Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:07 | december 7, 2018

MFF och naggat hustak

Min fina kära vän. Jag blir så överväldiga av alla kommentarer här inne. Sån varm och härlig ton. Vi stöttar varandra, öppnar oss, ger och tar. Säger ifrån och säger till. Älskar det!
Tack att Du finns.
Ser att vi är många som går igenom eller har gått igenom en separation. Ska veta att jag läser alla ord du skriver. På nåt sätt är det skönt att man inte är ensam trots att jag inte önskar någon att må dåligt. Men vi kan gråta, skratta, ge råd, boosta, peppa och finnas för varandra.
Har själv inte så många tips och råd nu mer än att kämpa och försöka vara stark om man har barn men också våga gråta, be om hjälp och visa sig svag och liten. Ta en dag i taget.


Imorse tog jag Sigge på en långpromenad sen körde jag ett hårt pilatespass, hem för frukost och sen jobb. Låg en stund på soffan med Sigge innan jobbet kallade.
Tydligen var MFF på svenska skolan här i Marbella och hälsade på då dom har träningsmatcher här (kan ha fel men jag tror att det är träningsmatcher). Många glada barn… och föräldrar säkert.

Tror nog att en viss pappa var vääääldigt stolt över den här bilden i alla fall 🙂
Nu är det middagsdags sen Idol för mig och tjejerna.

Vad tror du vi äter till Idol när du ser det här?

Nån har i alla fall ätit på sitt pepparkakshus. Gnagt lite i takkanterna. Namnet på taket avslöjar vem.

Har pyntat lite på uteplatsen. Har jag sagt att jag älskar julen och allt pynt 😉
All Kärlek ♥️


11 kommentarer11 kommentarer om “MFF och naggat hustak”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch ja det där med separation är ju inget roligt alltså! Vare sig man är överens eller inte så är det ju en sorg. Många kramar
  https://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Hej vännen! Tycker du är grym!❤️
  Ha en mysig kväll! Kram

  Svara
 • ♥️♥️♥️

  Svara
 • ❤ kram!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Blir så ledsen att höra om er separation. Men du är så fin och jag hoppas det blir bättre snart. Hade totalt missat detta då jag av olika skäl inte läst din blogg på 14 dagar. Önskar dig och de dina en riktigt GOD JUL. Hoppas du får snö som du önskar, trots att jag inte är en lika stor fan.
  Stor kram
  Ing-Marie

  Svara
 • Så fint du harfixat till det på uteplatsen.
  Sepationer är svårt , skilsmässa eller annat. Själv har jag också gått igenon en svår separation, om man kan kalla det så, min man avled helt plötsligt bara lite över 50 år. Helt oväntat. Men på nåt sätt tar jag mig igenom det, trodde aldrig att livet skulle bli så här.
  Nu nalkas julen och då är det extra kännbart.
  Ha den fin andra advent.
  Kram fina du !

  Svara
 • Hannah!
  Vill ge dig en stor styrkekram och önska dig en fridfull andra advent. Du är så härlig och fin och har superfina barn, jag känner med dig och önskar dig styrka, mod och glädje.
  Idag blir det det första julbordet, jag längtar… har t.o.m. skippat lördagsfrukosten för att förbereda för allt gott.
  Kram

  Svara
 • Önskar dig en fin andra advent och skickar en bamsekram från Skåne.❤️❤️❤️

  Svara
 • Skickar en Styrke kram ❤️ Ta hand om dig!

  Svara
 • Du är grym verkligen ❤ Stark och vacker! Hoppas du och barnen mår bra, tänkt och tänker på er. Aldrig lätt med en separation
  Lite OT dock, vart är andta vovven? För visst var det 2 förut?
  Stor varm kram på dig!

  Svara
 • Jag heter Anders Eliasson och bor i Rättvik och så undrar jag om du har möjlighet att skicka en Auto graf På Adress Anders Eliasson Enålundsvägen 4 79530 Rättvik med vänliga hälsningar Anders Eliasson

  Svara