Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:46 | november 30, 2018

Bevara det fina

Happy Friday min vän. Hoppas du känner dig vid gott mod.
Jag och Peter flög en dygnstur till Sverige. Upp i ottan igår och landade i Stockholm vid 10 och samma idag, upp i ottan och nu sitter vi vid gaten och äter frukost.

Inför landningen igår morse. Vackra landskap.

Frukost vid gaten i detta nu.
Vi hade en del viktiga grejer att lösa så det var tvunget att bli en tur hit.
Skönt att kunna lösa allt som vänner och bevara respekten och inte smutsa ner vår kärlek, våra snart 13 år tillsammans och alla minnen… men först och främst att barnen får omhuldas och skyddas i den mjukaste bomull av kärlek. Så klart är allt vidrigt och det värker i alla delar av själ och kropp och alla kommer bli lite kantstötta hur man än gör. Livet. Men man får göra sitt bästa.

Liv och Vida är med farmor detta dygn och på dessa bilder som hon skickade ser Vida väldigt harmonisk ut 😉
Igårkväll laddade jag och Peter upp för en kväll med onyttigheter och prat.

Peters diet går åt skogen när vi ses 🙂

Med hatten på.
All Kärlek ♥️


31 kommentarer31 kommentarer om “Bevara det fina”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kärlek till er❤️
  Det är så sorgligt med separationer och allt som tillkommer, men jag är övertygad att ni får ett fint liv med tiden.
  Se bara på katrin o bingo! Vilka förebilder för separerade föräldrar.
  Önskar er all lycka och ger er styrkekramar inför alla beslut ni gör.
  Och ta hand om er , ni är värdefulla . Kram heidi

  Svara
 • Du verkar så klok!! Ta hand om dig!!!

  Svara
 • Lycka till m livet båda två.kram

  Svara
 • Vad ni kämpar och gör det bra ♥
  All kärlek till er ♥
  Stor kram till dig

  Svara
 • Ta hand om er båda❤️!

  Svara
 • Det är alltid så härligt att se bilder på lilla Vida. Hon har en så livfull och stark blick. Jag har sett hennes teckningar i många inlägg – och förundrats. Här finns en mycket begåvad liten flicka. Som ni tagit väl hand om.
  Lycka till med allt som kommer!

  Svara
 • Om det är någon som tänker på sina barn och att dom mår bra så är det du Hannah. Du är en fantastisk mamma och varit en stor förebild för mig när det gäller hur du visar kärleken till dina mirakel med ord och värme. Dom är trygga och harmoniska i din närvaro och omtänksamhet.
  Kram och jag önskar all lycka till er alla

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • ♥ ♥ ♥

  Svara
 • Jag känner inte dig Hannah men jag tycker du verkar vara en sån fin person och verkligen en jättebra mamma som sätter barnen främst. Det här kommer du och Peter alldeles säkert greja, även om det gör ont nu såklart. Stor kram till dig och din fina familj! ❤️❤️

  Svara
 • med all den kärlek kommer era fina tjejer klara sig fint ♥️
  all respekt för det.

  Svara
 • Ni verkar hantera det fint, trots att det är sorligt att det sker. Men … är ni överrens så klart allt blir bra och vänskapskärlek finns.
  Alla kommer må fint och bra. Respekt och glädje att alla kan samsas och hålla ”familjen” till liv trots skilda vägar.
  ❤❤❤

  Svara
 • Fina Hannah!
  Har själv separerat en gång när jag var yngre med en 1-åring och en 2-åring. Det var helt vidrigt. Det tog sin lilla tid innan man läkt. Efter några år började jag om och fick ett barn till, lfortfarande finns det inget som skrämmer mig mer än att ta sig igenom en skilsmässa med allt vad det innebär.
  Kan riktigt känna din smärta och ångest när jag läser dina rader…. lider med dig. Fint att ni skiljs som vänner, det kommer gynna alla.
  Önskar dig allt gott

  Svara
 • Du är otroligt lik Isabelle Adrian

  Svara
 • Oj oj oj, inget fel på kvinnan du nämner, men att hannah skulle vara ”otroligt” lik henne? Dax för synsam kanske?

  Svara
 • Ögonen skiljer dom åt, det är nya frillan som gör det och läpparna. Gillar Isabelle.

  Svara
 • Ni blir snart ihop igen ska du se!

  Svara
 • Miracles do happen…..everything is possible….

