Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:56 | februari 9, 2019

Hade nog Exploderat

God lördag min vän. Hoppas du har en fin helg.
Mio är på skidresa med skolan så det är bara jag och William hemma. Han sover och jag ligger på samma gamla plats. Men snart är jag på benen och då kan inget stoppa mig 🙂

Ska väcka William snart och äta brunch här i närheten. Smittar ju inte längre och mår mycket bättre, men öronen värker. Hade inte kunnat flyga med dom här öronen. Huvva. Hade väl exploderat av trycket.
Pratade precis med Vida och Liv. Vi planerade vad vi ska göra på sportlovet. Då är vi i hemma i Sverige. Tänkte att vi kunde sova en natt i vårt radhus. Trots att det är tomt, än så länge, så kan vi låna dit madrasser, elda i kaminen och äta pizza ur kartongerna på golvet. Sånt där som man minns och som ofta blir väldigt mysigt. Det lilla i vardagen med varandra är det som betyder mest.
Nu ska jag ta mig upp och försök väcka tonåring. Blir väl middag ikväll istället för brunch om jag känner honom rätt 🙂

Ha en fin dag och tack för att DU finns.
All Kärlek ♥️


12 kommentarer12 kommentarer om “Hade nog Exploderat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • SKÖNT att du mår bättre 🙂 Ja men det blir väl jättemysigt och sova i radhuset och precis som du säger – sånt man kommer ihåg. Här ska vi till vänner ikväll och heja fram Malou i Melodifestivalen. Hennes mamma var rektor till mina barn innan.
  https://lotte4.blogspot.se

  Svara
 • Tack för att DU finns finis❣️ Ikväll blir det Mello… Kul att du nu mår bättre. Ha en hääärlig dag, det ska jag ha 🙂

  Svara
 • Ååå, vad kul och mysigt att sova i nya huset! Även om det så är på madrasser! Det gjorde vi också när vi byggde vårt första hus 2003. Önskar dig all lycka till med huset!

  Svara
 • Kära Hannah, känner så starkt för dig och barnen på ett spirituellt plan. Du har en sådan kämparglöd och stort hjärta för dina barn och medmänniskor. Du behövs! Växte själv upp i Sverige med min ensamstående mamma som kämpade så för att jag skulle kunna ha häst etc Mamma och jag bodde 68 kvadrat i en liten småstad i Sverige, med mycket kärlek och skratt. Pappa bodde stort och lyxigt i Spanien. Ville bara hem till vår lilla lägenhet med mamma och mina djur framför pappas materiella standard. Ens känslomässiga band och relationer betyder så mycket mer än boyta, tennisbana och pool på tomten. Kram från ett soligt BCN.

  Svara
 • Så skönt att du är på bättringsvägen igen
  Hannah du ser också piggare ut idag ,
  Här får barnen vänta ytterligare en vecka för Sportlov ( v 8 ) infaller allt den veckan som
  Jag fyller år , minns det från skoltiden . Ingen som sjöng för mig i skolan eftersom det var lov varje år :)) Ha en fin dag med din W ❤️

  Svara
 • Skönt att du bättre❤️ Du verkar vara en fantastisk mamma som verkligen kämpar för att alla ska må bra.
  Hoppas ni fick en mysig brunch.
  Kram

  Svara
 • Det låter supermysigt!
  Minnen för livet.
  Nalle Puh ♥️

  Svara
 • Krya på dig Hannah! Tänkte muntra upp dig lite med att tacka för de fina kläder jag köpte från Femme collection då det begav sig! Har varit ute och rest några veckor och de två blusar (som jag glömt vad de hette) med lång, upprullbar ärm, en svart och en benvit har följt med mig. Hur bra som helst! Skrynklar inte ett dugg och lätta att handtvätta. Går att kombinera med allt! Nu, hemma i snöslasket igen, myser jag omväxlande i min grå sweatshirt med FEMME på magen och mina röda och blå grovstickade tröjor. Kram!

  Svara
 • Vacker på utsidan och insidan är du dina ljuvliga barn har en väldigt stark och fin mamma

  Svara
 • Låter som något tjejerna kommer att älska!!!
  Kram o krya på dig!

  Svara
 • Fina du <3 Skönt att du mår bättre. Snart är lovet här och det blir nog jättemysigt. Jag bor i Härjedalen och då är det lov v.10. Varm kram

  Svara
 • Vi gjorde exakt så när vi fick nycklarna till vårt husden kvällen med tända ljus, eld i öppna spisen, pizza och vin så himla mysigt. Det var lucia så jag hängde upp julstjärnor i det annars tomma huset❤️Skönt att du mår bättre. Stor kram till dig

  Svara