Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:55 | december 7, 2018

Ledig dag och skit

God morgon vacker. Här har jag tänt ljus och väckt flickorna till julkalendern. Dom kan ligga kvar en stund och få frukosten serverad.

Skolan börjar kl 9 här så vi har ingen stress. Lugnt och skönt.
Igår var vi uppe med Sigge i bergen. Där uppe kan han springa lös. Väldigt fint men synd på all hundskit. Man fick parera bajshögar överallt. Hur svårt kan det vara att plocka upp efter sin hund när den skiter mitt på vägen där man går.
Tyvärr är det inte bara så ute i naturen utan överallt är det hundskit. På trottoarerna är det alltid skit som man får hoppa över.

Vida fick lämna plats åt La Conchas topp. Tänker på det där klippet med kvinnan som filmar sin man som är ute och simmar och skriker ”Kaj, du simmar ur bild!!”. Sjukt kul klipp.

Pepparkaksbygge och glasyrätning blev det också. Vi hittade på saker att göra hela lediga dagen.

Alltid trasiga hus i paketen. Har då aldrig lyckats få ett helt. Men bara att ”limma” ihop.

Samma utmaning varje år, att inte bränna sig på det smälta sockret. Jag lyckades nästan i år 🙂

Vida fick palla citronen till glasyren.

Hittade dessa i svensk affären. Måste ju prova allt med julsmak. Helt okej men dom vanliga Polly är godare.
Nu ropar dom två små paschorna efter frukost. Tjänsten kallar.
Önska dig en fin dag och helg. Hörs sen.
All Kärlek ♥️


8 kommentarer8 kommentarer om “Ledig dag och skit”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hi hi! Underbart att få bli påmind om ”Kaj som simmar ur bild”. Kommer ihåg när den visades på TV. Men vad hette programmet? Kram till dig Hannah!

  Svara
 • Hade inte sett den med Kaj…rolig! din blogg ger en alltid något. Är det inte inspiration, vackra bilder och annat så är det ett gott skratt. Tack att du delar med dig. Trevlig helg!

  Svara
 • Hej! Din blogg är en av mina favoriter, känns så äkta utan en massa klämkäcka oäkta kommentarer och fullpackad med reklam. Kram

  Svara
 • Så mysigt ni har det. Förstår till 100 % denna klump för allt som e och allt som måste ordnas. Tänk va stark man är som mamma när det gäller ens barn. Kram å hoppas allt ordnar sig snabbt för er så ni kan börja må bättre.

  Svara
 • Haha! Det där klippet har jag faktiskt missat. Fnissade så mycket att jag fick typ en kallsup när jag drack en klunk julmust Tack och ha en fin helg. Kram

  Svara
 • Jag brukar öppna mina pepparkakshus i butiken, när jag betalat. Är det trasigt reklamerar jag och slipper komma hem med en trist överraskning.
  Gör en egen kristyr på äggvita, florsocker och några droppar ättika (den ska vara så hård att du ska kunna vända på bunken) så använder du kristyren som lim. Mycket enklare, säkrare och snyggare. Tips från en fd konditor
  Tack för din fina blogg som sprider värme på nätet ❤️

  Svara
 • Så härliga bilder på dig och flickorna. Pepparkakshus var det länge sedan jag gjorde. Blir inget när man inte har några småbarn längre och barnbarnen bor långt bort. Hos oss är det grått, dimmigt och duggregn, så trist. Vill ha snö och kyla. Ska iväg och fota på hundutställning idag, ingen höjdare i regnväder. Ha en härlig helg.

  Svara
 • Finns inget jag blir så arg på som när andra hundägare inte plockar upp skiten, det tar en sekund sen visst man kanske får bära det en stund tills man hittar en papperskorg men folk gör väl mer ansträngande saker än att bära en liten bajspåse! Urk morr grr! Skaffar man hund så skaffar man sig ett jobb: nämligen att plocka upp tusentals hundskitar. Punkt!

  Svara