det behöver man aldrig ångra!

  Svara
 • Väldigt tråkigt av alla här att komma med pekpinnar och få de att låta som att hannah väljer bort sina barn. Tycker hon är en fantastisk mamma och skulle va glad om ja blev hälften så bra åt mina pojkar.
  Hon har klart och tydligt skrivit att saker från det förflutna börja komma ikapp henne. Låt henne vara och va gäller flytt , så låt henne komma dit själv om de vill flytta hem eller ej.

  Svara
 • Klart att hon bestämmer själv, men jag kan inte hjälpa att jag tycker hon skuldbelägger sin son genom att berätta i sin blogg att hon ligger i hans rum och gråter. Det är alltid viktigt att man som förälder inte får dina barn att få dåligt samvete, i synnerhet när man själv valt att flytta. Jag menar inte att kritisera Hannah som förälder men hon kanske behöver reflektera över vilka signaler hon sänder till barnen. Vi vuxna måste alltid tänka oss för så att vi inte drar in våra barn i en massa känslor som gör de otrygga. Då kan man få ombytta roller där barnen blir förälder till den vuxna. Det är aldrig bra,

  Svara
 • Asså jag blir så jäkla förbannad när jag går in här o läser bland kommentarerna! Va är ni för människor som måste sitta och vädra era åsikter om huruvida Hannah ska flytta hem eller att hon skulle var nån slags sämre mamma för att hennes söner går på internat ?dessutom bor väl pappan i Stockholm?
  Vet ni hur många barn som går på internat? Vet ni vad internat är för skola? Den uppfattning jag har är att där får eleverna en fantastisk utbildning. Sen sitta o skriva : jag hade aldrig kunnat vara ifrån mina barn osv ?? MÅSTE ni lämna dom avtrycken här inne på Hannahs blogg? Va jag har sett har Hannah int bett om eran åsikt i det hela. Det är säkert svårt nog för henne som det är så lägg av.
  Vi kvinnor emot andra kvinnor = fy f*!
  Till dig Hannah vil, jag bara skriva: Du vet snart vilket som kommer kännas bäst. Ge det tid och lyssna inte på någon annan än din egna röst. Samtala med din man och dom du litar på . Jag förstår att du saknar dina pojkar jättemycket.
  Kram från trogen bloggläsare ❤️

  Svara
 • Ni som skriver här är fan helt dumma på riktigt! Är ni helt tappade??? Vem är ni att döma Hannah på det här sättet? NI vet ingenting! Vaddå bara flytta hem? Hon har två barn i Spanien som kanske inte alls vill bo i Sverige. Varför ska sönerna styra över hela familjens boendesituation? Vill inte dom acceptera är det kanon att dom istället vill bo på internat. Att två tonårspojkar skulle få bestämma över en hel familj är ännu mera fel! Låt människor göra sina egna val och sluta skuldbelägg andra människor. Så småsint och bittert…

  Svara
 • Sonny! Lugna ned dig och försök hålla en god ton i inläggen. Tror ändå att alla vill väl och berättar hur man personligen känner och det är väl inget fel i det.

  Svara
 • När det man skriver enbart bidrar till skuldbeläggande, jo då bör man vara tyst! Hannahs blogg är ingen plats där man har fri rätt till yttrandefrihet! Har man inget snällt att säga henne kan man hålla resten för sig själv! Oförskämd är vad du och resten av de som skriver här är och jag hoppas verkligen inte Hannah tar åt sig utan väljer den väg som är bäst för HENNES familj.

  Svara
 • Det är ju din personliga tolkning och undrar vem som är otrevlig här…skärp till dig och le

  Svara
 • Men jisses! Nu gör du si, nu gör du så hannah… Ni verkar inte bara ha 1 skruv lös här, hela hjärnan fattas ju….

  Svara
 • Med dagens kommuniktioner tar Hanna sig lätt hem över helger och pojkarna tar sig lätt ner en helg med så trots avstånd kan de ju ses väldig ofta.
  De har ju en förälder, moster och morföräldrar och säkert ännu fler de är trygga med om något skulle inträffa på nära avstånd ändå.
  Tycker det är fint att man gör så här istället för att tvinga pojkarna att bo där de inte vill bo just nu. De är så pass stora att de måste få en chans att vara med och tycka till.
  De har hittat en lösning som just nu passar deras familj och det är väl huvudsaken. Och det hade väl varit mer märkligt om Hanna skrivit att hon inte saknar pojkarna än tvärtom 🙂

  Svara