Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:24 | januari 4, 2019

Lugna dagar

God fredag min vän. Hoppas du mår bra. Här händer det inte mycket. Bara lugn.
Förlåt att jag inte hört av mig på nån dag.

Jag och Vida har varit ute på promenad. Liv åker skridskor med sin kompis Clara och strax ska jag hämta dom och åka till min mama. Har fått låna Ewas bil så jag kan ta mig runt dit jag behöver.

Igårkväll kollade vi film i soffan och åt kebab och pizza. Gött. Var inne i stan på dagen, läkarbesök och lite annat fix. Så mycket folk och köer… skönt att kasta sig i soffan med myskläder efter det.
Ikväll blir det samma procedur skulle jag tro 🙂
Pojkarna väntas också hit för att umgås och kramas.
Peter kommer tillbaka från Miami imorgon och hämtar flickorna. Dom åker tillbaka till Spanien på söndag och kort därefter kommer jag efter. Har så mycket att ta tag i nästa vecka innan jag far tillbaka. Har fullkomlig panik över allt som komma skall.
Kram ♥️


30 kommentarer30 kommentarer om “Lugna dagar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ❤️

  Svara
 • ❤️ alt kommer att bli bramåste bli bra så tänker jag, gått igenom en tuff separation 3 barn med ett ex som ej vill detta.. nånstans löser det sigdu har fantastiska människor runt om dig vet att man känner sig ensam endå men det ör DU inte. Ta väl hand om dig fina. Massa kramar

  Svara
 • Lycka till med allt bästa Hanna <3

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • En dag i taget Hannah när det känns som värst. Känner djupt med dig kram fina vän

  Svara
 • Separerade för 4 år sen..vidrigt. Och just nu känner jag din sorg. En stor varm tröstande kram.

  Svara
 • Svara
 • En sak i taget. Andas. Det kommer att gå så bra! Heja dig. Kram

  Svara
 • Skriv en lista. Och bocka av!!

  Svara
 • Har så långa listor nu och sömnlösa nätter. Huvva.

  Svara
 • Men stackars. Sömnen är viktig

  Svara
 • Klen tröst men klyschan Det blir bättre med tiden stämmer ❤️❤️Även om det känns fjuttigt att höra det nu

  Svara
 • Ta reda på mer om Bullet journal metoden det kanske kan vara bra och inspirerande

  Svara
 • Beundrar dig Hannah!
  Du är en fantastisk mamma. Förstår att du har det tufft nu, men det blir lättare eftersom….
  Stressa nu inte för mycket, va rädd om dig.
  Kram från Åsa

  Svara
 • Svara
 • ❤️

  Svara
 • Har du flyttat in i radhuset nu, eller har du lånat boende sålänge? Vilka fina vänner du har som hjälper dig. Värdefullt!
  Kram!

  Svara
 • Fina Hannah, du fixar detta med din fina familj och vänner kring dig. Jag går igenom nästan samma som Du, dock har jag lämnat ett, stundvis, destruktivt äktenskap men med två små barn och en helt ny vardag och liv. Får panik emellanåt och vill bara tillbaka till tryggheten och kärnfamiljen. Så tack för att du delar med dig. Önskar dig all lycka!

  Svara
 • När livet känns allt för kaosartat och svårhanterat, när en dag i taget känns för jobbig.
  Ta det en timme åt gången, det kommer bli bättre.
  Massor av kramar från Helena som gått igenom en liknande situation.

  Svara
 • Lycka till med allt

  Svara
 • Hej Hanna!
  Jag är en av dina läsare.
  Jag var nyseparerad, och helt ensamstående med tre barn när jag drabbades av utmattning. Vilket inte var konstigt. Men som jag har fått kämpa.
  När det var som värst tänkte jag så här:
  Min enda uppgift är att andas.
  Och sedan tar jag ett mål i taget.
  Tex, gå ur sängen. Väck ett barn. Osv.
  Kanske kan du prova och se om det hjälper på det du behöver klara.
  När allt kommer över en på samma gång är det ju lätt att få panik.
  Och den har sin plats, som sorgen och ilskan. Men annat behöver ju rymmas också.
  KRAM Bea

  Svara
 • Du ären kämpe ! Har också gått igenom liknande men med den skillnaden att min man hastigt och oväntat dog. Fick ta en dag i taget. Nu några år sedan men det går inte en dag utan att jag tänker på honom.
  Kämpa-på-kramar till dig.

  Svara
 • ❤❤❤❤❤❤

  Svara
 • ❤️

  Svara
 • Hannah! Du har mycket att stå i, men om du klarade åren som ensamstående med 2 pojkar – så klarar du ALLT! Kanske skilsmässan är något som behövs för att alla i din familj ska vara lyckliga. Du kommer att klara detta vännen! Dina barn har en frisk och fin mor, sina pappor på sitt håll, och snart så bygger du upp en ny trygghet för dina barn ☺️

  Svara
 • Stressa lugnt!! <3 <3

  Svara
 • Blev så sugen på kebab när jag såg din bild på kebab så dagens lunch blev kebabtallrik med pommes. Otroligt gott! Tack för att du visar upp all göttig mat, det inspirerar till att unna sig göttToppen toppen

  Svara
 • Hannah❤️Du är en fullkomligt ljuvlig, vacker, genuin och fantastisk människa! Blunda och föreställ dig en bild på vart du vill vara ett år från nu..När det är motigt. Blunda och plocka fram bilden. Du kommer att nå dit! Styrkekramar

  Svara
 • Ska du fortsätta jobba som mäklare i Sverige nu när du kommer flytta hit igen?

  Svara
 • Läste just ett citat som kanske passar.. ”if you are going through hell, keep going” .. 🙂 Jag mådde skitdåligt i höstasl och det kändes som att livet aldrig skulle kunna bli bra. Men nu är det bättre. Det kommer det bli för dig med 🙂

  Svara