Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:25 | februari 7, 2019

Toappper

Här degas det och frisknas till. Händer inte mycket mer än så just nu.
Syrran kom hit och hängde med mig och William en stund.
Vi beställde hem mat och sen låg jag och sis bredvid varandra i sjuksängen, med våra datorer på magen, grejade med jobb och gaggade.

Det är nåt riktigt fel på henne 🙂

Pigg och fräsch 😉 Fräsch dukning också med toapapper som servetter. Men mysigt och gott var det. Det är ju ändå det som räknas.
Puss ♥️


25 kommentarer25 kommentarer om “Toappper”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Såg du inte kvällens avsnitt av Wahlgrens värld?! Där är toapapper hårdvaluta minsann! Krya på dig i helgen nu och gör precis det du gör….ingenting…en stund. Kram ♥️

  Svara
 • Älskar att ”kändisar” vågar visa att deras liv också kan innhålla vanlig sketen vardag med hämtmat&toapapper på bordet 😀 Love it!

  Svara
 • Hej du fina människa!
  Så gott det ser ut, jag kan nästan lukta mig till godsakerna, blir så sugen. Är det vietnamesiskt eller vad? Vi bor ute på landet och har inga såna hämtställen, endast pizzerior. Därför mitt sug och dregel efter dina bilder.
  Hoppas att du kryar på dig, är tydligen många sjuka nu i olika förkylningar och influensor.
  Här blir det brödbak idag och hundpromenad i slasket.
  Ha en fin dag och kram
  // Lena

  Svara
 • Faktiskt härligt när man bor så här mitt i stan att man kan beställa hem allt gott man bara drömmer om. Ute i Sigtuna är det också bara pizza. Men pizza är också gott 🙂 Japp, detta var vietnamesisk mat. En favorit. Trevlig helg. Kram ♥️

  Svara
 • Läser din blogg regelbundet och tycker du är en fantastisk kvinna/mamma på många sätt.
  Härligt att du bjuder på dig själv och din vardag. ❤

  Svara
 • Förstår faktiskt inte hur du har råd med allt? Flera olika boenden, både i Sverige och i Spanien (må väl att en del är hyresobjekt – men det vet ju alla att det inte är gratis det heller), restaurangbesök, hämtmat och extravaganser i form av håresförlägningar, nya kläder etc hela tiden. Flera barn att försörja (och de är inte heller gratis vet vi ju alla).
  I Spanien har du slutat arbeta som mäklare (gick inget lysande när du väl försökte har jag hört).
  Förstår att bloggandet med dess reklamintäkter ger än del, men fortfarande väldigt imponerad av att du får allting att gå runt. Riktigt bra jobbat!

  Svara
 • Wow, är detta verkligen ett inlägg som behövs när du precis läst att personen ifråga är sjuk?! Vad jag misstänker så drabbar inte hennes kostnader DIN ekonomi så varför bryr du dig? Otroligt oödmjukt av dig. Har du inget snällt att skriva, låt bli! Men what goes around, comes around.

  Svara
 • Eller hur?! Säger som Gynning gjorde idag, ”in the end karma will be a bigger b**ch then I’ll ever need to be”. 🙂 Man ska ge det man själv vill ha… så här får du en varm kram Susanne för att du stod upp för mig.

  Svara
 • Vilken upplyftande kommentar. Den verkligen andas girl power och hur vi kvinnor ska lyfta varandra. Tack 😉 Vet du, jag har inte slutat som mäklare i Spanien och jag har sålt så pass att jag klarar mig alldeles utmärkt. Men bra att du är imponerad. Det ska du vara. För det är jag. Stolt och imponerade över mig själv att jag klarar mig själv, är självständig, står på egna ben, försörjer mig och mina barn… Jag gör det.

  Svara
 • Och det har du all rätt att vara Hannah, en sann powerkvinna. ❤️

  Svara
 • Karin Lind och till alla andra ”nättroll” här inne, ”Det finns en särskild plats i helvetet för kvinnor som inte hjälper varandra”, just saying! Krya på dig Hannah!! Du och din syster är Fantastiska människor! <3

  Svara
 • Så trött på att kvinnor ska lyfta varandra bla bla bla. Man lär ändå få ha en åsikt. Försvarar inte Karin på något sätt. Men jag kan fråga vissa bekanta hur f** dom har råd med allt.skiter dom pengar. Vet vad dom har för jobb osv. Själv är jag vårdbiträde ensam med två barn självständig tar åt mig extra om jag vill ha lite lyx i vardagen.