  Svara
 • Hoppas ni hittar tillbaka, ni är så vackert par! En kan ju hoppas iaf.

  Svara
 • Det är nog svårare och sorgligare när man skiljs som vänner. Jag gick igenom en skilsmässa efter 20 år där kärleken bara dog ut. Det var så fruktansvärt pga att jag tyckte så oerhört mycket om honom som individ o hade fortf stor respekt inför honom och han mig.
  Jag nästan öns ade att han skulle varit otrogen eller nåt annat dumt så jag kunde drämma igen dörren o gå. Men, det hade inte blivit bra i längden. Vi hade en dotter på 5 år då och det var ju henne man ville skydda från allt. Inga bråk eller uppslitande scener är jag väldigt tacksam för idag att det inte blev. Kram!

  Svara
 • ❤❤❤

  Svara
 • Hoppas ni hittar tillbaka till varandra ❤️

  Svara
 • Min mamma sa något klokt en gång ”finns det minsta kärlek kvar så ska man kämpa”❤️❤️❤️❤️. Det verkar finns mycket kärlek kvar. Jag ska absolut inte säga åt er hur ni ska göra. Men fina o tänkvärda ord. Kram

  Svara
 • Så sa folk till oss oxå när vi hade kämpat i 5 år med terapi och mycket annat. Vi blev mer o mer deprimerade men vi skulle minsann kämpa!! Gud vet som vi kämpade och nu efteråt så var det några år för mycket av elände. Men det går inte att vrida tbax klockan, då är de med det! Folk tycker jag borde förstå att man kämpat innan bomben släpps att de blir skilsmässa o inte komma dragandes med ordet ”kämpa”. Det är ytterst få människor som inte kämpar, och jag tycker mig se ett mönster hos dessa människor med korta o några st äktenskap bakom sig. Du menar såklart väl när du skriver till hannah, jag ville bara ge en liten reflektion. Trevlig lördag!

  Svara
 • Ja jag får väl ta tillbaka order kämpa vilket verkar vara ett ”laddat” ord. Jag menade ju såklart inget illa alls och definitivt inte att de inte har ”försökt”. Kärlek är stark. Och ofta vinner kärleken ❤️❤️❤️. Hoppas den vinner även nu❤️.

  Svara
 • Hannah och Peter har fattat sitt beslut, och det får vi respektera,
  och vi vet inget om deras relation, mer än att Hannah hade många
  återkommande depressioner även när dom bodde i Sigtuna.

  Svara
 • Men Hannah har ju skrivit att dom har kämpat länge med sin relation….

  Svara
 • Ja❤️❤️❤️ Absolut det har de ju såklart. Inget illa alls menat. Det var bara några vänliga ord och som jag tänker ofta på.

  Svara
 • Mari:
  Några andra ”kloka ord” som din mamma borde lärt dig är att man inte kommer med oönskade råd till andra människor som befinner sig i kris-/sjukdoms-/sorgeprocesser. Det är människor som du som ”i all välmening” strör salt i andras sår.
  I ovan nämmda situationer så förstår inte omgivningen – inte ens folk som känner en irl – hur mycket man kämpar med sitt eget och hur mycket annat som ligger bakom som man inte vill-/orkar dela med omgivningen, och-/eller så kan andra omöjligen förstå eller relatera till hur just den personen tänker eller känner.
  Det är personer som du, Mari, som har en tendens att fälla okänsliga kommentarer.
  Jag har själv hört folk säga allt från ”du ska se att han mår bättre på andra sidan” när ens unga son precis tagit livet av sig och ”har du testat att utesluta socker ur kosten?” när jag själv befunnit mig i en extrem krissituation som orsakade en djup depression, vars omständigheter ytterst få – enbart några närståebde – visste om.
  Mitt råd till dg, Mari, och till andra som gärna kommer med oönskade tips eller råd till folk är att backa ett steg, och inte säga något mer än något neutralt i stil med ”jag beklagar sorgen”, ”jag tänker på dig”, ”ta hand om dig”, ”säg till om jag kan göra något för dig (såklart enbart om man verkligen menar det), osv..
  Det räcker.

  Svara
 • Ju advent, mys av gott i gott mat

  Svara
 • […] hela kroppen. Tänk att själslig smärta kan göra så ont fysiskt”, skrev Hannah Graaf då på sin blogg. […]

  Svara