Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:50 | januari 6, 2019

I hemmets trygga vrå

God söndagkväll. Hoppas du har en fin helg. Jag ligger på soffan hemma hos mamma och Gunnar. William är också här och sitter bredvid och tittar på TV.
Så rofyllt att vara här. Höra skramlet från köket när middagen lagas, dofterna, atmosfären och att bara få vara här ger lugn och ro i kropp och själ.

Mina fina.
Gunnar lagade allas vår favoriträtt. Ett recept som han fått av sin farmor från Kina. Så gott att vi inte kan sluta äta. Vi alla önskar oss alltid den när vi fyller år och imorgon är mammas födelsedag. Vi smygstartade lite ikväll.

Mio har vänt på dygnet och sover hela dagarna. Han är kvar hos Ewa och sover men ringde nyss och var uttråkad och ångrade att han inte följde med. Men nu när han är vaken ska vi ju sova 🙂
Blir några tuffa dagar när skolan börjar.
Ewa fyller också år imorgon och hade kalas igår. Hon bjöd in massor va vänner till Blå i Sigtuna. Där åt vi gott och skålade. En galet rolig kväll med många av dom bästa i mitt liv.
Glömde ta kort. Så trist. Inte en enda bild tog jag. Uselt av mig. Får ta igen det framöver.

Dessa två hjärtan sitter på planet till Spanien nu. Dom landar sent ikväll. Som jag saknar dom bredvid mig. Gör ont.
Jag stannar några dagar med killarna och ser till att allt går bra med skolstart och så.
På torsdag flyger jag till Spanien.
Det är tufft att vara ifrån barnen. Men Mio vantrivdes i Spanien och ville tillbaka till Sverige. Vill ju att han ska vara lycklig och må bra. Men tonåringar är också i en fas i livet där man som förälder verkligen måste vara närvarande.
Så nu är jag här sen till Spanien för min vecka med flickorna.
Framochtillbaka 🙁
Kram ♥️


31 kommentarer31 kommentarer om “I hemmets trygga vrå”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah, brukar läsa din blogg men är inte bra på att kommenetra.
  Men nu kände jag verkligen för att skriva till dig. Förstår att det är tufft just nu, men allt kommer bli bra. Allt har en mening i livet och allt ont får med sig något gott..
  Du verkar vara en toppentjej och en supermamma❤️
  Ta hand om dig!
  /Lo

  Svara
 • Ska flickorna gå kvar i Svenska skolan i Marbella efter sommarlovet eller ska de börja skolan i Sigtuna då?
  Förstår att det inte kan vara lätt om du vill bo i Sverige och Peter i Spanien, hur sjutton ska ni göra då, ska man fråga vad de själva vill eller hur tänker ni göra?
  Jag förstår att du har svårt att sova, men jag hoppas ni kan lösa det på bästa sett för både er och barnen. Kram

  Svara
 • Det kommer ordna sig, kanske inte som du tänkt dig men det kommer bli bra. ♡♡♡

  Svara
 • Du är en kämpe – imponerad över din styrka. Men ska tjejerna bo och gå i skola i Spanien? Ska du bod är på halvtid? All styrka

  Svara
 • Jag har följt dig under många år och det gör ont i mig det du behöver kämpa igenom dig nu men med styrka från din fina familj och vänner kommer det säkert bli lite lättare. Du är en fantastiskt fin mamma och jag hoppas att ni hittat ett sätt att hantera situationen för er alla.
  Jag bär dina fina Femme klänningar här på Koh Lanta och sickar lite sol och värme från Long Beach.

  Svara
 • Hur får man ihop det ekonomiskt som ensamstående med dessa resor? ❤️ Låter väldigt tufft. Kram!

  Svara
 • Ni kommer snart hitta rutinerna som känns självklara och som funkar för Er.. Sen när du tittar tillbaka så kommer denna ”röran” kännas som en pytteliten del o tid av ditt liv..

  Svara
 • All styrka till dig Hannah, Du verkar vara en toppenmamma!

  Svara
 • Så sant Hannah, tonåringar är utsatta för många lockelser och prövningar så det är extra viktigt att vara närvarande så mycket det går. Blir toppen för er att bo igen i trakter där alla känner sig hemma.

  Svara
 • Hej! Så tufft för dig! Hoppas ni finner bra rutiner som funkar för er alla. Så fin bild på din mamma och Gunnar, kärlek, blev tårögd. Massa styrka till dig!

  Svara
 • Du gjorde helt rätt Hannah angående Mio. Synd att det förr eller senare lyser igenom det där med att det bara är en ”bonus” och dom sätter sina egna behov framför HELA familjen.
  Om du fick välja vilket land skulle du helst bo med alla barnen?

