Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:47 | februari 17, 2019

I skidspåret

God söndag vacker. Hoppas allt är väl. Vi ska strax ut i skidspåret.
Det var evigheter sen jag åkte längskidor. Säkert 30 år sedan 🙂 Gillar verkligen det.
Första gången för Vida och Charlie igår. Gick jättebra och kul tyckte dom att det var.
Men vi började vår lördag med att kolla på Leon som spelade innebandymatch och var grym. Låg under mot Falun men kom ikapp och matchen slutade med 5-5.


LoLo alltid med sitt paraply 🙂
Vi hann med en tupplur innan vi åkte skidor. Jag vaknade av att pappa satt och spelade gitarr och sjöng i köket. Så underbart. Smygfilmade och la upp på min Instastory på Instagram. Du måste lyssna.

Lunch in the making innan skidåkning.


Leon drog Louie efter sig.


Pappi.
Kvällen spenderade vi framför mellon med godispåsen i högsta hugg. Höll på Lina och Jon Henrik och blev så glad att dom gick direkt till final.

Hur mysigt!
Berätta om din helg.
All Kärlek ♥️


28 kommentarer28 kommentarer om “I skidspåret”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • SÅ mysigt ni verkar ha det ♡
  Jag opererade bort mina mandlar i tisdags och ligger och har kämpat för fullt hela helgen. Sovit, knaprat värktabletter och försökt äta. Dregglat över alla matbilder på Instagram osv
  Ska uppskatta maten mer när jag är kry..
  Hoppas ni har en underbar vistelse i Älvdalen. Älskar att kika in på din blogg.
  Kram My ♡♡

  Svara
 • Jag ska också boka tid för att ta bort mina. Är det hemskt? Gör det ont? Är skitskraj. MEN det jag undrar mest över är om rösten blir annorlunda?? Har hört att den blir mer gäll. Kram och krya på dig. Snart får du frossa i mat.

  Svara
 • Varför ska du operera bort dina? Är det ett eget beslut eller läkarens? Jag vill nämligen ta bort mina med, har massa problem men enligt läkarna ser de så fina ut minsann:/

  Svara
 • Remiss från läkare för att jag har fler än tre halsflusser om året.

  Svara
 • Har tagit bort mina för några år sedan. Kan meddela att jag knappt är förkyld längre. Aldrig varit ordentligt sjuk sen dess. Det jag hört är att man numer endast skrapar bort en del av mandlarna och inte tar bort hela. Kolla upp det. Jag tog bort mina helt, då läkaren menade att man inte behöver dessa i vuxen ålder.
  Barn klarar denna operation lätt, dock värre för vuxna. Detta sa läkaren till mig innan, så jag va beredd på det värsta. Och det var tufft efter. Man behöver hjälp av annan vuxen några dagar efter.
  Såren där mandlarna suttit sys inte ihop utan får läka ihop själv. Så mycket smärtstillande blev det. Närmare bestämt suppar i en vecka, då jag inte kunde svälja tabletter heller. Man kräks blev en del efter op, och jag var ganska dålig efter då jag är känslig för morfin och starka värktabletter. Dock behövdes dom ändå.
  Mycket flytande kost blir set såklart efter någon dag, har dock för mig att det också gjorde ganska ont.
  Rekommenderar alla att göra denna operation! Trots tuff återhämtning! Aldrig halsfluss igen!
  Ingen förändring i rösten! Aldrig hört om.
  Lycka Till!

  Svara
 • Hej vackra du! Jag älskar dina selfies! Firtsätt med det! Sen är jag också ett fan av dina dagens outfits bilder Jag har också opererat bort mina mandlar då jag alltid hade halsfluss.. Jga var 18 år. Minns att det gjorde ont ca 1 vecka efteråt, men absolut hanterbart. Det var mkt flytande första dagarna. Glass var det bästa, kylan från glassen bedövade så skönt. Rösten blev klarare. Den var lite ”grötigare” innan men annars ingen skillnad på tonen i övrigt. Det kommer gå jättebra! Nu när jag blir förkyld kan jag fortfarande få lite ont i halsen men det är inte alls i närheten av smärtan av en halsfluss, fy.. Ha det så undetbart med din fina familj! Kram H

  Svara
 • Helt glömt bort att jag kommenterat. Bättre sent än aldrig 😍😂 Först vill jag bara påpeka att det är ytterst individuellt ang smärtan. Det har varit en berg och dalbana i smärta för mig. Första dagarna, ont som fan, tredje/fjärde dagarna ont men ok, sen eskalerade smärtan pga av att sårskorpan och svullnaden håller på att lägga sig. Dag åtta började jag känna mig som en människa igen och idag dag 10, bara lite känning. Men du kommer få bra med mediciner utskrivet. Jag har svurit och bölat men har försökt tänka positivt 😷🙈. Jag tycker det är värt det än så länge, vill inte ha tillbaka mina halsbölder jag haft… Men man klarar det. Det kan vara tufft och jobbigt, men det behöver inte. Finns dem som inte tycker det varit så ”farligt”.. Men man får tänka varför man gör det 🙂 Kram My

  Svara
 • Glömde svara om rösten. För mig är det tidigt att svara, min är fortfarande lite grötig. Men så fort jag kände att halsen kändes bättre har den också successivt minskat i grötighet.
  Har läst att det dessutom kan bli till det positivare 🙂 Men jag tror inte att det blir några större förändringar. Inget jag tänkte på att fråga och tar för givet att läkaren sagt något om det vore så:-)

  Svara
 • Vilken underbar pappa ni har❤Så fint stöd för dig nu när du behöver det som bäst

  Svara
 • Min helg spenderas i Verbier där jag bott flera år när jag var yngre/ung. Njuter av sol, skidåkning och raclette. Ni ser ut att ha det härligt! Fin familj.

