Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:58 | november 28, 2018

Omställningar

God morgon min vän. Hoppas du mår bra.
Dagarna rusar fram med allt som händer. Mycket som händer. Omställningar och planering om framtid och allt vad det innebär.
Får många frågor men kan inte svara just nu. Men tids nog så 🙂

Bjöds på en vacker solnedgång igår och du vet vad en brinnande himmel betyder för mig. Ett tecken och en hälsning från en mycket älskad och saknad pojke.

Det är så fint här nu när solen skiner. Palmer och berget La Concha som ser ut som en kuliss. Alltid nåt när man känner sig ledsen.

Lagade gräddstuvad spenat igår. Livs favorit. Till det blev det kyckling och potatis i ugnen.

Båda hundarna mår bra men befinner sig ibland på olika stället pga det som händer i våra liv. Men Vida gosar som alltid med dom 🙂

Nu måste jag upp och göra mig klar för jobb.
Ha en fin dag.
All Kärlek ♥️


15 kommentarer15 kommentarer om “Omställningar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Önskar Dig oxå en fin dag♥️

  Svara
 • Trots alla mörka moln i ditt liv just nu strålar din vackra nuna ikapp med solen ❤️

  Svara
 • Tack detsamma Hannah! Du får ta en halv dag i taget (ibland en halvtimme, jag vet) och ta dig igenom den första svåra tiden. Det är tungt att reda upp det praktiska när man känner sig som en trasa. All kärlek från mig

  Svara
 • Fina söta du <3
  Hoppas att ditt liv blir sååå bra du bara kan tänka dig inom kort. 🙂
  Kram

  Svara
 • åh så härligt att se båda hundarna.
  allt kommer att lösa sig. MEN låt allt ta sin tid

  Svara
 • Jag hoppas att det snart ljusnar för dig i ditt liv, det är du värd. Alla har nog gått igenom någon liknande sorg som du genomlider nu, och vet vilket helvetes av känslor som genomsyrar en. Men det blir bättre, och bättre och bättre….
  Just spenat älskar min dotter också, alltstå stuvad. Hon har det till allt. När jag var liten på 70 talet fick jag stuvad spenat, kokt ägg och kalvsylta. Låter märkligt men faktiskt väldigt gott.
  Kram och jag måste också säga att du är jättesöt i din fläta.

  Svara
 • Har följt din blogg några år, tycker du verkar vara en grym person som har fokus på ”rätt” saker i livet som kärlek till familjen och vänner. Att du alltid verkar kunna se det goda och fina i saker. Allt kommer att bli bra! Skickar massa kärlek till dig.

  Svara
 • Härligt med barnens fina kärlek till hundarna 🙂 Är imponerad att du orkar hålla god ton och skriva fina inlägg trots alla konstiga och ibland dumma kommentarer man ser här… Men, antar att alla fina kommentarer gör att man fortsätter 🙂 Önskar dig all lycka i framtiden. Det kommer att bli bra 🙂 Kram

  Svara
 • Ubåtsvägen 12 Lycka till.Har Peter flyttat eller ni bor båda kvar i huset

  Svara
 • Jag har läst din blogg i flera år, men kommenterar aldrig. Nu tänkte jag för första gången göra det Jag hoppas att allt ordnar sig till det bästa för dig och dina barn, även om jag förstår att livet är tufft nu. Precis som andra skriver så beundrar jag dig som håller god ton här i bloggen trots elaka och nyfikna kommentarer. Stor kram till dig Hannah! Vi är många som bryr oss om dig och hur du mår. ❤️

  Svara
 • Ta det i din takt! Tänk på att du och familjen är viktigast!

  Svara
 • Allt har sin tid! 🙂 Svaren kommer när de är redo…
  /V
  http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Känner med dig så. Hoppas av hela mitt hjärta att du har och ska få kraft att ta dig igenom detta. Önskar dig allt gott i världen, Hannah

  Svara
 • Som jag skrev till Dig när jag först läste om skilsmässan så blev jag enormt ledsen för din/er skull!! Detta väntade jag mig inteEgoistiskt nog blir kan orolig för mig och min man.Kan det hända er kan det hända allaFörstår att du inte kan delge något men vill ändå berätta

  Svara