  Svara
 • Karin Lind har väl bara skrivit vad många tänker,
  för en utomstående är det ju ett otroligt slöseri
  med pengar, kan vara en orsak till skillsmässan.

  Svara
 • Är oxå helt övertygad om att Karin ställde en fråga som jättemånga tänker. Finns ingen anledning alls att svara så spydigt och otrevligt som både bloggerskan och och andra bloggläsare gjort. Är man så känslig för att saker och ting är piss just nu kanske man inte skall ha ett öppet kommentarsfält. Skäms på er!

  Svara
 • Spydigt?! Jag menar bara att hur påverkar det OSS som får ta del av bloggen hur allt finansieras?! Det är väl inte våra business?! Varför ska folk räkna med skit och tåla den bara för att man har en blogg?! Hur är ni uppfostrade?! Tappar fasen all tilltro på medmänsklighet. Fega människor bakom ers skärmar! Hoppas Trolljägarna letar upp er så får vi se hur stolta era familjer är över er då med den bristande respekt för medmänniskor ni har! Pinsamt!
  Läs inte bloggen om ni stör er så jäkla grymt och fokusera på att bli lyckliga i era egna liv!

 • Spydig? Skriver man till mig så måste man väl tåla ett svar tillbaka… likaväl som jag tål det som skrivs till mig. Förstår inte ditt argument. Det är ju öppet för att alla ska kunna och få ha åsikter. Men jag kan tycka att i vuxen ålder, inte i nån ålder, behöver man kasta skit eller vara otrevlig. Man borde i alla fall, i vuxen ålder, lägga band på sig själv när man vill vara elak. Det är stor skillnad på en åsikt och göra påhopp. Så jag säger också skäms.

 • Lina, du verkar på riktigt ha en skruv lös. Det du tror och uttrycker med ditt inlägg. stämmer inte för fem öre. Du försvarar någon som skrev ett oförskämt inlägg på ett mycket elakt sätt. Hoppas inte att du har några barn för dina gener bör inte föras vidare.

 • Elin! Jag har varken en skruv lös eller försvarat någon som skrivit något oförskämt elakt, det skulle jag aldrig göra om det det var så. Men där emot fick hon i sin tur flera riktigt elaka kommentarer tillbaka likt denna du skrev till mig. Jo jag har barn, två jättefina tonåringar som tack och lov har fått mina fina gener att ställa upp för andra. Speciellt om flera mot en gaddar ihop sig och säger elaka saker. Vet inte hur gammal du är Elin men tänk dig för innan du slänger iväg din arga kommentar. Man uttrycker sig inte så till någon!

 • Så må det vara för vissa, som tur är prioriterar människor olika. Vissa föredrar höga summor på banken och andra prioriterar tid och umgänge med sina nära och kära. Trots allt, när vi inte finns längre är det ändå så att minnen håller vid liv och allt man gjort tillsammans. För det krävs TID och inga pengar i världen kan ersätta det med sina barn. Helt rätt pririterat Hannah, njut!

  Svara
 • Det finns tydligen en Birgitta till som inte skriver så snälla saker. Men det var inte jag, jag skulle aldrig gå in på någons blogg och skriva elaka saker om någon. Jag får väl heta Birgitta G. numera, om det går att ändra.
  Krya på dig Hannah!

  Svara
 • Krya på dig Hannah ❤ Själv har jag legat i influensa och energin är typ obefintlig. Hoppas du blir frisk snart. Kram

  Svara
 • Krya på dig ♥️

  Svara
 • Hej, Hannah!
  Det finns och kommer alltid att finnas individer som inte klarar av att en del människor besitter så mycket fint som du gör! Du är otroligt intligent, framgångsrik, vacker, snäll och ödmjuk. Du har en härlig familj och fina vänner. Du ställer alltid upp för alla. Du är helt enkelt fantastisk! Alla de här vackra egenskaperna du besitter blir för mycket att ta för bittra individer med obildade kommentarer. Människor med en stark självkänsla beter sig inte illa mot andra! Så sträck på dig för deras elakheter är bara ett tecken på att du är just helt jävla fantastisk! Ta hand om dig pärlan! Kramar Liza

  Svara
 • Kanske inte så dum idé att vara två veckor på respektive plats? Så blir det inte så farigt för dig? Jag förstår att du tänker på barnen. Men tänk även på dig själv! ❤️

  Svara
 • Underbart!Älskar hur du och din syster bjuder på er själva, visar att allt inte bara är lyx och glamour hela tiden… Kram

  Svara