  Svara
 • Oj Oj Oj vad vackert han sjungerblir alldeles varm❤️

  Svara
 • Det ser underbart ut!
  Både att vara i naturen och omge sig med närhet❤️
  Det ser ut som att du tankar välbehövlig energi och kärlek!
  🙂

  Svara
 • Hej fina Hannah! Vilken supermysig och välbehövlig helg för dig – så skönt att bli omhuldad av nära och kära när man som bäst behöver det! Njut fina du!❤❤❤ Sedan vill jag gärna passa på att efterfråga ÄNNU fler selfies då jag absolut inte håller med en av de tidigare talarna (i tidigare inlägg) gällande selfies. Lite märklig fråga tycker även jag då man självklart måste leva i sin tid (även vi som är lite äldre, annars är man ju en bakåtsträvare) och hur vore väl bloggen utan bilder på (den vackra) författarinnan? Älskar dig härliga blogg, Hannah, och önskar dig allt gott! P.S. Gör härmed ett litet namntillägg då jag sett att en namne på bloggen ibland skriver lite tråkiga/negativa inlägg och jag absolut inte vill förväxlas med personen i fråga ☺) Stor kram i den vackra februarisolen! ❤

  Svara
 • Även min helg har spenderats i skidspåret och jag hoppas på fler soliga vinterdagar som denna!

  Svara
 • Hejja dig Lina J!! Jag håller med!! <3

  Svara
 • Tack Lina! Nu gjorde du mig väldigt glad. Stor kram och massor av kärlek till dig och tack igen för att du sprider uppmuntrande ord.

  Svara
 • No words needed. Vilken underbar familj ❤️

  Svara
 • Vilken mysig helg ni haft!
  Jag har bara varit hemma, fixat lite med tvätt och annat. Och idag gick jag ut i det vackra vädret och sen har jag fått en fotbehandling. Så skönt! Nu är fötterna mjuka och goa.
  Kör försiktigt när ni åker därifrån! Kram

  Svara
 • I Skåne har vi haft vår i helgen. 10 plusgrader och sol. Tvättade bilen och tog en kopp kaffe i lä, utan jacka och det var riktigt skönt. Äntligen är våren på väg…hoppas vi 🙂

  Svara
 • Hej fina❤️Vad underbart ni har det hos er pappa. Han ser verkligen ut som en ”ung” 70 åring!
  Jag älskar också dina selfie fina du så gärna fler av domJag och min man njuter av solen här i Florida lördagkvällen njöt vi av jätte god sushi på en mysig restaurang. Stor kram

  Svara
 • Vad har Maggan i ansiktet på bilderna när ni kollar mello?

  Svara
 • Idominsalva

  Svara
 • Varför Idominsalva?
  Den täpper ju igen porer i ansiktet. Apotekets salvor o produkter är inte bra..

  Svara
 • Vilken härlig helg ni verkar ha haft, du är så lik din pappa tycker jag.
  Här i södra delen av landet har vi haft vårkänslor, uppåt 10 grader. Mysiga hundpromenader, ser ut som att dom också får vårkänslor i kroppen.
  Älskar din blogg där du ärligt och rakt är dig själv, utan en massa tillrättafixande och fjäsk, fortsätt med att vara dig själv fina Hannah.
  Kram och tack för all inspiration och tänkvärda ord.

  Svara
 • Vilka fina skidspår. Var åkte ni ? Älvdalen?

  Svara
 • Ja, Älvdalen.

  Svara
 • Hej:)min dotter hade problem med halsfluss i flera år (hade det ca en gång varann månad)till slut gick hon med på att operera sig och hon ångra sig att hon inte gjort det för länge sen.visst var det lite smärta de första dagarna men det var det värt:)hoppas det går bra för dig kram

  Svara
 • Hej Hanna
  Detta är första gången jag blir intresserad av en blogg .
  Jag såg dig på tv när du skulle fixa ditt hus på tv . Har även läst om din skilsmässa .
  Jag gick igenom min för 1 år och 8 månader sedan . Hade oxå hus i Marbella ( lyx ) trädgårdslärare poolskötare osv . Mitt ex och jag började från noll och nu 25 år senare så krävde han en skilsmässa . Kom som en chock han körde med ” älskar dig fast som en syster ” . Visst hade vi jaget det tufft , fick en diagnos , bipolär , och jag självmedicinerar med alkohol innan jag visste att jag var bipolär . Men han orkade inte med mig . Bad om att han skulle stanna tills min medicin började verka . Men nej . Han tog allt i separationen . ALLT . Jag har stått bakom honom i alla år , varit hemmafru och skött allt . Han satsade på sin karriär . Och jag ställde upp på allt , förlorade mig själv i processen .
  Efter att ha kämpat med sorgen och med mig själv har jag hittat en styrka , är så sjukt stolt .
  Han blev ihop med sin PT , som vi alla i familjen ( har två barn 16 och 19 år ) kände . Tragikomisk .
  Nu retar det honom att jag mår bra , han hyser en sådan ilska mot mig . Han tog allt , hus alla ”vänner ” följde med honom . Han har en väldigt bra position och är tydligen bättre att känna än mig .
  Kram
  Jessica

  Svara