Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:15 | december 19, 2018

Julklappsjakt

God morgon min vän. Hoppas allt är väl.
Jag har gått och fått ont i halsen och en hosta from hell. Typiskt nu när det är så mycket inför jul.
Har inte köpt en enda julklapp. Har du det?
Får försöka ge mig ut på julklappsjakt på fredag för då mår jag säkert bättre. Eller så väntar jag och köper julklapparna på mellandagsREAN istället. I alla fall nåt positivt med att ha varannan jul med barnen och fira ”jul” i mellandagarna 😉

Var på trevlig jullunch igår med Mia och hela gänget från vår pilatesgrupp.

God mat, sång och skratt.
Tack Jeanine och David!

Började få feber framåt eftermiddagen, hämtade barnen och sen hem. Lagade middag som vi åt i soffan och sen låg vi kvar där alla tre i våra pyjamasar… Sigge också.

Ska jobba en stund nu sen försöka vila. Måste bli frisk.
All Kärlek ♥️


14 kommentarer14 kommentarer om “Julklappsjakt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Krya på dig.

  Svara
 • Krya på dig.
  Det är säkert Magdalena o Louie som har smittat dig.

  Svara
 • Men va?! Har du också blivit sjuk? min hosta började igår tätt följt av halsont, nästäppa och sen feber på eftermiddagen. Måste varit någon från festen i lördags som smittat ned alla 🙁 Krya på dig och om det är till någon tröst så känner jag mig liiite bättre just nu. 🙂
  Kram Gabriella

  Svara
 • Vad har du för underlagskräm? Passar dig så fint och det skulle vara kul om den passade mig med. Krya på dig! Du verkara vara en så fin och go mamma. Kram Katrin

  Svara
 • Använder faktiskt sällan underlagskräm men BareMinerals gillar jag att ha som även jämnare färg. Kram och Tack ♥️

  Svara
 • Har du slutat jobba som mäklare i Spanien?

  Svara
 • Nope, men har väldigt lugnt nu så passar på att ta vara på det.

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • Skulle köpa julklappar på väg hem fr jobbet idag men cyklade omkull o hamnade på akuten istället…. nu äntligen hemma, ihopsydd:)
  Krya på dig! Kram kram

  Svara
 • Nej! Men kära Nilla. Hoppas det inte gick allt för illa. Puss på dig ♥️

  Svara
 • Det ska nog läka hoppas jag:) och jag har många fina vänner o grannar som hjälper mig m hundrastning o barnhämtning – o nu är det jullov!!!
  Kram kram! Ser fram emot att få se bilder fr nya radhuset sedan:D

  Svara
 • Hej Hannah! Du har alltid så fantastiskt vackra fransar och om jag minns rätt använder du en mascara från Yves Rocher? Vilken YR mascara är det? Har själv alltid haft långa fransar men med åren har de tyvärr blivit allt tunnare så letar därför efter en riktigt bra mascara 🙂 Tack för en varm och ärlig blogg fina du! Kram

  Svara
 • Kryakramar!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag läser din blogg och sällan en kommentar men jag måste bara skriva att jag tycker du är fantastisk!
  Du själv ger så mycket styrka till andra som läser din blogg för att du vågar visa din mänsklighet och att livet inte är perfekt. Det är en befrielse att ta del av en blogg som inte är tillrättalagd eller ger en skev bild av verkligheten.
  Jag hoppas att du snart mår bättre efterhand som tiden läker sår.
  Stor kram till dig!

  Svara