  Svara
 • Jag har i några år läst din blogg till och från och nu har jag gått från det till att läsa den varje dag. Jag kan egentligen inte riktigt sätta fingret på varför mer än att du känns så fin som människa. Din sorg i allt du går genom nu berör mig och jag vill egentligen bara ge dig min tid med att kommentera och ge dig lite pepp i livet. Jag känner med dig och hoppas du snart får må bättre!
  Må väl!
  //Carro

  Svara
 • Ska flickorna va kavar i Spanien de kanske vill? Tycker Peter lika väl kan pendla!

  Svara
 • Har du slutat på ditt jobb som mäklare?

  Svara
 • Nej, det har jag inte. Bara tagit en liten paus nu mitt i allt stök och tills saker hamnat på plats.

  Svara
 • Känner verkligen med dig Hannah. Som mamma själv förstår jag att det är otroligt tufft för dig att inte ha hela din barnaskara samlad på en plats. Men du verkar vara en så fin och omtänksam mamma som ser till att alla får det dom behöver ändå. Skönt att du har dina vänner och familj som kan ge dig kraft och stöttning.
  Hoppas innerligt att allt ordnar sig till det bästa för hela din fina familj, det brukar ju göra det här i livet ❤️

  Svara
 • Vilken fin mamma du är

  Svara
 • Kram till dig Hannah. Förstår att tillvaron är tuff med barn i olika länder. Tänker Peter bo kvar i Spanien framöver?

  Svara
 • Bilden på dina tjejer är så underbar. Blir så berörd av ditt pusslande för att finnas där för alla barnen, glöm bara inte bort dig själv mitt i allt men du verkar vara bra på att tanka energi med alla dina fina vänner och familj. Du är inte bara galet vacker på utsidan utan verkar även ha en vacker insida och jag önskar dig mycket lycka och kärlek framöver. Kram Anna

  Svara
 • Hej, tänkte åka till Malaga över en långhelg, är där fortfarande marknad på lördagar fast det är vinter ?

  Svara
 • Vad är det för någo5 gott som Gunnar lagar??! Mums! Tycker att receptet borde läggas upp på bloggen

  Svara
 • Men du väljer ju att flytta ifrån Peter så du har ju själv valt situationen. Lurat ner både han och hans mamma. Bestäm dig någon gång.

  Svara
 • Jasså?! Mer än vad jag visste. Dom bor där helt av eget val.

  Svara
 • Hur kan Du lägga dig i andra människors äktenskap? Vem tror du att du är!?

  Svara
 • Menat till Victoria såklart!

  Svara
 • Är du på riktigt!?!?

  Svara
 • Hanna , för alla sådana kommentarer skulle jag vilja skicka kärlek styrka och en famn att krypa in i. All kärlek , Maria

  Svara
 • Någon skriver här att du lämnat Peter. Stämmer det?
  I så fall är det ett val du har gjort och då blir barnen och fd mannen offren. Det lidande de får bära är de m a o helt oskyldiga till.
  Hade Peter valt att flytta till Spanien om det inte hade varit för din skull? Eller gjorde han det för att uppfylla din önskan?
  Stor skillnad på vilket!
  En människa som offrat sig för en annan förtjänar inte att själv bli ett offer.
  Hade du inte föräldrar som var pastorer och gick inte du och din syster på Livets ord skola?
  I så fall har du fått mycket undervisning om vad som är rätt och fel.
  Att du skriver om ditt liv dina känslor och din vardag är ditt val, däremot.
  Att det öppnar för kommentarer och reflexioner ikring moral och vägval är en självklarhet
  ÖNSKAR HELA FAMILJEN ALLT GOTT!

  Svara
 • Vår skilsmässa var ett gemensamt beslut. Ett val som vi båda stod bakom. Tungt och smärtsamt men lika mycket bådas val. Det har jag skrivit så vad andra skriver här eller på andra forum är inte mina ord. Flytten till Spanien var inte för min skull. Inte ens min idé. Vet inte vart du fått det ifrån. Också ett val, om lite förhastat, som vi tog tillsammans. Våra beslut och val i livet är något vi tagit ihop och ingen är något offer. It takes two to dance tango.

  Svara
 • Mmmm, Gunnars recept skulle man gärna ta del av!!!!
  Kommenterar sällan men vill bara ge ett ”hejjarop”, såklart det är skitjobbigt i perioder i livet men oftast går man starkare ut ur prövningen men man måste ju igenom ”träsket” först o då kan det vara svårt att visualisera målet. Du verkar ha mycket fina människor runt dig som ställer upp så jag är säker på att både du och dina barn får det så bra som möjligt innan allt är på plats, orka bry sig om alla andra som tror de vet hur du mår och känner det vet bara du.
  Be true be you

  Svara
 • Tack kära ♥️ Ska kolla med Gunnar. Har inte själv fått receptet ännu. En stor familjehemlighet 🙂

  Svara