Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:14 | januari 28, 2019

Erbjudande

I samarbete med Better You
God kväll min vän. Jag och tjejerna ligger redan och trycker i samma säng. Vi bestämde oss för att ta en tidig kväll och lägga oss efter middagen. Ligga och småprata och somna tidigt. Mer sömn. Det gillar jag.

Jag och mina flickor.
Som du vet har jag haft väldigt svårt att sova och mycket tankar som snurrar. Har även varit omänskligt glömsk, snurrig och lågmäld. Säkert mycket pga det som händer men var smått tankspridd och hade svårt att sova djupt på nätterna även tidigare. Trots att min superkraft alltid varit att kunna sova och somna varsomhelst och hursomhelst 🙂
Frågade syrran som numera är expert på kosttillskott och fick höra att Magnesium är det jag ska äta. Jag behövde helt enkelt ett extra tillskott av magnesium. Så sedan början på december har jag tagit detta kosttillskott. Både en tablett natt för bättre och djupare nattsömn samt magnesium som jag gärna boostar mig med.

Här kan du läsa lite mer om dessa två grymma kosttillskott.

Natt är en helt unik produkt som är utvecklad för att ge dig djupare sömn, bättre återhämtning och mer energi. När vi sover sker viktiga återhämtningsprocesser i kroppen, vilket gör sömnen till en sån viktig del av livet. GABA är en signalsubstans som finns naturligt i kroppen och ger en lugnande effekt. L-teanin, citronmeliss och kamomill är alla kända för att lugna nervsystemet och hjälpa oss att få bättre kvalité på sömnen.
🖤
Magnesium är ju bland det bästa tycker jag.
Magnesium är viktigt för våra mentala funktioner. Bland de första symptomen på magnesiumbrist finns ett flertal som försämrar våra mentala förmågor. Bristsymptom är till exempel förvirring, apati, irritabilitet, dåligt minne och försämrad inlärningsförmåga. Tillräckliga magnesiumnivåer har även visats skydda mot depression. Intag kapseln till kvällen, så hjälper det till även med min sömn eftersom att kroppen slappnar av på ett helt annat sätt. Utmärkt kombo med natt.

Nu min vän tycker jag att du ska passa på att boosta kroppen med Magnesium och ge dig själv sköna nätter av sömn.
Med Rabattkod Hannahgraaf får du 25% på dessa kosttillskott men även på allt annat i Better You’s sortiment. Klicka HÄR! för att komma till Better You
Bra va?!
Erbjudandet gäller till 5:e februari.
Stor godnattkram ❤️


29 kommentarer29 kommentarer om “Erbjudande”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har precis beställt natt med din rabatt. Har oftast dålig nattsömn och måste testa nu.
  Kramar från mig!

  Svara
 • Jag har precis, efter tips, börjat ta en tablett magnesium, inför natten. Skulle hjälpa sömnen o även ”pirr” i benen. Vetitjyven om jag tycker att det hjälper dessvärre.. Någon som vet hur lång tid innan sänggående, man bör ta den?

  Svara
 • Öka dosen till 2 kapslar, öka sen igen om du behöver. Jag har lärt mig att man inte kan överdosera magnesium, kroppen tar hand om överflödet själv. Vid huvudvärk/migrän dubblar jag alltid dosen. Många har stor brist utan att veta om det, då hjälper inte en kapsel om dagen. Prova dig fram!

  Svara
 • Tack Anna, ska testa det

  Svara
 • Tara. Har själv diagnosen restless legs och provat magnesium både mot krypningarna och sömnrubbningarna utan resultat. Min kropp har inte magnesiumbrist, därav uteblivet resultat. Äter nu medicin som egentligen är för Pattinson men som visat sig genom forskning även ha god effekt mot restless legs. Är numera symptomfri från krypningarna på nätterna.kvällarna är dock besvären kvar då det är fördröjning på medicinen.

  Svara
 • Ska stå Parkinsons,inte Pattison

  Svara
 • Stina – Då jag äter E X T R E M T ickevarierat, får jag säkerligen inte i mig tillräckligt med magnesium genom mat osv, så jag ska testa att ta en tablett extra o se om det hjälper något.
  En annan sak jag testade mot ”pirret” i benen, var ett annat tips. Jag la en vanlig matkniv under lakanet i vadhöjd. Fråga mig inte hur, men det funkade. Dessvärre tröttnade jag på att lägga knivarna tillrätta..

  Svara
 • Kan dessa vara ngt när man är i klimakteriet tro?? Svettningar, dålig sömn???

