Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:07 | februari 15, 2019

Älvdalen

God fredagkväll min vän. Har du tagit helg nu?
Vi hade en mysig och fin kväll igår. God mat och glada barn… sen tog MFF över 🙂

Toast Skagen till förrätt.

Oxfilépasta till varmrätt

Och till sist kladdkaka bjöd jag på.

Himmelsblått. Peter och Liv stämde upp MFF-hymnen.

Mitt i natten smög jag och Vida upp för vidare äventyr. Vi åkte till Sverige tidigt imorse. Väl framme kom syrran med Louie och Charlie och så bilade vi direkt upp till Älvdalen. Hem till vår pappa, lillebror Leon och Marie.
Pappa fyller 70 år idag och vi ville såklart överraska honom och fira honom för den underbara människa och pappa han är.

Syrran satt mest bara och pillade på sitt skäggstrå hela resan.

Galen och roligt road trip. Kan inte bli annat när syrran och jag är i grupp 🙂


Ett stopp på Dragon Gate är ju en tradition när man bilar med syrran.
Nu är vi framme i Älvdalen sedan nån timma och vi ska strax äta middag och poppa champagnen.

Vi bara njuter av att vara här. Älskar det!
Kram ♥️


15 kommentarer15 kommentarer om “Älvdalen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Var kommer dina fina örhängen ifrån ?
  Ha en härlig helg

  Svara
 • Vet inte. Har fått dom i present av min kompis Mia. Sorry. Kram

  Svara
 • Toppenblogg Hannah.
  Ursäkta men varför tar du så många selfies
  Du är en toppentjej men ibland undrar jag varför det är så många selfies.
  Bilderna är fina

  Svara
 • Jag tänker oxå på det varför vissa jämt och ständigt ska ta selfies. Antagligen har man ett behov av att få höra de där orden om hur vacker jag är osv. Är inget fel o de verkar ju som att de ska va så här nuförtiden..

  Svara
 • Det är ju min blogg, om mitt liv. Kan ju vara bra att själv vara med på bild då. Har inte alltid nån som kan ta bild på mig. Tycker frågan var väldigt lustig. Vet inte en blogg eller Instagram där personen i fråga inte är på bild.

  Svara
 • Så sant, du är inte den enda som tar selfies, ALLA gör ju det…MASSOR.
  Du har ju ”lika rätt att göra det, som alla andra”.
  Tycker även att du tar naturliga selfies, inte med påklistrat onaturligt leende heller.
  Och vacker som få är du. ❤

  Svara
 • Men snälla? Hannah jobbar som influencer, du tycker inte det tillhör att ta selfies på sig själv eller bli fotograferad av andra? Är ju också hennes blogg så hon bestämmer väl sånt själv? Väldigt märklig fråga faktiskt..

  Svara
 • Så fin du är! Så fin grå tröja!! Har kört förbi dragon gate massor av gånger, bara stannat där en gång – o kissat:D min dotter blev livrädd för statyerna mm inne på gården, spöklikt o kusligt o öde…..
  Trevlig helg! Kram kram

  Svara
 • Alltså recept på den där oxfilépastan tack

  Svara
 • Åh jag vill också ha recept på den pastan ser gudomlig ut

  Svara
 • Hej! Alltså dina örhängen, dör så fina! Vart har du köpt dom? Vacker du är! Stor kram

  Svara
 • Tack Emma. Jag har fått dom i present av min vän Mia. Hon har köpt dom i Spanien. Kram

  Svara
 • Maten såg ju jättegod ut, receptböcker Oxfilépastan önskas!

  Svara
 • Duktiga du! Fixar och ordnar så fint. Önskar jag hade mer ork att vara en bättre mamma! Mysigt det verkar i Älvdalen. Norra Sverige är magiskt

  Svara
 • Hej Hannah! Det är fint i Älvdalen. Jag och min familj är där ganska ofta. Min mamma är född där och känner din pappa.

  Svara