Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:46 | februari 6, 2019

Rabbla svordomar och könsord

God kväll min vän. Fattar inte vad som händer med min kropp. Fick hög feber IGEN och suttit på akuten. Vill svära, skrika, rabbla könsord och kasta saker men har för ont och är för orkeslös för det 🙂 Gör det i tanken dock.

Så less på att vara så sjuk. Allt spökar på mig… mina värden, hals, huvud, lungor… kroppen har typ gett upp känns det som. Fick en ännu starkare antibiotika nu för den förra var för ”snäll”.
Hade längtat att komma till flickorna på fredag men måste boka om och friskna till över helgen. Inte kul för dom om jag ändå bara ligger trött och dålig i sängen och sen flyga med det här är varken schysst mot mig eller andra resenärer. Får mysa och få mer tid med killarna i helgen istället.
Det kommer nåt gott ur allt ont 😉

Har face-tajmat med dessa två söta. Alltid läkande.

Har tänt ljus, bäddat ner mig och har allt jag behöver på nattduksbordet. Medicin, vatten och öronproppar. Men innan jag somnar ska jag njuta av Fitz och Scandal.
Syrran har tagit med William på middag ikväll. Familjen ska ut och fira Lance som släpper sin låt idag med sitt nya skivbolag. Så tråkigt att missa men jag får väl höra allt senare ikväll när William kommer hem.
Sen är det ju heller ingen vanlig dag för idag är det Samernas Nationaldag.

Hade så mycket hellre, än att ligga här, haft på mig min kolt, stämt upp i sång till nationalsången Sámi soga lávlla (och Lance nya låt) och haft kul med familjen. Men vad är väl en bal på slottet.
Stor Kram ♥️


44 kommentarer44 kommentarer om “Rabbla svordomar och könsord”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kroppen säger ifrån när vi egentligen inte orkar. Så njut av några extra dar med killarna. Förstår inte hur du orkar pendlandet, men du är ju ung;-) Känns bättre snart med Våren och nya huset. Krya på dig.

  Svara
 • Men åh!! Inte igen! Denna vinter är obamhärtig mot så många. Så många och även jag som legat och ligger i lunginflammation, ovanligt och galet många.
  Hoppas nya antibiotikan hjälper men kom ihåg, det tar tid att repa sig efter en sån duvning. Stor varm kram♥️

  Svara
 • Krya på dig!!! ❤️❤️❤️

  Svara
 • Stackars dig, hoppas du blir frisk av den här kuren nu. Krya på dig!

  Svara
 • Jag tänker en sak….för 1 år sedan slogs min kropp ur. Fick en sänka på 500, feber som for upp och ner, ONT i huvud, nacke, kunde inte öppna käkarna. Jag genomgick alla vidriga undersökningar man kan tänka sig och MR, men inget hittades. Fick 4 olika antibiotika innan något fungerade, sedan började sänkan och febern äntligen gå neråt. Jag låg inne i 10 dagar, dom fick lov att HITTA på en diagnos, men läkarna liksom jag var ganska säkra på att allt berodde på svår stress och som jag vet att jag hade. Det tog 2 månader innan jag var på benen och orkade något igen. Jag skriver inte det här för att skrämma dig, utan mer för att stress är FARLIGT. Jag tror på riktigt att du blir sjuk av stress. Berätta för läkarna om ditt liv som det ser ut just nu. Jag hoppas att du får lite lugn och ro snart. Kram på dig

  Svara
 • Kram och krya på dig ❤

  Svara
 • Fina Hanna! Samma sak har hänt mej! Helt utslagen med en hjärna som gått på halvfart på grund av omständigheter runt omkring mej som tagit alldeles för mycket tid och ork! Som kvinna och mamma har man ofta en ”jag löser alla situationer” inbyggd i sej själv! 4 års sjukskrivning har det tagit mej att inse att JAG är viktig, att JAG måste ta det lungt och tänka på mej själv,inte klarar av allt själv! Men p.ga fantastisk sjukvårdspersonal (psykolog,doktor,sjukgymnast,kurator…) och så klart MIG själv är jag nu äntligen i slutet av detta, men i början av livet känns det som! Tag emot all hjälp du kan få och be om hjälp! Din situation är ohållbar!!! Kram från en som vet hur det känns

