Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:40 | oktober 14, 2018

Minibagare

God söndagkväll min vän. Hoppas du mår bra.
Jag känner mig sisådär men så är ju livet. Uppochner. Min Perioral dermatit har blossat ut på haka och hals. Det blir bara värre sen jag vaknade imorse. Kommer ofta när jag inte mår bra och känner stress. Vidrigt. Ska gå till hudläkaren och få medicin annars försvinner den inte. Undvika sol också men det är lättare sagt än gjort här på solkusten 🙂
Igårkväll hade vi Jennie och Daniel och deras barn Ida och Emma på besök.
En trevlig kväll där vi fick med twist-hoppande, god mat och samtal om allt mellan himmel och jord. Högt och lågt. Skratt och allvar.

Hade finfina solisar från mina vänners nya märke Musch Details, örhängen från Glitter och byxdressen är Heartmade by Julie Fagerholt.

Jennie och Daniel.

Tapas i mängder. Så gott.

Vida den största djurvännen. Hon sov med Sigge i hans korg. Båda kramade om varandra. Det är kärlek 🙂
Idag och kväll har jag och Liv haft egentid. Så mysigt att få prata och vara tillsammans på tumanhand.


Sushi i solen…
… med sällskap.
Så söta vildkatter som fick lite lax och mjölk av oss.

Efter middagen så bakade vi hallongrottor.
Liv är en riktig liten minibagare.

Åt flera stycken och drack kall mjölk till och så tittade vi på bak-tävlingsprogram från Australien. En varm och go avslutning på helgen.
Imorgon väntar träning och jobb. Tänker ha en bra vecka. Punkt slut.
Stor Kram ♥️


26 kommentarer26 kommentarer om “Minibagare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah
  Vad använder du mot Perioral dermatit? Har nyligen fått det men det jag fått av läkaren hjälper inte 🙁 När fick du det första gången? Ha en mysig kväll 🙂

  Svara
 • Jag fick det för 12 år sedan. Då var det så mycket utslag att jag fick den starka antibiotikan tetracyklin vilket tog bort allt under några år. Annars Använder jag inte feta hudkrämer när det blossat upp, peelar inte huden precis där och undviker direkt sol. Men nu behöver jag nog en kur av nåt för att få bukt på det.

  Svara
 • Tack för svar Hannah.
  Ha en fin dag 🙂

  Svara
 • Testa husvårdsprodukter från Exuviance. De gjorde underverk med min hy som drabbades av svår roscacea. Idag har jag inga problem.

  Svara
 • Tack för tips. Dessvärre har min hudåkomma inget med produkter att göra 🙁 Den kommer av stress mm.

  Svara
 • Snälla ge inte katter mjölk. Deras mage klarar inte av det. Vatten är det absolut bästa.
  Hoppas du snart blir bättre. Är det svinkoppor du har? Ett elände och ont gör det

  Svara
 • Tack för tips. Nej, som jag skrev så har jag perioral dermatit. En vanlig hudsjukdomar hos kvinnor.

  Svara
 • Har ingen aning varför du mår dåligt och har inte med det att göra heller. Kan ju finnas miljoner orsaker.
  Jag har märkt att jag blir deppig av alkohol, dagen efter. Inte alltid, men ganska ofta. Har börjat skippa det helt mot tidigare och märker en gastronomisk skillnad.
  Vet inte hur mycket alkohol du dricker, kanske inget alls..men fundera på den om du har en ovana att det kanske har blivit mer nu i värmen.
  Kram Åsa

  Svara
 • Tyvärr är det andra orsaker än alkohol. Sånt jag inte kan förändra hur som helst. Blir inte mer än lite vin nån helg då och då. Mitt handlar om annat. Men tack för omtanken. Kram

  Svara
 • Hej Hanna
  Jag går också igenom en livskris som har varat i 2,5 år nu. Jag funderar ihjäl mig på olika scenarion som skulle hjälpa mig att komma ur mina tankebanor. Men livet har ”haffat” mig och jag är fruktat nere för det. Har inte lyckats komma ur mina negativa tankebanor. Jag vet verkligen inte hur man kommer ur saker som inte går att förändra. Och det är saker som är supersvåra att förklara för någon osv. Jag tänker jämt ”Tänk om bara” så hade jag kunnat vara ganska lycklig eller lättare än vad jag är nu. Jag kan inte sova om nätterna, panikångest, ångest, tankepåslag konstant. sen det med att uppfostra barn och känna att allt bara blivit helt fel.
  Jag hoppas att du kommer tillrätta med din kris och att om det går att förändra på något sätt eller att du lär dig tänka nytt kring situationen och lär dig se den med nya ögon, det kanske man lyckas med efter en lång sorgeprocess.
  Kärlek!

