Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:46 | oktober 23, 2018

Långresa

Hej min vän. Allt väl?
Jag far runt som ett skållat troll. Börjad min tidiga morgon med en hundpromenad, sen ett pass pilates, massor av jobb, hem igen och packa inför 10 dagar i Sverige och drygt 10 dagar i Nepal och Indien. En salig blandning av höst- och sommarkläder.
En snabbdusch och rester till lunch för att sen fara iväg på visningar.

Vi far så där snuskigt tidigt på torsdag så vi måste kliva upp vid 3 på onsdagnatt. Har fullt upp imorgon med jobb så jag fick packa idag.

Älskar den lilla tavlan i pilatesstudion. Skulle kunna vara jag den där Edna 🙂

Resterna från lördagens middag blev en god lunch idag.

Hittade en magväska som Mio lämnat kvar i sin garderob. Min nya favvoaccessoar. Perfekt när jag tar hundpromenader. Bajspåsar, nycklar och mobil får plats och den sitter som en smäck på höften.
Nu har jag kollat upp om det där med att ta med avlagda glasögon till Indien och Nepal, och dom tas gladeligen emot.
Så om du har det hemma tar jag gärna med dom till vårt Eye Camp då ögonläkare och optiker är på plats för att hjälpa behövande med deras syn.
Har du eller känner du någon som har företag med sportkläder att sponsra barnen med så hör av dig du också snälla. Vi behöver också vinterjackor till barnen i Nepal. Det är ruggigt kallt där på kvällar och nätter. Allt välkomnas. Så som sagt hör av dig
Skriv i kommentarsfältet så kontaktar jag dig.
Tack!
Stor Kram ♥️


16 kommentarer16 kommentarer om “Långresa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej
  Välkommen hem till Sverige. Stressa inte för mycket och var rädd om dej. Jag undrar om det inte gick att ordna med bilderna på bloggen eftersom vissa blir liggande istället för stående, jag tror du skrev att det var någon uppdatering i telefonen som gjorde detta
  Hoppas att det går att ordna
  Kram

  Svara
 • Är det så på alla tidigare inlägg också om du tittar nu? Brukar gå in och vrida dom rätt på datorn. Så från mina enheter ser det rätt ut. Fasen vad jobbigt. Vill ju inte att du som läser ska få nackspärr 😉 Ska jaga teknikkillen igen. Kram!

  Svara
 • Hej
  Du är rolig nackspär…haha Nu ligger det rätt i detta inlägg, Tack snälla. Jag gick tillbaka till datum 20/10 där tjejerna hade lite spa med gurkor på ögonen, de första bilderna med gurkor är felvända, bilden när din hand är med vid gurkorna ligger rätt
  Ha en fin kväll nu, förresten packa varmt idag har de vart kallt o blåsigt o regnigt i Stockholm, det verkar bli så imorgon oxå
  Kram

  Svara
 • För mig ligger bilderna åt fel håll

  Svara
 • Hoppas ni får det härligt i Sverige.
  Det börjar bli lite höstligt nu så jag myser runt för denna årstiden älskar jag.
  Är hundarna på hundpensionat nu när ni reser iväg.
  Ha det gott☺

  Svara
 • Hej jag har en Ikea kasse med bebiskläder. Behövs det?

  Svara
 • Hej Hannah
  Vilka storlekar behövs till barnen?
  Hälsningar Susanne

  Svara
 • Hej Hannah, Jag har vinterjackor för vuxna/ungdomar, kan det vara något ? Mvh Jeanette

  Svara
 • Hej! Läste din blogg och såg att du ska resa till Indien/Nepal. Jag har 11 par glasögon som mina tvillingflickor har haft från tidig skolålder och åren framåt. Dom är nu 14 år. Skickar gärna med alla paren om ni behöver. Lämnar min mailadress så du kan kontakta mig.
  Jag känner din mamma Linda så hälsa så mycket till henne! Vänligen Carina Ring

  Svara
 • Hej,
  Jag har faktiskt en påse med kläder (kanske till lite större barn, Strl XS-S i dam) + några öronvärmare, som jag hade tänkt lämna i ”Uff” lådan. Om ni har möjlighet att hämta upp den påsen i Täby så får ni mer än gärna ta det som finns i!

  Svara
 • Jag har ett antal (vet inte hur många) glasögon liggandes hemma. Vi har även vinterjackor som jag hade tänkt skänka bort. Hör gärna av dig så att jag vet om/vart jag ska skicka dom.

  Svara
 • Bilderna visas rätt på mobila enheter, men ligger fel om man kollar i dator (både Firefox o Internet Exlorer)

  Svara
 • Var kommer den fina midjeväskan från? Kram

  Svara
 • Dina tights på dessa bilder är fantastiska! Vilket märke är det? Mvh Johanna

  Svara
 • Hej, har en rosa vinterjacka i stl 128 eller 134 om det behövs.

  Svara
 • Jag har 2-3 vinterjackaor som jag kan skicka med min kollega som ska med dig. Har säkert mössor också om ni vill ha det.

  Svara