  Svara
 • Såg att du tog bort min förra kommentar. Förlåt att jag skrev som jag gjorde. Jag önskar i alla fall dig allt gott och krya på Hannah. Har följt dig sen du började blogga och bryr mig bara om fast vi bara setts men inte känner varandra alls.. Kram

  Svara
 • Stackare! Krya på dig – o försök njuta av att bara få ligga i sängen o inte kunna göra något annat…
  Kram kram

  Svara
 • Krya på dig finis❣️❣️❣️ Önskar att denna onda cirkel snart lämnar dig och att du snart befinner dig i en uppåtgående spiral 🙂 Snart vänder det mot ljusare tider både vädermässigt och sjukdomsmässigt. Ha det bäst fina du trots läget just nu. Du är värdefull! (Som du brukar säga till oss). Kramis ❤️

  Svara
 • Fy vad jobbigt! Stackars dig.. Krya på dig Hannah❤️ Kram H

  Svara
 • Stackars dig
  Tyvärr blir det inte alltid som planerat. Själv ligger jag med skada på min skidsemester. Inget kul men inte mycket att göra något åt. Ska på spa istället för ut i skidbacken. Det enda man kan göra är att försöka se det bästa ur situationen man befinner sig i. Kram o krya på dig.

  Svara
 • Men vad du verkar sjuk ofta!?
  Men det är väl så om man inte mår bra själsligt så säger väl kroppen ifrån.
  Krya på dig iallafall

  Svara
 • Hoppas att denna antibiotika bryter ner det som du har i kroppen så att du får vara frisk igen.
  Krya på dig

  Svara
 • Usch och fy vad jobbigt för dig. Din kropp säger säkert ifrån av all stress…
  När man sen äter antiotika kan det vara bra att lägga till probiotika så hjälper tarmen med goda bakterier. Antibiotika påverkar tarmfloran negativt. Tarmen påverkar i sin tur stor del av vår hälsa.
  Vila och va rädd om dig
  Stor Styrke kram ❤

  Svara
 • Uscha!!
  Stackars dig som är sjuk igen .
  Stor krya-på-kram

  Svara
 • Ofta är det ju så att kroppen blir mer sårbar när man har det lite tufft. Särskilt utsatt är nog din kropp som måste pendla mellan värme och kyla. Mitt tips är att öka på med ginseng och rosenrot. Samt B12 och magnesium. Ös också i dig c vitamin och vitlök. Överskott av c vitamin kissar man ut men det gör nytta på vägen. Styrkekramar❤️

  Svara
 • Men din stackare, bra att du lyssnar och stannar kvar i Sverige några extra dagar, din kropp försöker säga dig något ❤️
  Ta nu det lugnt några dagar och be om hjälp när du har det extra tungt. Krya på din fina Hannah ❤️

  Svara
 • Usch och fy, stackars dig!❤
  Har själv något segt virus som inte vill ge sig. Ont i kropp, hals,öron och lite feber då och då. Haft i över en månad och när jag var hos vårdcentralen så så dem att det tydligen var vanligt i år. Många som varit dåliga 6-8 veckor. Är tacksam att jag sluppit hostan som tydligen många också har.☺ Ska även tillägga att jag aldrig varit så mkt sjuk som dessa år efter min separation så tror precis som andra skriver att visst påverkar det.
  Men efter regn kommer solsken och allt kommer bli bra. Stor kram till dig fina Hannah❤

  Svara
 • Kära Hanna. Din livssituation håller inte. Du kommer fortsätta bli sjuk, så länge det ser ut så här.
  Även om det är svårt måste du inse det.
  Kanske kan du har längre perioder, 14 dagar m barnen, kanske kan tjejerna flyga till dig, nån gång, men du måste ändra på det, för att orka. Annars är du snart i situationen, långtids sjukskriven.
  Man är bara människa o dina tjejer har ju en trygghet i Spanien, även om du inte är där.
  Dom mår bättre av en frisk mamma än en sjuk, även om hon är på avstånd. Det liv du levet nu är omöjligt att kunna vara frisk i.

  Svara
 • Stackars dig! Det är nog kroppen som säger ifrån. Hoppas det blir lite bättre då du får flytta in i nya huset. Massa styrkekramar till dig!

