Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

02:21 | november 11, 2018

Tivoli och Moder Teresa

God morgon vacker. Hoppas du har en fin helg och mår bra.
Här är det tidig morgon. Klockan är 6 och jag vaknade nyss MEN jag har sovit rätt bra inatt. Första natten med sömn. Så behövligt.
Dagarna går fort och imorgon bär det av till Nepal. Har aldrig varit där tidigare så det ska bli spännande. Tänkte dock inte på att det nog är bra mycket kallare där så nära Himalaya och har mest bara med mig långklänningar i resväskan. Får slita på min enda stickade tröja som jag hade på mig när jag reste hit… och i värsta fall ha mina raggsockor, från flygresan, i flip-flop 🙂
Igår tog vi med alla 26 flickor på tivoli och badland. Hela dagen var vi där och dom skrek av skratt, åt glass, åkte karuseller, badade och hade en helt fantastisk dag.En dag va glädje. Önskar jag kunde få dig att känna glädjen från flickorna. Sån ren och stark glädje.
På vägen tillbaka till vårt vandrarhem så gick jag förbi Moder Teresas hem.

Wow!

”The Child is God’s gift to the family”
Man ser att många har ett hårt och hemskt sätt att uppfostra sina barn. Var nära på att bli fullkomligt galen på en kvinna som slog sin fem åriga lilla pojke med två hårda örfilar i ansiktet för att han grät. Sånt ser man hela tiden här. Gör så ont så man vill även rädda barnen som HAR föräldrar.

Gatorna myllrar av folk. Bilar och motorcyklar överallt. Vissa fasader är målade i glada färger, även bussarna, det tar bort lite av den gråa smutsiga nyans som annars ligger som ett täcke över hela staden.
Glöm inte kolla på Instagram. Där försöker jag så ofta jag får tag i wi-fi lägga upp instastorys. Små filmsnuttar på allt som händer.
Idag ska vi vara hela dagen ute på centret. Umgås med flickorna men också dela ut hygienartiklar och ett stor eye camp tillsammans med Hope Hospital. Hundratals människor får komma dit och prova sin syn och få glasögon.
Den här dagen har jag sett framemot.
Till något helt annat och skoj hemma i Sverige så låg jag och scrollade igenom Aftonbladet och möttes av det här!

Som ett gammalt Backstreet Boys fan kommer jag stå längst fram och sjunga med i alla sånger… om jag får biljetter. Kanske ska man campa utanför biljettförsäljningen 🙂
Så glatt med boy (gubb) band. Jag vill dit!
Önskar dig en fin dag.
Var rädd om dig och glöm inte bort att du är värdefull.
Kram ♥️


8 kommentarer8 kommentarer om “Tivoli och Moder Teresa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är en sak jag undrar. Har själv varit i Indien och jag tycker mig se att alla kvinnor och flickor hade långt hår. Nästan alla de här flickorna är kortklippta. Finns det nån särskild anledning till det?
  Önskar dig en fortsatt trevlig resa ❤️

  Svara
 • Ofta när barnen är små så klipper dom ner håret kort och låter det sen växa ut. Inte bara här på hemmet. Vet inte varför det finns så klart olika traditioner i Indien som man inte alltid förstår sig på. Vissa av flickorna var helt snaggade när dom kom till hemmet. Löss är också en stor anledning. Kram

  Svara
 • Vilket härligt engagemang ni har 🙂
  Hoppas att du inte kommer frysa sen när ni åker vidare haha. Hur varmt har ni där ni har varit nu?
  Massa kramar till dig❤
  https://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Hej fina Hanns kommer du flytta till sverige igen ??

  Svara
 • Hanna menar jag dumma mobil

  Svara
 • Jag hoppas på det. Mina pojkar är här och då ska vi alla vara det tycker jag.

  Svara
 • Hej ! Det är så fint att se bilder från barnhemmet och på dig och barnen. Tycker jag ser och känner deras, och din glädje 🙂 Så bra jobbat av alla er inblandade:)

  Svara
 • Dere gjør en fantastisk fin og viktig jobb Ønsker deg og din mamma en fin tur videre til Nepal!

  Svara