Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:25 | december 18, 2018

Christmas Posh

Hej min vän. Har veckan börjat bra? Känner du ett lugn eller julstress?
Jag försöker hålla ihop så gått det går. Le, vara stark och inte dra täcket över huvudet men inombords vill jag skrika, gråta och sätta mig ner och bara skita i allt.
Blunda, sticka huvudet i sanden och hoppas på att allt mirakulöst bara löser sig så alla får må bra. Det hade vart nåt, men så funkar det tyvärr inte.
Kom fram smått stressad igår då allt var försenat. Mitt tidsschema gick åt skogen men när jag väl hämtat Liv och Vida på skolan så fick jag ett lugn.

Så här hängde Vida och chillade när jag kom. Galna unge 🙂

Middag och storbak blev det när vi kom hem.
Jag bakade sticky buns med saffran och tjejerna pepparkakor.


Mina goda sticky buns ska du snart få veta mer om 🙂

Ikväll är det finalen av The Bachelor, Livs favvoprogram, så det blir en sen kväll. Har lovat att hon ska få sen den.

Mitt fina H gav jag till mig själv i tidig julklapp bär jag varje dag. Kommer från mina vänners märke MUSCH.
Har fått många frågor om helgens outfit som setts på syrrans blogg. Var på julfest med syster och Filip på ett magiskt ställe som heter Frösåker Gård i Västerås.

Dress code var Christmas Posh så jag hade en paljettkjol från Stylein och tröja från Gucci, syrran klänning från Zara och Olivia, i mitten, kostym från ALIX.
Nu ska jag jobba på innan en trevlig jullunch som väntar.
Kram ♥️


11 kommentarer11 kommentarer om “Christmas Posh”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Bästa Hannah Du har kanske berättat och jag missat. Bor ni kvar i huset ni köpte?
  Känner inte riktigt igen det man ser på bilderna.Önskar dig en God Jul o Gott Nytt År. Kram

  Svara
 • Kommer du att bo kvar i Spanien el flyttar du hem nu? ♥️ God jul ♥️

  Svara
 • ❤❤❤

  Svara
 • Fina Hannah!
  Snyggt nagellack vilket är det?
  En varm kram och var stark!

  Svara
 • Var rädd om dig… jag tror du skulle må bäst av att bo mer permanent i Sverige för att hela dig själv, med alla dina barn runt dig. Men jag vet inte allt såklart och hoppas ni hittar en bra lösning. Gråt ut när du kan så läker du dig själv Kram

  Svara
 • Tror allt kommer att bli lättare och du kan se mer framåt då du får kommit in i ditt radhus och har dina 4 barn och din hund hos dig. Då kommer du att få ett bättre mående ska du se. Du och dina barn är så rara och jag önskar er allt gott ❤️

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Hanna ❤️ du måste gråta, skrika i skogen är bra!! Du måste få utlopp, för dina känslor du är ingen dålig mamma, om du gråter inför dem oxå genom att du får gråta, så läker du som människa sorgen finns kvar, men du blir starkare det blir en ljusning för både dig o dina älskade barn framöverpuss o kram kram från en som vet hur det känns när man går igenom en skilsmässa

  Svara
 • Jag önskar dig, dina flickor och pojkarna lugn och ro och en fin jul.
  Jag har köpt och slagit in alla julklappar, gjort det mesta av julgodiset och har koll inför julen. Så jag är ser fram emot att fira jul med familjen.

  Svara
 • Känner igen de där känslorna.. osäkerheten innan alla pusselbitar kommit på plats… men sen gör de det! Är övertygad om att ni alla kommer att få det bra o tryggt i slutändan, omhuldade av kärlek från många håll!
  Kram kram!

  Svara
 • Hej Hannah! Jag känner så igen mig i alla jobbiga känslor. När ångesten och oron nästan tar kål på en men man måste fungera och hålla god min. Håller också på att separera efter 14 år och 2 barn och har allt praktiskt framför oss. Väntar till efter nyår och lever i ett vakum för barnens skull som såå ser fram emot julen. Skulle helst gå i ide ett par år till allt är över.. Jag försöker ta mig igenom en dag i taget och hoppas du får en så bra jul det nu går, kram!

  Svara