  Svara
 • Fina du Du har alldeles för mycket runt dig nu och måste nog verkligen prioritera det som är viktigt och nödvändigt, bl.a barnen. Bra att du lyssnade på din kropp och stannade hemma o tog hand om dig själv.
  Jag har läst din blogg sedan du startade o följt dig genom åren, tycker om din blogg för att du skriver om livet så som det verkligen är. Hoppas allt ordnar sig för dig snart och att du får bli frisk o starkare!
  KRAM

  Svara
 • Usch så tråkigt men jag tror också du är mer mottalig nu när du ligger i skilsmässa och måste åka mellan Spanien och Sverige för att träffa din barn.
  Men jag tror också det kan bero på flyget för jag blir nästan alltid sjuk efter en flygtur.
  Det vimlar av baciller i planet.
  Men just nu är det bara vila, vila o ch vila och massor med bra mat.
  Krya på dig.
  Kram Iréne

  Svara
 • Stackare❤. Krya på dig.
  Hoppas allt ordnar sig snart med allt så kommer du må bättre.
  Kram

  Svara
 • Som du själv säger, din kropp har kopplat ur. Du har för mycket på alla plan med stress, oro och tankar. Den orkar inte stå emot någonting nu.
  Ta varningen till dig och sakta ner så kroppen kommer i kapp.
  Krya på dig! Kram <3

  Svara
 • Eftersom du flyger så ofta och blir förkyld så hinner du aldrig bygga upp ditt immunförsvar. Ac på flyget sprider virus o baketerier med vindens fart. Försök att stanna lite längre på en plats och bygg upp ditt immunförsvar. Penicillin gång på gång är rena fördärvet, det förkortar infektionen med 3-4 dagar bara. Jourläkare skriver alltför ofta ut penicillin för att göra patienten glad. Försök att härda ut en infektion och inte gå till läkare så tror jag du kan stärka ditt immunförsvar.
  Förstår det är svårt med barn i olika länder och som mamma så vill man ju sina barns bästa på bekosnad av sin egen hälsa.
  Så synd att ni hann flytta till Spanien innan ni bestämde er för att separera ! Det hade varit så enkelt annars. Men tiden i Spanien var skön (INNAN SEPARETIONEN) antar jag.
  Lycka till med era framtida planer.

  Svara
 • Jag hoppas och tror att du menar väl med din kommentar. Men det sista stycket var bara så onödigt.
  Dessutom är det ingenting enkelt med en separation även om alla bor på samma plats!

  Svara
 • Usch, vad var poängen med sista stycket?
  Skrämmande att en läkare, som ska ha god hand med människor, uttrycker sig så!

  Svara
 • Håller med! Mycket märklig och okänslig kommentar från en som påstår sig vara läkare. Blir mörkrädd!
  Hanna ta hand om dig och krya på dig så du blir frisk!

  Svara
 • Idag behöver du en extra kram!

  Svara
 • Krya på dig!

  Svara
 • Krya på dig ❤️

  Svara
 • Tack underbara människa som tänker på din omgivning och medresenärer! Det är inte många som gör.
  Krya nu på dig det är viktigast just nu.

  Svara
 • Krya på dig finaste Hannah❤️ Bra att du stannar i Sverige tills du mår bättre! Det vill dina sötisar i Spanien med all säkerhet också att du ska göra! Förstår att du går igenom en fruktansvärd jobbig tid i ditt liv men du och dina barn kommer att fixa detta!❤️Måste vara underbart att ändå ha en sån stor och hjälpsam familj och vänner! KRAM

  Svara
 • Kanske e dags för Peter å pendla så flickorna får komma tillbaka till sina kompisar och du läka. Veet att ja inte har m set å göra men du har 4 barn å han har 2 så barnen borde få bo ihop.

  Svara
 • Krya på dig fina Hannah!
  Och tack för bästa bloggen. Skulle jag bara läsa en blogg så skulle det vara din. Kram ❤️

  Svara
 • Håller med dig!

  Svara
 • Hej…. vad använder du för läppglans….. är så nyfiken på det….vilket märke
  Hälsningar Inger

  Svara
 • Hej Inger. Det är Instant Light no 2 från Clarins. Kram

  Svara
 • Tack snälla du för svaret !!! …..krya på dej!!!!
  Stor kram….

  Svara
 • Krya på dig fina Hannah ❤️
  Många kramar

  Svara
 • Krya på dig kram

  Svara
 • Har de tagit bakterieodlingar på dig så de vet vad det är du har?

  Svara
 • Krya på dig fina du!

  Svara