Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:10 | november 23, 2018

Väldoftande morgonstund

God fredag min vän. Mår du bra? Vad händer i livet?
Gillar att höra från dig 🙂
Här har det varit en skön och lugn morgon. Körde flickorna till skolan och sen åkte jag hem och tände ljus och gjorde mysigt till mig och syrran.
Har en dag med henne idag innan det är dags att hämta barnen och fara till stallet. Andra ridlektionen väntar för Liv och Vida idag.

Be a Flamingo in a flock of pigeons.
En vän till mig har ett företag, BYSSO, där hon själv tillverkar bl a galet snygga bord i marmor och stål, bänkar och drinkvagnar samt att hon har ljuvliga doftljus.
Vill gärna lyfta henne som jag gillar att göra med mina medsystrar 🙂

Finns i flera dofter. Ger en exklusiv och diskret doft i hela hemmet.
Ett litet nice tips från mig till dig denna fredag.
All Kärlek ♥️


11 kommentarer



11 kommentarer om “Väldoftande morgonstund”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad kul att tjejerna börjat rida den bästa sporten enligt mig där man får lära sig (om det görs på rätt sätt) ansvar, hårt arbete, empati massor med kärlek.
  Hur går set, vad tycker dem?
  Gärna lite bilder.
  Ha de så mysigt me syster.
  Kram

  Svara
 • Oavsett trasig livssituation så har du i alla fall vackra barn och ett ljuvligt hem 🙂 Och fina syster med!
  Lycka till med ridningen och ha en fin helg!
  Kram

  Svara
 • Går igenom precis samma sak som du just nu, snart flyttar han ut… Sorgen och smärtan alltså❤️ Men det blir bra, får tiden bara gå så blir det bra.

  Svara
 • Hej fina du…ja, vad händer i livet? Massor! Full gas på jobbet så resten av livet bara flimrar förbi. Ska bli såååå skönt med julledigheten i våra svenska fjäll.
  Bytte Värmdö mot Västerås i somras, så hela familjen har fått anpassa sig till vårt ”nya” liv och det kan också vara ansträngande. Men positivt!!
  Ta hand om er och jag hoppas att ni snart kan få ett lugn igen.
  Kramar från Jenny

  Svara
 • Tänk att en knäckemacka kan se så god ut, måste fixa mig en liknande!!

  Svara
 • Kollar in smycken från Caroline Svedbom på nätet såhär på Black Friday 🙂 Hon har verkligen fina smycken men som vanligt var det jag ville ha slut. Finns annat fint också dock. Kanske blir armband istället för halsband då. Ha en underbar helg! Kramis ❤️

  Svara
 • Grillat och badat bastu med barnen och sambon.
  Här i Halmstad är kallt nu.
  Handlat lite julklappar och åker på kort weekend med sambo till Köpenhamn i morgon.
  Känner ju inte dig Hannah men det känns ju nästan så och verkligen sorgligt att du ska behöva gå igenom detta! Men som du skriver viktigast medvälmående och glada barn!
  En stor varm kram, trevlig helg!

  Svara
 • Har du redan flyttat? All kärlek❤️❤️❤️

  Svara
 • En vanlig fredagkväll här. 9 åringen sover nu och tonåringarna är ute och hos kompisar. Sambon spelar xbox och jag trycker massa nötter och annat gott och kollar julklappar på nätet.
  För 5 år sen var jag i din situation. Blev ensam men med tre barn. Så tufft. Men man får tänka att vissa människor är man menade att bara ha en stund i livet. Nya människor kommer in och när man är i det jobbiga är det svårt att se det. Att lyckan kan komma åter. Men nu 5 år senare är jag faktiskt lyckligare än ever. Och då lever vi inget perfekt liv. Men sådär vardagsbra och det räcker. Styrkekramar till dig Hanna!

  Svara
 • Hoppas du får en skön helg! Kram

  Svara
 • Har du slutat jobba? Vart har Peter tagit vägen?
  Kram, ha en så bra helg du kan.

  Svara