Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:25 | december 12, 2018

Loppis och dans

Hej vacker. Tack för all pepp och fina ord. Blir alldeles varm.
Såg att några frågat om portalen FEMME och jag kommer fortsätta själv. Känner inte nu när man är ensam att jag kan ha fokus och lägga tid på en hel sajt. Allt kommer vara som innan. Heta Femme.se och inga nya länkar bara att du får nöja dig med endast mig 🙂
Mina fina bloggkollegor genom åren går vidare och så gör jag. Men vi kommer så klart ses framöver och dom dyker garanterat upp på min blogg. När jag vet vart dom börjar blogga så kommer jag tipsa dig om deras nya adress.
Hoppas du vill vara kvar hos mig ändå.
För jag är här och har ingen tanke på att sluta i alla fall. Mitt Liv. Mina Ord. Och min dagbok som även du får läsa i. Hade blivit så tomt och tråkigt utan dig här, få skriva av sig, bjuda på livet och allt vad det bär med sig, yta, djup, glädje och sorg.

Har hunnit med att träna pilates imorse med Mia och Ewa. Satt en stund i solen innan det var dags att beta av mail och jobb.
Har en eftermiddagstur med ett gulligt nygift par från Sverige. Ska köra runt och visa dom olika områden och se om nåt faller i smaken och är intressant för att köpa semesterboende i. Det kommer nog förälska sig i nåt område. Antingen vill man bo i bergen med vyn eller nära strand men också mitt i smeten av restauranger och butiker. Smaken är olika.

Har fått den här fina av Liv som hänger i bilen istället för fluffiga rosa tärningar. En God Jul-hälsning som jag ser varje dag. Det gör mig glad.
Igår var det julbasar på skola och alla föräldrar och barn samlades. Spel, loppis, dansuppvisning och mingel. En uppskattad och trevlig tradition på svenska skolan.

Vida köpte en gitarr på loppisen och Liv en fin ny ridhjälm.

Laddade med korv inför sitt dansnummer.


Så där superstolt filmade jag och fotade som en galning.
Imorgonkväll är det luciatåg inne i gamla stan på Apelsintorget. Det kommer nog får tårarna att rinna. Det är nåt visst med barnens luciatåg med alla ljus och fina sånger. Det är nog väldigt vackert imorgon. Ska filma på IG så du kan se.
Ikväll är Ewas sista dag här hos mig så jag ska bjuda ut henne på middag.
Hör lite senare.
Stor Kram ♥️


11 kommentarer11 kommentarer om “Loppis och dans”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kram❤️

  Svara
 • Kommer självklart fortsätta att följa Dig♥️

  Svara
 • Det är något visst med vår Luciatradition, tycker det är så fint, när jag bodde i London för länge sen och gick och såg det så kändes det i hjärtat och tårarna rann, det är något man har upplevt sen barndomen, det är så vackert.
  Jag tänker fortsätta följa dig, har gjort det i flera år. Kram

  Svara
 • Klart att vi kommer att fortsätta följa dig! <3 Ja, det är så himla fint att se Luciatågen! Kram
  /V
  http://fondofhome.blogg.se – från kråkbo till husdröm

  Svara
 • Skickar en stor varm kram till dig ❤
  Själv har jag legat total däckad med huvudvärk. Hoppas på en bättre morgondag! Kram ❤

  Svara
 • Jag fortsätter följa dig! Bästa bloggen.Önskar dig allt gott

  Svara
 • Bor du kvar i ditt gamla stora hus eller har du och flickorna flyttat. Önskar dig allt gott inför framtiden.

  Svara
 • Kommer att följa dig och dina barn. Älskar din blogg. Hoppas att du får en bra jul med dina närmaste. Många krama <3

  Svara
 • Härligt att du fortsätter. Din värme lyser igenom datorskärmen enda till Västerås! Hoppas du känner att du har många medsystrar som läser din dagbok och håller dig i handen när det inte känns/är så lätt – Att vi hejar på dig och ger dig spirituella kramar när det behövs. Heja er och ha en fin fortsättning på julen i Spanien och sedan hemma i Sverige. Kram

  Svara
 • Har aldrig kommenterat tidigare, men känns som nu var ett bra tillfälle 🙂 Uppskattar så mycket att läsa om dig och ditt liv, du verkar vara en fantastisk person. Kram och lycka till med allt

  Svara
 • Vad kul att du kommer fortsätta med din blogg här 🙂 Ser framemot att följa dig många år framöver! Glad Lucia! Kram

  Svara