  Svara
 • Hej fina Hannah! Här är en till som inte mår riktigt bra… Mitt mående är kopplat till min övervikt, men fr.o.m idag så börjar mitt nya liv. Jag ska bli av med övervikten, både med hjälp av koständringar och även träning. Nu jäklar! Jag gör det faktiskt mest för att jag mår psykiskt sämre pga övervikten. Så nu kör jag!! Kram Malin

  Svara
 • Heja dig Malin jag har gjort denna resan själv , och så mycket bättre jag mår ❤️

  Svara
 • Hej! Katter skall inte dricka mjölk. Om det är inte är en speciell ”kattmjölk” som man köper hos veterinären eller i djuraffären? Alla levande djur är laktosintoleranda. Ge dom vatten istället. Tanken är väldigt fin men det kan få deras magar i obalans. Kram ♥

  Svara
 • *laktosintoleranta

  Svara
 • Bra då vet jag det nu. Hade ingen aning 🙁 Har sett katterna idag iaf och dom mår bra. Tack och lov. Kram

  Svara
 • Jag ger mina katter mjölk både valio å vanlig ibland.Inget fel på dessa katters magar.18 och 5 år.Hur överlevde katterna som fick komjölk förr ?

  Svara
 • Vilken tur. Då slipper jag känna mig dum.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har sjäv råkat ut för denna hudåkomma det senaste året och skulle vilja tipsa dig om en kräm som fungerar superbra, iaf på mig, och det är Weledas Skin Food. Jag smörjer på utsatta ställen i ansiktet på kvällen när jag rengjort ansiktet och på morgonen använder jag den på utsatta ställen under min foundation. Fungerar kanonbra :-).

  Svara
 • Hej Hannah,
  Jag hade samma hudåkomma som du tidigare. Hade massa utslag runt munnen och på hakan. Gick till läkare och fick penicillin och krämer med kortison (tror jag det var). Jag tog detta dock bara kort och kontaktade en väldigt kompetent homeopat (som finns i Malmö). Hon är utbildad i Tyskland under många år och är väldigt intresserad av att hjälpa. Hon kostar inte mkt alls och är otroligt bra. Vet att du ibland är i Skåne, så om du vill veta mer så skicka ett mail så får du info. Om du spenderar mer tid I sthlm kan säkert hon ge dig nåt namn på nån bra där (det finns många ”klåpare” inom homeopatin, så det gäller att hitta rätt.
  Mitt försvann inom kort och har aldrig någons kommit tillbaka. Hompeopatin triggar igång ens egen läkning – jag tror egentligen inte på det, men det funkar varje gång jag testat. Hon har hjälpt mig med många olika saker.
  Sol & glädje, Lina

  Svara
 • Bor i Malmö och behöver en bra, pålitlig homeopat. Finns dett möjlighet att Du kan lämna namn och adress till Din homeopat? Tacksam

  Svara
 • Hon heter Margaretha. Länk är nedan. Hon är otroligt bra och lyhörd. Hon har hjälp mig med många olika saker som försvunnit och aldrig kommit tillbaka.
  Lycka till!
  http://www.homeopatimalmo.se/Valkommen.html

  Svara
 • Tack Snälla❤️

  Svara
 • Hej Det bak ser väldigt gott och svenskt ut.Jag har några funderingar kring ert liv som du själv väljer att svara på om du vill:Hur har ni kommit in i det spanska vardagslivet? Har sett att ni handlar svenskt,vilket innebär importerade varor som inte gynnar Spanien i lika hög utsträckning som tex lokalproducerade varor. Hur går ditt mäkleri? Vi har själva varit på många visninsresor och även hittat objekt på egen hand, då har mäklare ställt upp med extremt kort varsel. Du är ju ofta ledig och som det verkar mycket ensam med flickorna vilket minskar din tillgänglighet. Det finns en risk att ev köpare väljer annan mäklare då. Vi har sedan 2 år ett bornde i Spanien efter mycket letande.

  Svara
 • Har kommit in i vardagen bra. Handlar gärna svenskt smör, ost och typ chips till helgen. Annars handlar jag bara i Spanska butiker. Mäklarjobbet går bra. Peter är anställd och jag är egen därav har jag lättare att tex hämta på skolan och jobba hemifrån (vilket innebär bla ha kontakt med kund på Mail eller mobil, leta objekt i databas samt lägga upp objekt mm på hemsidan) när det behövs. Är mer tillgänglig än som flesta pga av det. På kort varsel. Peter rycker in om jag har många visningar och sena kvällar och då såklart viceversa. Är jag man sjuk eller får förhinder pga annat så har vi många kollegor och man hjälper varandra. Så Nej, dom kunder jag har och eventuella framtida kunder har all min tid så väljer dom nån annan så är det av andra anledningar.

  Svara
 • Katter är laktosintoleranta, de får magknip och diarée av mjölk om den inte är laktosfri! Kram

  Svara
 • Ge dom hellre vatten
  Matar ni dom så kommer dom komma igen och förvänta sig mat.

  Svara