Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:58 | oktober 18, 2018

Nya idéer

God torsdag min vän. Nu skiner solen igen efter ett galet regnoväder. Och molnen har bytt färg från mörk blygrå till vita tusspuffar.
Huvudvärksväder dock. Tryckande och kvavt.
Hur är vädret i Sverige. Vacker krispig höst?
I slutet på nästa vecka åker vi till Sverige. Höstlovet ska spenderas med vänner och familj. Vi ska på höstlovskryssning med bla syrran och (nästan) alla barn, gå på Grönan och mycket annat skoj. Gäller att hinna med så mycket som möjligt 🙂 Både nytta och nöje. För mig blir det även jobb under veckan.
Hoppas det fina höstvädret håller i sig tills jag kommer.

Igår bjöds vi på en vacker solnedgång innan regnet drog in.

Dricker juicen i en roligare kopp i hopp om att det ska bli lättare 🙂 Sista dagen nu. Tjohoo. Har lite dåligt samvete över den där lilla popcornsynden. Men annars har jag skött mig.
Sitter och bokar in visningar, letar objekt och styr upp jobbmöten.
Har en del roliga idéer som jag hoppas jag ska klara av att genomföra. Många bollar i luften känner jag för att ha.
Ha en fin dag.
Kram ♥️


2 kommentarer2 kommentarer om “Nya idéer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej fina du har lite frågor om hur det är att vara mäklare i Spanien .. kanske jag kan maila dig ? Om det är ok .. kram Sandra

    Svara
  • I Sundsvall har vi galet fint väder men det ser tyvärr ut att bli sämre till nästa vecka. Oerhört vackert höst har vi haft i år med jätte fina färger. I Söndags hade vi +20 grader varmt. Hoppas du och din familj får det mysigt när ni kommer hem till Sverige 🙂

    Svara