Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:15 | januari 31, 2019

Vinterns räddning

I samarbete med Decubal
God kväll min vän. Fy vad huden blir tråkig och torr på vintern. Jag har ju turen att få värmen också men väderomväxlingarna märks på min hud också.
Särskilt mina ben. Huvva. Torra och flammiga. Som fnöske.  
Även Liv och Vidas hud är torr. Lite av en atopisk hud har Liv och är väldigt känslig. Blir lätt torr, röd och irriterad i huden.
Har börjat använda Decubal. Mycket för att den är så effektiv men också för att den inte innehåller parfym, parabener och färgämnen. 
Perfekt för den känsliga huden hos barnen.Själv har jag dessa på mitt nattduksbord. Benen och armarna smörjer jag varje kväll med Lipid Cream och läpparna med Lips&Dry spots balm. Ett måste. Den för läpparna har jag även alltid i min handväska. Måste ha flera så jag alltid har den till hands. Min läppcraving 🙂


Tuben följer med när jag reser.
Alla krämerna är så bra. Kladdar inte och tas fort upp av huden. Är man väldigt irriterad i huden så kan det svida till men går över direkt. Doften är nästintill obefintlig tycker jag. Så fort man smörjt in sig så är huden bara mjuk och go.

En rutin som jag och flickorna har är att droppa några droppar av Shower and Bath oil i badet och sen smörja in oss efter. Flickorna med Decubal Junior. Oljan är mjuk- och välgörande och gör underverk. 
Decubal hittar du på apoteken. För hela familjen. Ta hand om din hud och kropp och använd Decubal, särkilt nu när det är kallt och huden får sig en rejäl köldsmäll. Läs mer HÄR!
Mjuka kramar ♥️


12 kommentarer12 kommentarer om “Vinterns räddning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Decubals lips & det spots är i princip samma som Elizabeth Ardenstam Eight blir cream men du får Decubals för en mycket bättre summa! 🙂

  Svara
 • Precis! Så bra 🙂

  Svara
 • Decubal lips & dry spots balm är det bästa jag använt på läpparna.

  Svara
 • Älskar dessa produkter, speciellt Lipid cream! Jag har den till hela familjen året om, även till minstingen som har atopiskt eksem. Och läppcremen används flitigt just nu då vi är i fjällen Ha en jättefin helg Hannah och lycka till med allt framöver❤️ Ps. Tusen tack för svar om halskedjorna Kram H

  Svara
 • Helena, prova då uteslut gluten som har samband med eksem. Har du tur så kan det försvinna!

  Svara
 • Bästa krämerna! ”Lips and dry spots” är verkligen apotekets lilla diamant. Förpackningarna kanske inte är så fancy, men wow vilka krämer och till kanonpriser också.

  Svara
 • Vilket märke är det på ditt långa halsband? Det korta är väl Emma Israelsson?

  Svara
 • Vad konstigt. Jag har aldrig hört dig nämna Decubal innan…. Man brukar ju gärna vilja berätta om produkter man gillar så mycket, eller hur?!

  Svara
 • Anna! Reklampengar kallas det. Dom kan ju t om göra reklam o sälja två olika märken ex shampo utan att dom alls använder det.

  Svara
 • Men inget som jag gör. Vilket man vet om man följer mig.

  Svara
 • Hej, liten fråga:-). Jag älskar ditt matbord och stolar, var kommer det ifrån? Tusen tack för att du delar med dig av din vardag.
  Kramar från ett snöigt Stockholm
  / Anna

  Svara
 • Decubal är bra men snäppet bättre om man har extremt torr hud (och används på en del hudkliniker) är Locobase Repair. Lite fet men så bra om man har väldigt torr hud, jag varvar m Decubal och Locobase (eftersom den är fet blir det ”kvällskräm”). Sedan är Decubal bra att använda på barn som ”rengöring” om de målat sig med ansiktsfärg

  Svara