Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:36 | november 23, 2018

Ridtjejer

Här har det ridits efter skolan. Flickorna älskar det.


Sigge hängde med så klart.

Nu har jag blivit med hästtjejer 🙂
All Kärlek ♥️


13 kommentarer13 kommentarer om “Ridtjejer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härlig sport snart vill dom ha egna hästar

  Svara
 • Grattis!! Det är fantastiskt, själv ponnymamma

  Svara
 • Hoppas att allt löser dig till det bästa Hannah. Känner i hjärtat det du berättat om seperatiomen utan att veta. Kram kära du

  Svara
 • Hej var är den andra hunden ??

  Svara
 • Precis min fundering och jag frågade om detta …

  Svara
 • Åh vad härligt det ser ut! Stallet ser mysigt ut. Goa, harmoniska pollar! Jag fick min älskade ponny Mr. Ajax som blev min räddning, lycka, och stabilitet när mina föräldrar skiljdes (var i LIvs ålder) Ser tillbaka på min barndom med så mycket ljus och kärlek då jag hade Ajax, och han hade mig (i en annars rörig tillvaro, då min pappa flyttade tillbaka till Spanien etc) Kram från ett regnigt BCN

  Svara
 • Så mysigt, och på stranden toppen över i:et. Önskar jag var ett litet barn igen och rida små söta ponnyn. Vilken lycka! Nu är jag för feg för att rida, fast jag tjatar om det hela tiden för sambon och andra, om hur mycket jag vill. <3
  Trevlig Lördag! 🙂

  Svara
 • En liten fråga… Hur kommer det sig att ni flyttade till Spanien när ni ändå skulle gå isär?
  Tänker på att det är ett års betänketid vid skilsmässa med så små barn…

  Svara
 • Vi visste inte att vi skulle gå isär när vi flyttade. Hoppades väl på att allt skulle bli bra. En nystart.

  Svara
 • Varför får bara Sigge följa med? Var är eran andra större hund och varför utlämna honom? Tycker inte det är rättvist alls. /Djurvän.

  Svara
 • Shnapps heter han. Varför får inte han följa med er på utflykt och vara en del av familjen lika mycket som Sigge? Orättvist! /Djurvän.

  Svara
 • Schnapps är en hund som är tränad att vakta huset och han bor där. Så jag är ingen dålig djurvän. Helt ärligt så borde du fatta bättre. Är i en skilsmässa och allt är inte som vanligt. Varannan vecka är flickorna med mig och Sigge och dom andra veckorna med Peter och Schnapps. Nöjd?! Tänk att man ska hålla på att förklara. Helt sjukt.

  Svara
 • I wont bring it up again! Det var dumt och klumpigt av mig. Förlåt. ♥

  Svara