Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:11 | november 6, 2018

Mötesdag

God tisdag min vän. Hoppas du mår bra. Börjar min dag med frukostmöte inne i stan, sen väntar några möten till.

Far ju till Nepal imorgon och sen efter ett par dagar vidare till Indien så jag trycker in alla möten idag.
Kram ♥️


14 kommentarer14 kommentarer om “Mötesdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kommer du bor kvar i Spanien?
  Hoppas allt ordar sig till det bästa för er alla!
  KRAM

  Svara
 • Vet ingenting för tillfället 🙁

  Svara
 • Önskar dig en riktigt fin dag ❤️

  Svara
 • Önskar dig och din Mamma en fin resa ❤
  ( Antar att Ni följs åt…)

  Svara
 • Ville bara skicka dig en varm kram. Läste om er separation och blev ledsen för er skull. Förstår hur jobbigt det måste kännas och tänker mig in i om det var jag och i min relation med mitt barn. Följer din blogg och får varje dag glädjas av att följa ditt liv. Du är en energikick för många utav oss

  Svara
 • Jag undrar var din frisör Catta jobbar, om du vill dela med dig? Du är väldigt fin i håret, och vill självklart se likadan ut! (Nåja, men i håret i alla fall);-).

  Svara
 • Hon jobbar på Creative Headz på Odengatan 32 i Stockholm. Bästa! Kram

  Svara
 • Tack snälla, ska ringa henne! 🙂

  Svara
 • Önskar dig en jättefin resa ❤️ Försök att koppla av så gott det går även om du kommer att sakna dina barn väldigt mycket.
  Varma kramar
  .

  Svara
 • Hoppas du får en fin resa, Hannah! Kram fina du!

  Svara
 • Ha en bra resa och en fin dag och lycka till med dina möten , jag säger som du brukar
  glöm inte att du är VÄRDEFULL ❤️

  Svara
 • Ha en underbar resa! Ta en dag i taget bara.

  Svara
 • Fina Hannah, har läst din blogg i många år, blev så ledsen att ni ska skiljas, jag har alltid tyckt ni är en så fin o varm familj. Hoppas allt ordnar sig till det bästa för alla! Indien är något speciellt för mig och min sambo, han är från Indien, han bodde på ett barnhem i Nagpur innan han blev adopterad till Sverige när han är 8 månader. Hoppas på att kunna åka dit någon gång! Varma kramar till dig och ha en bra resa! ❤

  Svara
 • Fina Hannah, har läst din blogg i många år, blev så ledsen att ni ska skiljas, jag har alltid tyckt ni är en så fin o varm familj. Hoppas allt ordnar sig till det bästa för alla! Indien är något speciellt för mig och min sambo, han är från Indien, han bodde på ett barnhem i Nagpur innan han blev adopterad till Sverige när han var 8 månader. Hoppas på att kunna åka dit någon gång! Varma kramar till dig och ha en bra resa! ❤

  Svara