Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:05 | november 11, 2018

Pyjamasfashion

God söndag min vän. Allt väl?
Vi for ut till centret tidigt imorse. Natten för dig 🙂 en heldag här väntar.
Har bara med mig långa klänningar och byxor så armar och ben är täckta. Indiens dresscode som gäller här.


Pyjamasmodet är ju bäst! 🙂
När vi kom imorse så uppträdde flickorna för oss och sen kom våra samarbetspartners från Hope Hospital hit och undersökningsdagen av ögon har börjat.


Gladaste underhållningen.


Det här är en av dom första flickorna, Nandini, som kom till oss. Innan detta center var byggt så bodde dom med föreståndarna för hemmet i en liten lägenhet. Hon har varit hos oss sen hon var liten. Idag kom hon och hälsade på och berättade om hur hennes liv blev räddat. Istället för att leva på gatan i fattigdom och misär blev hon räddad och är nu utbildad engelskalärare och har jobb och bostad.
Så häftigt att fått vara med på den resan och varit delaktig i hennes framtid.

Tårar av tacksamhet från en av flickorna ♥️
(Alla bilder som jag tar är godkända att lägga upp)
Nu slingrar sig kön lång med människor utifrån som har kommit hit för att få hjälp.

Nu är det dags för lunch. Alla som kommer hit bjuds också på mat.
Hörs snart igen.
Ha en fin dag ♥️


5 kommentarer5 kommentarer om “Pyjamasfashion”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken insats ni gör! Helt fantastiskt ❤️
  Hur många tjejer bor det på hemmet och hur mycket personal är det?
  Förstår att det är kristen inriktning på det, hur bemöts det från övriga samhället? Tänker på hur mycket hindu-fundamentalister har ökat i Indien på senare år.
  Kram

  Svara
 • Vill bara säga att ni gör en fantastisk insats! Jag blir starkt berörd. Vet också att det kan vara skönt att hjälpa andra och glömma sina egna sorger för en stund när man inte mår bra. Men att du orkar ändå…Det är starkt !

  Svara
 • Käraste Hannah! Ja, kan inte annat än hålla med – vilken fantastisk insats ni gör – är så full av beundran och blir så inspirerad❤ Du verkar vara en genuint god person med ett riktigt stort hjärta och jag hoppas att du samtidigt får möjlighet att själv läka lite som en del av processen. Ha en fortsatt givande resa P.S. Älskar din fina gröna klänning och trodde att den kanske var från Zara men kan inte hitta den på Zaras hemsida. Stor kram!

  Svara
 • Ja, en annan värld där borta. Fattigdom och svält borde inte få finnas, ni gör en fin insats och bra att du har en stor blogg att förmedla på. Godhjärtat och osjälviskt. Min önskar var att som distriktssköterska jobba i ett u- kand med vaccinationer och förebyggande arbete men fick kroniska sjukdomar… Så fint läsa och följa det ni gör! Tack!

  Svara
 • Hej
  Blir väldigt inspirerad av ditt arbete på barnhemmen och skulle gärna vilja skänka en slant. Kan du skriva konto jag skulle kunna swischa till i bloggen?

  Svara