Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:03 | oktober 6, 2018

Höst och fluff

Hej igen. Gud vad jag kan sakna hösten. Jag är egentligen inte gjord för att bo i värme. Kan liksom inte ställa om min kropp. Är konstant varm och svettig.
Älskar årstiderna, höstens krispiga luft och snö.
Men det tar mig bara fyra timmar så får jag uppleva det 🙂
Jag i sängen på kvällarna och kikar in på mina favorit-sajter Plainvanilla och ElsaLeonie.
Kollar på fluffiga fake furs, stickade snygga tröjor, skinnbyxor och boots. Åhhh så mycket snyggt det finns. Räddningen för min plånbok är just nu att jag bor i värmen… och att jag kan låna av syrran för jag har sett att hon köpt några av dom plaggen jag dreglar efter.
Här är det lugnt och skönt. Mio och Peter är ute och åker vattenskoter, Liv är på kalas och Vida hänger med mig.

Med grodfötterna på.

Jag är en riktig badkruka men hoppade i för att göra Vida glad. Ett kärringdopp med tantljud blev det.
Vida tyckte jag skulle dyka i men stackars tant har aldrig lärt sig att dyka och jag lär då inte våga nu.
Önskar jag kunde men jag är lite efter där. Det får bli bomben eller kärringdoppet 🙂
Nu ska jag läsa ut min bok och få lite sol på skinkorna.
Kram ♥️


10 kommentarer10 kommentarer om “Höst och fluff”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God morgon. Ni ser ut att ha det härligt. Känner ni att ni trivs och vill bo kvar eller har ni hemlängtan och funderingar på att flytta hem igen?

  Svara
 • När kommer historien om flytten till Spanien?

  Svara
 • Har skrivit väldigt mycket om det. Särskilt i början. Finns egentligen ingen större historia bakom flytten mer än att vi ville prova. Kram

  Svara
 • Jag älskar också årstiderna det är underbart när det blir variation i vädret. Jag som älskar julen gillar att det blir kallare och förhoppningsvis lite snö, Sverige är perfekt!

  Svara
 • Åh Vida har en sån där härlig gyllenton! En annan går mot blekare tider och lätt orange hy av bus..

  Svara
 • Komeer i håg dina fina inlägg med bilder på din blogg med fina höstlöv i bakgrunden, hur du då alltid skrev att du älskade hösten.Idag är det fint med sol och härliga färger på träden, men mörkret i november kan vara lite påfrestande Annars är det underbart med fyra årstider

  Svara
 • Åh jag längtar. Fick uppleva lite höst i Kvikkjokk i alla fall 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! Kan du inte börja designa kläder igen? Förstår att det är mycket och rörigt, men de där på ”Provrummet” verkar ju kunna sköta distribution etc? Jag är så glad i dina klänningar, på förhand hade jag aldrig kunnat tro att du skulle kunna designa något som jag skulle vilja ha på mig – snarare längtar att ha på mig! Perfekt att klä upp eller ner, bekväma, snygga, billiga – ja perfekta! Eftersom min leoklänning börjar bli genomskinlig på armbågarna så vädjar jag till dig att sätta igång igen 🙂 ha det fint!

  Svara
 • Hej Hannah! Tycker VERKLIGEN också att du ska börja designa kläder igen!! Jag började följa dig precis när du var på väg att stänga ner ditt klädmärke men jag hann ändå se flera bilder på dina kläder och de var/är så otroligt fina!! Helt perfekta plagg! Så ledsen över att jag inte fick möjlighet att köpa på mig en hel garderob, det hade jag tveklöst gjort. Du har det i dig, en känsla, fallenhet och öga för design och kläder och att klä sig helt rätt i alla sammanhang. Men man ska ju följa sitt hjärta, du kanske har helt andra tankar och planer för framtiden
  Kram till dig! Helena

  Svara
 • Åh jag är tvärtom!
  Bor verkligen i fel del av världen, hatar kyla, regn, mörker o blåst..
  Fryser konstant. Men visst är det mysigt med tjocka tröjor o tända ljus!
  Fast det kan man ju plocka fram mot kvällen även om det är varmt på dagen! 🙂

  Svara