  Svara
 • Tror knappast jag är där ännu.

  Svara
 • Oj, en missuppfattning. Förlåt, jag som var otydlig. Jag undrar om dessa är bra om man som jag är i klimakteriet med trötthet och orkeslöshet.
  Ha en fin dag.

  Svara
 • Har flera vänner som kommit i klimakteriet både innan och strax efter 40 så inte helt omöjligt även om du inte har kommit dit hän. Jag trodde själv jag gått iväggen med utmattning och diverse besvär tills jag fick veta att det var klimakteriebesvär.

  Svara
 • Nope, är inte där ännu. Men har haft symtomen hela vuxna livet 🙂 Men jag tror magnesium är bra för det. Har läst mycket på olika sajter om magnesium och är helt säkert på att det är något vi alla borde boosta oss med. Så kör på. Kram fina Marie.

  Svara
 • Marie, testa! Jag började med magnesium just pga klimot och sömnsvårigheterna det medförde. Hjälper lite grann, tro eller verkan, vad vet jag men det skadar ej att äta magnesium.

  Svara
 • Tack Annika, ja jag har läst mkt om att man behöver magnesium och att det kan hjälpa mot klimakterie besvär. Men där finns ju olika magnesium tabl därutav osäker vilka man ska ta.

  Svara
 • Jag köpte mig en burk på mataffären och tycker den funkar men fråga på närmaste apotek om det känns bättre Marie. Hoppas att det kan hjälpa för dig också.

  Svara
 • Kan vara väggen som närmar sig ❤️
  Sömnproblem,glömsk,ur mm mm är tydliga tecken på det 🙁
  Vet att du har mycket i skallen just nu. Allt som ska fixas osv.
  Men hitta ställen där du kan få återhämtning

  Svara
 • Jag har ätit magnesium ett bra tag nu och tycker att det ger viss hjälp åt mina sömnproblem. Dessvärre är mina nätter förstörda ändå just nu då plogbilen skrapar asfalt och håller mig vaken. HUR kan den få köra runt och väsnas nattetid?!

  Svara
 • Fy vad jobbigt. Öronproppar kan ju rädda sömnen lite. Jag gjorde specialproppar efter exakt mina öron. Bästa!

  Svara
 • Vill bara tipsa om hur magnesium fungerar för mig.
  Som Anna här säger har även jag lärt mig att man inte kan överdosera magnesium, utan kroppen tar hand om överflödet själv.
  I mitt fall som har väldans ”trög” mage, numera har daglig ”leverans” utav magen, som jag tycker är toppen, istället för typ 1 gång i veckan, då tar jag 2 magnesium per dag, morgon och kväll.

  Svara
 • Vida så gullig med sin glugg :))❤️

  Svara
 • Älskar den där gluggen. Den är så hon 🙂 ♥️

  Svara
 • Finns betydligt billigare alternativ att köpa en ”better you” märket som fungerar minst lika bra. Menar inte att vara oförskämd men till dom som känner att dom vill testa men kanske inte har ekonomin att lägga 2-300 kr på en burk.

  Svara
 • Med 25% så blir det bättre pris 🙂 Inget köptvång dock, bara ett tips och erbjudande på produkter jag själv tycker om och uppfyller mina behov.

  Svara
 • . Inget ont mot dig dock.Blir bara så trött på alla dessa reklam i bloggar där dom menar på att kunden tjänar när det är skitsnack för dom inormala fall tar sånna överpriser. Skulle igentligen inte spytt galla över dom i din blogg då du inte är en vandrande reklampelare. Så min irritation har absolut inget med dig att göra. Sött❤️

  Svara
 • Sorry ska det stå

  Svara
 • I know. Ibland är man så sur så det går ut över alla. Lite som jag senaste tiden 😉 Man liksom tänder till trots att man inte vill just den personen något illa. Vi är inte bara mer än människor. Men som du skriver… jag har sällan samarbeten men när jag har det så är det företag och produkter jag står för och som jag oftast har jobbat med under många år. Stor Kram

  Svara
 • Hannah,det låter bra om det hjälper dig,det tyder då på att du har magnesiumbrist. Kroppen fungerar som så att den inte tar upp magnesium om man inte har brist. Många luras att äta det fast de inte har behovet

  Svara
 • Hej, koden funkar inte trots att det står till 5/2?

  Svara
 • En vänlig fråga bara, har du kollat sköldkörteln?
  Om den inte fungerar som den ska, så är det ungefär samma symtom.

  Svara