Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:34 | februari 5, 2019

PS 23

Hej min vän. Hopps allt är väl. Jag vet inte riktigt hur jag mår. Vill inte riktigt känna efter.
Har mycket på dagarna nu när jag är här så det är skönt.
Hann med en lunch med min vän Johanna igår. Vi har inte setts på evigheter. Väldans mysigt och behövligt att få kram om henne och prata över en god lunch.

Vietnamesiskt på Odenplan.
Fick min 40-års present när vi sågs. Väntade halva dagen med att öppna mina paket. Ville hålla ut så länge som möjligt 🙂


Oj oj oj säger jag bara. Vackra smycken från Emma Israelsson. Emma är Johannas syster och jag har följt henne och älskat hennes smycken sedan hon började för massor av år sedan. Är så imponerad och glad över alla hennes framgångar.
Psalm 23 har jag haft inom mig mycket. Minns när jag låg på sjukhuset i veckor efter min förlossning med Vida, då var jag så rädd och dålig. Psalm 23 gick på repeat inom mig när jag kördes mellan alla olika utredningar, röntgenmaskiner, nålstick och smärta. En tröst.
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ♥️


13 kommentarer13 kommentarer om “PS 23”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fint!
  Hade så gärna burit det smycket.
  Tårarna föll när jag läste psalm 23 och tänkte på texten.
  Kram till dig vackra fina Hanna!

  Svara
 • Kram fina Hannah <3

  Svara
 • Åh så fina smycken du har fått jag äger inget smycke från hennes kollektion men dom är så fina. Kanske en sak att önska sig när man fyller år.
  Kramar ❤️

  Svara
 • Hej Hanna. Kan du inte skriva ut p 23? Kramar

  Svara
 • Du kan klicka på Psalm 23 för jag gjorde en länk till den. Kram

  Svara
 • Så fint! Älskar hennes design. Kram

  Svara
 • Åh! Vilken restaurang? Åker förbi Odenplan varje dag (på väg hen från jobbet) men har missat denna pärla.
  Kram finaste du

  Svara
 • Eatnam. Supergott. Kram

  Svara
 • Tack! ❤️

  Svara
 • Psalm 23 är fantastisk och ger sånt hopp! Det kan behövas i dessa tider❣️ På tal om Emma Israelssons smycken så beställde jag två smycken från hemsidan igår. Bland annat det halsbandet med klockan i silver med svart ur och diamanter runtomkring. Sååå snygg! Hon har så mycket fint och är verkligen superduktig. Längtar så efter att få hem smyckena. Till sist önskar jag dig Hannah en fortsatt härlig dag ❤️ Stor kram ✨

  Svara
 • Älskar den psalmen❤️ Och även de smyckena, Ps 23 kommer bli min nästa tatuering på insidan handleden, det bestämde jag för några år sedan, inte fått gjort den än bara❤️

  Svara
 • Låten ”you raise me up” påminner väldigt mycket om psalm 23.

  Svara
 • Oh ja! Så bra.

  Svara