Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:37 | oktober 6, 2018

Mio min Mio

Hej min vän. Allt väl denna lördag?
Vad har du för dig?
Vi glädjer oss åt att Mio är här.
Hade en intensiv jobbdag igår, men som tur är sover ju tonåringar så länge dom får och kan om dom inte blir väckta, så Mio vaknade typ när jag kom hem. Gick ingen nöd på honom.
Var i ett hus igår med så fin uteplats och utemöbler. Kanske inte så aktuellt hemma i Sverige men ändå.

Så fräscht med vitt.
Om bara några veckor åker jag och tjejerna till Sverige. Höstlovet kommer spenderas med vänner och familj. Som vi längtar.
Har planerat mycket skoj men även jobb. Jag passar alltid på att ta två flugor i en smäll.
Tjejerna åker tillbaka till Spanien efter lovet. Men jag stannar kvar för att åka vidare till Nepal och Indien.
Ska besöka våra barnhem i Nepal samt Indien. Träffa flickorna i Kolkata, delta i ett stort Eye camp där hundratals vuxna och barn får komma och prova sin syn och då glasögon, inviga pojkhem i Nepal och mycket mer.
Ja massor av givande, känslofulla och starka upplevelser kommer det bli.
Kommer skriva ett inlägg bara om detta snart för nöden är stor och jag försöker få tag i sportkläder till pojkarna i Nepal. Men hör av mig om det snart igen.
Du är ju med mig på resan. Som alltid. Men nu har det snart gått tre år sedan sist.
Men nu är vi här.
Igår for jag och Mio ner och strosade runt i hamnen och åt middag på Picasso.

Han tycker fortfarande om att hänga med mig och vi pratar mycket. Det är väl en åldersgrej det där med att vilja vara med sin mamma. Allting går nog i cykler. Ett tag är dom som försvunna från jordens yta men sen kommer dom tillbaka.
När vi kom hem väntade Idol och premiärpoppet.

En trevlig och god avslutning på kvällen. Riktiga bio-popcorn.

Dom här två 🙂 Schnapps är större än Vida men snäll som ett lamm. I alla fall mot familj och vänner. Kommer man hit och inte är en vän då är inte Schnapps det heller.

Den här lilla rackaren är inte bara kulfri utan blir även trattfri ikväll. Då slipper han tratten och behöver inte fastna i saker, gå in i grejer och upplevas som ett litet lurvigt fyllo.
Nu ska jag laga frukost och se om Mio vill vakna. Han far tidigt imorgonbitti så jag vill få ut så mycket som möjligt av dagen tillsammans med honom.
Jag mår inte bra dessvärre. Halsen och luftrören värker men tror det börjar vända. Bara att bita ihop.
Kram ♥️


11 kommentarer11 kommentarer om “Mio min Mio”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Krya på dig!!!
  Skönt att se Schnapps, hoppas han mår bra nu!
  Trevlig helg!

  Svara
 • Den hamburgetallriken ser riktigt god ut.

  Svara
 • Hej!
  I vår familj har vi fler glasögon i olika styrkor som vi inte använder. Är det något ni kan ta med till indien?

  Svara
 • Tänkte också på glasögon, kan man lämna in sina gamla någonstans så de kommer till nytta?

  Svara
 • En fråga, jag har en son i samma ålder som Mio. Han fyller strax år och önskar sig en klocka. Såg på en av bilderna i detta inlägg att Mio har en fin klocka, vet du vilket märke och modell det är? Tacksam för svar. Allt gott fina Hannah

  Svara
 • Det är min klocka som han fick låna under kvällen efter mycket tjat. Det är en Rolex så Ingen klocka för en tonårskille 🙂

  Svara
 • Åh nej gode gud! Inte undra på att jag tyckte den var snygg…. Tack för svar.

  Svara
 • Hej fina Hanna! Har följt dig i många år nu men inte skrivit till dig innan! Jag läser och hör att du mår inte bra och det gör mig ledsen! Jag tror du behöver gå till någon bra näringsterapueft eller homeopat. Samt kanske tänka över vad du äter, då jag varit som du ätit allt gott som finns i mängder och det gjorde att min tarm blev sjuk och även resten av mitt mående! Vill dig bara väl! Kanske har du candidaöverväxt och läckande tarm som sedan ger dig ångest, oro, migrän och sänkt immunförsvar! Det kan en näringsterapueft ta reda på genom labbprover. Tänker att i Stockholm finns det massor med bra som kan sånt här och säkert i Spanien också då de tänker mer holistiskt i sitt sätt att se på människan och eventuella obalanser!
  Jag önskar dig bättring och all lycka till med din hälsa! Många varma kramar från Sophie <3

  Svara
 • Tack för omtanke och tips. Kram

  Svara
 • vilket mys ni haft tillsammans. hur gjorde du för att få popcornen så där härligt gula som på bio?

  Svara
 • Det är speciella påsar med popcornkärnor och olja som man köper till maskinen. Då blir dom så perfekt 🙂

  Svara