Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:43 | december 9, 2018

God helg vacker. Hoppas du har en skön söndagkväll. Här pysslas det och lunkas runt. Inte mycket som händer. Bara lugn och ro.

I fredagskväll fick vi oväntat besök. Det ringde på dörren och där stod Ewa! Så kul att hon kom. En underbar överraskning.
Vi kom nyss hem från middag på ett hamburgerställe i närheten.
Mätta ligger vi nu på soffan och jäser med öppna byxor.

Gött!

Solen har gått ner och det är så vackert och rogivande.

Igår var vi på lördagsmarknaden och kikade runt sen var det kalasdags för Liv så vi åkte ner till Trocadero och satt där i solen tills kalaset var slut.
December, sol och värme är rätt härligt. Snart är det dags för Sverige, förhoppningsvis snö och kyla. Bästa av två världar.
Annars har vi mest bara varit hemma. Idol i fredags och efter det somnade jag och Vida på soffan men Liv väckte mig så vi kunde hasa upp och lägga oss i sängen.

Kramar får man aldrig för många av.

Våra pepparkakshus har rasat. Vidrigt fuktigt här 🙂 Alldeles soggiga, kladdiga och mjuka.
Nu ska jag jäsa vidare.
Kram ♥️


3 kommentarer3 kommentarer om “”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej
  Underbart att se o läsa om ert liv i Spanien
  Hoppas ni mår bra trots separationen
  Stor kram till dig
  Var de burger bar i puerto banus ni åt?
  Klart bästa stället med hamburger stället

  Svara
 • Det vattnas i munnen, maten ser så smarrig ut! #hamburgare

  Svara
 • Vad fint och mysigt du ordnar det för er❤️ Förstår om det är tungt..har själv varit ensam med min yngsta dotter då pappan var otrogen. Vi var isär i 1 år men hittade sedan tillbaks till varandra. Stod och tänkte på den tiden förut när jag bäddade rent i sängen..att det både var konstigt att jag bäddade för två, fastän ändå inte..idag är vi gifta och det är längesedan det hände. Är påmind om händelsen veckovis av olika anledningar och kan fortfarande ta på känslan hur det var att bli lämnad. Ensamhet idag kan jag njuta av men är den inte självvald så är det något annat. Smärtan läker med åren men jag kommer aldrig att helt komma över det. Orkade inte ens vara så stark som du utåt verkar vara. Anledningen till uppbrottet kan skilja men det är ändå en känsla som man delar när det inte blir som man tänkt och allt brister. Poff! Du är helt fantastisk som håller dig och dina flickor ovanför ytan❤️

  Svara