Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:38 | januari 8, 2019

Mötesdag

God kväll vacker. Allt väl?
Det drar verkligen igång reaktioner när man inte mår bra. På gott och ont. Men mest på gott. Tack för pepp ♥️
Jag tycker personligen att jag håller en god nivå. Hyser inte agg mot nån eller vill sprida skit och hat. Inte att nån annan heller ska spekulera och göra det. Jag är personlig men inte för privat. Det är klart att detta inte är en livesändning av mitt liv. Det är en liten del. En del jag gärna delar med mig av. En del av mig.
Men det förstår så klart du :-*
Well, mötena har gått bra och något mindre bra. Den jag höll tummarna för extra mycket får jag besked om i slutet på veckan. Så jag håller dom lite till.

En typisk Hannah-outfit 😉 Jeans H&M (gamla som gatan), skor Zara, tröja och väska ALIX (Plainvanilla.se) och jacka från förra året, Stand, också Plainvanilla.se.

Syrran och jag åt en grymt god vegetarisk buffé på söder, precis bredvid bankkontoret. Älskar alla goda lins-grönskas-bön-och geggröror.
Nu har jag precis dukat av middagen som jag lagade till pojkarna. Dom önskade sig allt annat än vegetariskt. Det blev fläskfilé och pommes med massor av bearnaise. Gott det också men jag röstar för veggo.
Kram ♥️


10 kommentarer10 kommentarer om “Mötesdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tycker du har en sund inställning till vad du vill dela med dig av och inte!
  Vi läsare förstår att du inte vill,kan eller ska skriva om allt.
  Det är aldrig fel med integritet och ett gott hjärta!
  Tycker mycket om din blogg!
  Varma kramar
  ♥️

  Svara
 • Åh en ”dagens outfit” bild! Dom kommer inte så ofta nu, av naturliga skäl men dom är alltid lika inspirerande! Jag lär mig alltid något nyttt i dresscodes och du inspirerar till val av kläder och accessoarer, tack! stor kram H

  Svara
 • Heja du! Bra jobbat m allt! Ett tips när man har mkt att göra: tänk så mkt du redan klarat av, tänk på vad duktig du är! Jag brukar lägga in påminnelser i mobilen o bocka av dem eftersom. Sen kan man gå tillbaka o kolla på allt utfört, t ex köp radhus – check!
  Lycka till m allt, det kommer att bli toppen! Och om ett år kanske det kommer ett nytt inredningsreportage om ert radhus;)
  Kram kram

  Svara
 • Du e alltid så fin

  Svara
 • Åhhh vill ju ha den väskan så snygg , men tyvärr är den slut tänker massor på dig Hannah ❤️

  Svara
 • Jag har alltid tyckt så mycket om dig och din blogg. Den värme, ödmjukhet och godhet du förmedlar. Det är inte alltid det lättaste att dela med sig utan att bli för privat men du gör det så äkta och fint. Tack Hannah för att du ger av dig själv.
  Du är värdefull!❤

  Svara
 • Hej!
  Hur gick mötet med produktionsbolaget som du och syster hade för nån månad sen? Har det lett till nåt? Hoppas….
  Kram!

  Svara
 • Glöm inte att andas finaste Hannah
  För var dag som går så är du närmare ljuset och en lösning
  Kram

  Svara
 • Hej fina du!
  Allt löser sig ska du se till det bästa. Du har fin familj runtomkring dig och fina vänner.
  Kom ihåg att ta hand om dig själv också.
  Trevlig kväll!
  Kram Linda
  Shopaholicmum.blogg.se

  Svara
 • Du har inte hängt ut någon. Men har man följt din blogg och kan läsa mellan raderna så är det inte så svårt att lista ut en av orsakerna att det blev som det blev. Sen förhoppningsvis att alla förstår att det är mycket som vi inte har en aning om.
  Sen även om jag sympatiserar med dig så kan jag även förstå Peter om han kanske vill ge Spanien en lite längre chans nu när han verkar ha sin övriga familj på ett och samma ställe.
  Hoppas allt löser sig och ni båda blir nöjda och lyckliga.

  Svara