Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:40 | januari 30, 2019

Varmt och gott

God lillelördag min vän. Allt väl?
Jag dricker kaffe och ska strax iväg på kundmöte. Sen är det utvecklingssamtal på skolan.

Vi hade alla tre svårt att gå upp imorse. Det var så varmt och gosigt där i sängen. Nyvakna barn kan man inte sluta lukta och krama på. Inga ruttna morgonandedräkter där inte. Bara goa.
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ♥️


13 kommentarer13 kommentarer om “Varmt och gott”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon Hannah önskar dig en riktigt fin dag med massor av sol och lite kärlek från Skåne ❤️

  Svara
 • Önskar dig också ljus o kärlek idag… Idag är en bra dag att sprida just detta som varje dag egentligen, kanske för att det hos mig var jag bor är rätt mulet. Igår satt jag på min balkong och hörde fågelkvitter… Tyckte det lät som fåglarna som är här bara på våren. Då infann sig vårkänslorna och jag bara njöööt. Ha en underbar dag fina ❤️✨ Stor kram. Ps. Skulle du kunna göra din sminkrutin? 🙂 Jag skulle verkligen uppskatta det. Du har sånt fint glow i ansiktet!

  Svara
 • Hej! Vad är det för längd på dina kedjor? Dom har så fin längd och är så fina tillsammans. Du verkar lite gladare nu, så härligt! Nu är det väl inte långt kvar till att du får ditt efterlängtade radhus också? Måste kännas underbart, ditt nya hem❤️ Önskar dig en fin dag! Kram H

  Svara
 • ”helena” vilken konstig fråga !! Du får väl prova själv . Alla har ju olika mått på halsen.Är bara att gå in i en butik och prova. Slutar aldrig förvånas över vilka frågor som ställs till bloggarna.

  Svara
 • Och jag slutar aldrig förvånas över att en del personer alltid ska tycka och ha åsikter om vad andra skriver och ställer för frågor, suck. Frågan var inte ställd till dig. Punkt.

  Svara
 • Maja: Jag irriterar mig mycket på folks konstiga frågor må du tro, men denna tycker jag faktiskt inte var så farlig. Det finns lååångt värre idiotiska frågor att bli upprörd över.

  Svara
 • Vad trevlig du var då Maja!
  Frågan ställdes ju knappast till dig!!

  Svara
 • Det 45 och 55 cm. Kram ♥️

  Svara
 • Hej Hannah! Så fint att läsa att du haft en bra dag – håller tummarna för att du får en lika bra och positiv dag i morgon! ❤ Du har verkligen så fantastiskt fina bryn och jag vet att du har skrivit om detta tidigare på bloggen, dock lyckas jag nu inte hitta detta inlägg av någon anledning. Gör du brynen både i Stockholm och Marbella och hur ofta måste man ’underhålla’ för att de ska vara så fina som dina? Eller håller de ganska länge? Ingen fara om du har mycket om dig och kring dig och kanske inte hinner svara på dylika frågor men jag tänkte jag skulle passa på att fråga i alla fall, med tanke på den fina bilden ovan. Ha en fortsatt fin kväll, kram!❤

  Svara
 • Tack ♥️ Brynen är det bästa jag gjort. Alltid perfekta 🙂 Gör dom hos Susan Forsman. Sök på browsby_susan på Instagram så hittar du henne. Sen har jag fyllt i hos Jennie på Careofskinsigtuna (finns också på IG). Både Susan och Jennie är grymma. Gjorde dom första gången för drygt fyra år sedan och har fyllt i två gånger bara. Håller så bra. Kram

  Svara
 • Tusen tack för att du tog dig tid att svara Hannah – då vet jag lite mer! Ska absolut kolla upp detta då det låter mycket intressant. Hade riktigt kraftiga ögonbryn i ungdomen men började tyvärr plocka under 90-talet (som så många andra) och efter de åren har brynen blivit mycket både tunnare och glesare. Önskar dig en riktigt fin kväll samt en trevlig resa till Sverige i morgon. Ta hand om dig! Stor kram ❤

  Svara
 • var är halsbanden ifrån? 🙂

  Svara
 • Midnattssolen är från Jokkmokks Tenn och diamanten från Emma Israelsson. Kram

  Svara