Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:08 | oktober 19, 2018

Vägra lek

Hej min vän. Idag är skolan och fritids stängt och alla barn har lovdag.
Två fredagar i rad med lov. Veckan känns så kort. Inte mig emot 🙂

Det är trist väder så soffläge är alltid skönt.
Men nåt skoj får vi allt hitta på. Liv ska iofs på kalas så jag och Vida kanske kan halloweenpyssla. Avskyr att leka med barn. Sitta och leka med dockor, bada… ja allt med lek. Men pyssla och rita gillar jag.
Annars tittar jag helst bara på och låtsas tycka det är roligt. Hade aldrig kunnat jobba på förskola 🙂
Vara pedagogiska och ha en ängels tålamod.
Så pyssel får det bli.
Tar en sväng till Kinabazaren. Där finns allt, och då menar jag verkligen allt. Ska filma på Instastory så du får se. Barnen älskar att åka dit… jag med. Ullareds-fan som jag är. Lite samma känsla.
Nu ska jag äta en stor god fet frukost. Väl värd efter tre dagar juiceing. Förstöra den där detoxen jag kämpar med direkt 🙂
Ha en fin dag.
Kram ♥️


16 kommentarer16 kommentarer om “Vägra lek”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Låter som att det kan bli en bra dag! Och jag är helt med dig på det där med att leka.. no fun! Pyssel däremot Älskar jag 🙂
  Njut av frukosten och ha en härlig helg!

  Svara
 • Lite konstig inställning om man skaffar barn, visst barn kan leka själva också många ggr men att säga att man inte tycker om att leka med sina barn, varför skaffar man då barn????

  Svara
 • Varför kommenterar du bara för att vara elak, hur vore det med lite systerskap, fredagen till ära???

  Svara
 • Håller med dig Anneli men som sagt… alla är olika och vissa måste bara vara lite bitska. Tänker att man kanske mår så bra då. Kram ♥️

  Svara
 • Fast jag bestämde mig inte barn för att jag behövde någon att leka med, alltså behöver jag inte tycka om att leka med dem. Däremot så gillar jag precis som Hannah och Hondjuret att pyssla, och då leker i alla fall jag och mina barn också! Inte skaffade jag barn för att jag älskar bajsblöjor eller magsjuka barn heller…
  Men visst, jag har jobbat på förskola också, och nej, det var inte heller för att jag gillar att leka med dem, jag tycker däremot det är jätteintressant att se hur dessa små individer utvecklas och blir fantastiska människor och tar till sig kunskap på olika sätt. Det finns så mycket mer än den uppenbara leken som många vuxna ser, och man kan leka på så många olika sätt utan att man tänker på att man leker. Jag antar att du har sett ”idag har jag bara lekt” (googla på det annars) så inser du att begreppet leka är så oändligt stort!
  Å andra sidan är det många vuxna som skulle våga leka ibland också och lära av barnen, men det är en helt annan diskussion.
  Ha det så kul med pysslande Hannah (och sorry för min utsvävning 😉 )!

  Svara
 • Skaffar man barn för att leka? Hm, för mig är föräldraskap och anledningen till att skaffa barn så mycket mer än lek. Men alla tycker vi och tänker olika.

  Svara
 • Men vilken inställning! Hatar och leka men älskar mina barn. Dom har haft kompisar att leka med och är nu snart vuxna. Ingen utav dom som mått dåligt och behöver tarapi för det

  Svara
 • Vem f-n skaffar barn med anledning att leka med dem?? Med ditt resonemang kan man ju säga att om man gillar att leka så behöver man inte skaffa barn utan kan leka med dockor och andra leksaker istället!!

  Svara
 • Suck säger jag bara på era kommentarer på det jag skrev. Läs vad jag skrev i stället i båda kommentarerna.
  Man ser bara det man ser och förvrider det i stället. Skillnad på att leka och leka.

  Svara
 • Längesen jag hörde av dig här. Glad jag blev. Kram ♥️

  Svara
 • Jag är inte alls elak men tycker bara att det är konstigt att skriva så att man inte tycker om att leka med sina barn och det står jag för.

  Svara
 • Oh, barnen i BCN går som vanligt! Det är ju all nations food day idag! En liten galenpanna har valt Barkland och tar med sig hundmat till skolan:-)
  Kram från ett soligt Barcelona

  Svara
 • Mmmm hundmat 🙂 Kram från ett mulet Marbella.

  Svara
 • Att juica ger även fördelen med att matsmältningen får vila och det är väldigt läkande för kroppen så känn dig stolt över dina tre dagar oavsett hur du fortsätter att äta 🙂
  Kram

  Svara
 • Tack. Jo, det är faktiskt bra och man känner sig fräsch. Vill faktiskt inte äta så onyttigt nu. Frukosten blev stor men inte så flottig som jag först tänkte 🙂 Kram

  Svara
 • Hej
  Har endast fått ett barn trots många försök men haft turen att hennes mormor gillar att med pyssel å dyl.nu är dottern 22 och tycker sig haft en mkt uppväxt trots mormor fixat pyssel.jag är mkt stolt över henne.hör oxh häpnad hon jobbar på dagis

  Svara