Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:22 | november 25, 2018

Sofflocket

God söndag min vän. Har du en fin helg?
Här har vi ätit frukost i lugn och ro. Jag stekte upp potatis och köttbullar och dukade upp gott bröd och pålägg. Sen hasade syrran och flickorna sig in i köket 🙂
Helgen har varit mysig. Hade Anna och Mia på besök i lördags och så har vi mest bara hängt hemma då vädret varit regnigt.
Efter ridningen i fredags så stannade vi på en trevlig restaurang nära stallet och åt middag och efterrätt.

Liv börjar bli som mig och ville ta en bild på sin banana split 🙂

Ser ut som jag är så glad att jag kissar på mig.

Syrran, jag, Mia och Anna. Satt och lyssnade på musik, bara gamla rockballader som alla hade tonårsminnen till, och pratade länge.

Igår låg vi på sofflocket och käka chips…

… och Vida kramades med Sigge.
Vad gör du i helgen?
Kram ♥️


17 kommentarer17 kommentarer om “Sofflocket”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vi har skaffat valp så vi har fullt upp 24/7. Men så gosigt å härligt det e.Liten gosig Ronja men ibland blir hon Rövardotter å bits så in i …..hahaha.
  Hoppas du känner dig liiite bättre. Kram

  Svara
 • Härligt att du har en sån fin mamma och syster att kunna luta dig mot när det är motvind i livet, precis som det var tur för systern din att ha dig när det har varit tufft för henne. Det blir så tydligt att familjen är livets grundpelare. Önskar dig allt gott ❤️❤️❤️

  Svara
 • Jobbar ingen av er? Det är ju semestrar hit o dit ofta, restaurang besök o mys så de förslår. Blir man aldrig trött på de roliga? Jag tänker att man till slut inte har nåt att se fram emot. Nu har du ju de riktigt tufft de vet jag så just nu är de ju inte alls konstigt med vänner runt dig. Men även om man råkar ut för sorg så väntar ju inte åtaganden o arbete på en. Kan man skriva så hör utan att man är bitter o avundsjuk? Får man lov att vara nyfiken?

  Svara
 • Jobbar vardagar men helger tar jag det lugnt om jag inte har visning. Det är en blogg och inte en live-sändning av mitt liv. Finns inte så mkt skoj att visa och skriva när jag sitter vid datorn. Men jag tröttnar aldrig på det roliga i livet med vänner och ledighet oavsett jobb eller inte.

  Svara
 • Men varför ska man behöva förklara sig för någon egentligen är min fråga?
  Jag blir bara ännu mer inspirerad och positivt påverkad av Hannahs skojigheter.
  Att hon kanske behöver det som mest nu din nöt det tänker du inte på….
  Usch alltså blir så illamående.
  Hannah gör allt för att du och barnen ska må bra, det förtjänar ni!!
  Jag tänka mig att det är tufft just nu men allt löser sig.. allt har en mening i livet..
  Men måste bara få vara ärlig och skriva att Peter aldrig kommer träffa en bättre tjej än dig
  En klok, vacker tjej och samtidigt en supermamma.
  Stor kram från mig.

  Svara
 • Charlotte: Vet du vad, man får lov att vara nyfiken, men då kan man fråga i en trevlig ton och inte i en som lyser bitterhet och avundsjuka (ja, faktiskt!). Du har uppenbarligen inte blivit uppfostrad korrekt. Sluta läs hennes blogg om du nu blir en så osympatisk människa av den.

  Svara
 • Finns inget härligare än hundar att gosa med när man inte mår bra eller är ledsen, och Sigge verkar vara en helt underbar hund och så otroligt söt. Kram

  Svara
 • Hej Hannah
  Jag kanske helt har missat detta men vart har Shnapps tagit vägen?
  Skickar en stärkande kram till dig för det kan du behöva. Ta hand om varandra

  Svara
 • Det var väl Peter som skaffade Schnapps, så hunden bor nog hos Peter i huset.

  Svara
 • Vilken dryg och tråkig ton du använder, Hannah! Du har nämnt Schnaps flera ggr tillsammans med bilder, är det då så konstigt att fråga? Checka ut istället om du är i obalans.

  Svara
 • Glömde bort att jag är en robot och ska ta allt. Förlåt. Var hennes fråga så trevlig tycker du?

  Svara
 • Vad är otrevligt i ’vart har Schnaps tagit vägen?’ Måste man vara en robot för att svara vänligt? Det finns inget elakt eller otrevligt i frågan, du får ju t.o.m. stärkande kramar.

  Svara
 • Abslout inget otrevligt menat från mig alls! Jag har inte slaviskt följt din blogg o därav missat många av dina inlägg. Läser man inte på en månad så kan det bli så. Ursäktar så hemskt mycket att du tog illa upp

  Svara
 • Tog inte illa vid mig av din kommentar.

  Svara
 • Va? Var är Hannah otrevlig?

  Svara
 • Förstår inte varför folk som är negativa/ogillar Hannah, går in och läser/kommenterar hennes blogg??? Man läser väl en blogg för att man gillar personen! Hannah känns som en väldigt jordnära och kärleksfull tjej, därför gillar jag hennes blogg. Hannah, jag hoppas att allt löser sig på det sätt som är bäst för dig och barnen, kram.

  Svara
 • Lider med dig, vet hur tufft det är att gå igenom en skilsmässa. inget jag unnar någon. Är planen att ni ska bo kvar i spanien? Bor ni redan på varsitt håll? Önskar dig all styrk

  Svara