Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:08 | januari 14, 2019

Pausknapp

God måndag vacker. Har du haft en fin helg?
Hoppas det 🙂

Så här fin måndagsvy fick vi imorse när solen gick upp.
Jag och flickorna har haft en mysig helg. Varit hemma, ute i naturen, med vänner, sleep over för Liv och hennes kompisar och bara tagit vara på helgen och varandra.

Vida har tappat sin andra framtand och kallas numera för gluggen. Hon väckte oss mitt i natten och skrek rakt ut att nu hade hon verkligen tappat sin tand. Den låg i munnen 🙂


Nyvakna Söndagmorgon. Gillar texten på min pyjamas från Cubus.
Sundays should come with a pause button.

När barnen lekt, haft olika tävlingar och härjat i vardagsrummet så har jag passat på att dra mig undan och kolla Scandal. Så bra! Sitter med ont i magen över presidenten och Olivias förbjudna och hemliga kärlek.
Vi bjöds på fika hos min vän Emma igår och barnen lekte.

Hennes son går i samma klass som Liv och dottern i samma som Vida. Så det funkar alltid bra när vi hänger.

Vi tog en promenad ner till den konstgjorda sjön där det brukar krylla av sköldpaddor.
Färgerna påminner om svensk höst.

Nellie och Livan.


Pyssel utomhus för Hollie och Vida.
Idag har jag en intervju och telefonmöten som avlöser varandra halva dagen och så ska jag kickstarta veckan med nya köpsugna kunder för semesterboende här nere. Sugen?
All Kärlek ♥️


12 kommentarer12 kommentarer om “Pausknapp”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken mysig helg och så fint väder. Här är det bitande kallt men jag håller på med inskolning av lillkillen så jag fick säga hejdå och gå in i soffan 😉
  Lycka till med försäljningen och allt annat du ska göra idag.
  https://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Vilken fin långkofta, är det ditt gamla märke FEMME? Kram ❤️

  Svara
 • Alltid sugen! Inte där i livet ännu dock. Skulle inte kunna åka ner så ofta som vi vill och då blir det en väldigt dyr sommarstuga. En dag dock, då ska vi ett boende utomlands.

  Svara
 • Vart har du köpt dina fina örhängen??

  Svara
 • Känner mig glad för att jag får följa dig och barnens liv – själv lever jag utomlands på 15:e året – och även om det kanske inte är fysisk långt mellan Danmark och sverige så är det skillnad … har även levd två år i Kina, vilket var så annorlunda och fantastisk samtidigt..

  Svara
 • Men så härligt det ser ut här har det snöat och vindarna är kalla , Vintern är ingen årstid för mig . Jag hade passat bättre i Marbella 🙂 men flytta från barn och barnbarn det skulle jag aldrig kunna göra vill helst ha alla på gångavstånd haha / Ha en fin dag Hannah och lycka till med dina möten ❤️

  Svara
 • Tack för att vi får följa dig och din familj❤️Jag tycker du verkar vara en underbar mamma som flänger fram och tillbaka för att kunna vara med barnen.
  Jag hoppas för din och barnens skull att ni alla snart bor i Sverige,flickorna är små och behöver ha nära till sin mamma även om deras pappa är jättebra på alla vis.
  Jag önskar hela familjen det bästa så alla kan vara lycliga.
  Kramar

  Svara
 • Vad gör det viktigare att vara med mamman än pappan?

  Svara
 • Hej Hannah, har följt dig sporadiskt under flera år. Tittade in nyligen efter ett långt uppehåll och fick se att ni separerat. Beklagar verkligen, även om det är rätt beslut då känns det alltid sorgligt att gå skilda vägar. Been there…
  Jag har äntligen kommit dithän i livet att det är dags att börja leta bostad i värmen. Kommer att åka ner inom kort, och det lutar åt Costa del Sol. Vilken mäklarfirma jobbar du på?

  Svara
 • Ja huvva. Det är inte lätt 🙁 då hjälper jag dig gärna. Jag jobbar på Skandiamäklarna Nueva Andalucia. Maila mig när det är dags [email protected]. Kram

  Svara
 • Har ni bytt boende ? För den utsikten har ni inte haft förut ,, såå vackert det var

  Svara
 • Jag bor i ett radhus för tillfället som ligger lite längre ner, mot puerto banus, än där vi bodde tillsammans.

  Svara