Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:16 | februari 25, 2019

Stoppa tiden

Hej min vän. Hoppas helgen har varit bra.
Jag ska väcka tjejerna nu för snart ska vi möta upp fem av Livs kompisar och åka till Mall of Scandinavia. Ett gäng 10-åringar som ska kika i affärer och gå på bio 🙂 Vi mammor får väl gömma oss på ett fik.
Tänker ofta på hur fort tiden går. Barnen har helt plötsligt blivit små vuxna innan man hunnit blinka.
Tittade på bilder i helgen och fick ett hugg av smärta i hjärtat. Men kände samtidigt en stolthet så klart.

Sluta väx och bli så stora mina fyra små hjärtan. Stanna tiden, sitta alltid i mitt knä, skäms aldrig när jag pussar på er och ropa gärna mamma högt när alla hör… men samtidigt våga flyga och prova era vingar, väx upp, starka och modiga. Var dom ni är. Älskade och världens bästa. Jag älskar er mer än allt mina underbara, galna, knasiga, sura, glada, bråkiga, tjatiga, härliga, energikrävande och energigivande barn ♥️ ni är mina. MINA! Vilken välsignelse… men ibland kan jag känna att ni är allt annat än det 😉
I lördags var vi hemma hos Tessan. Livs alla kompisar bor där så henne såg man knappt röken av.

Igår var det ju en helt ljuvlig dag. Verkligen vår. Solen sken, knoppar på träd och buskar och skönt i luften. Våren kan vara den bästa av årstider enligt mig.

Jag och Vida tog en promenad. Gick förbi hennes gamla förskola, pratade och jag lyssnade på hennes funderingar och fick olika tips på saker man kan göra, uppfinna och laga mm som hon sett på Youtube. Gulligt.
Ha en fin dag.
All Kärlek ♥️


7 kommentarer7 kommentarer om “Stoppa tiden”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken härlig helg♥️ Och vädret, visst blir man glad😀
  Måste bara fråga; vet du vart din väninnas camoskjorta kommer ifrån?? Sååå fin!

  Svara
 • Från H&M. Frågade henne direkt när jag så den 🙂 Så snygg.

  Svara
 • Så fin bild på dig ochbarnen! ❤️ Har ni kvar fåtöljen och bollen eller sålde ni dem när ni flyttade? Var är de köpta?

  Svara
 • En sådan fin bild på dig och dina barn. Hoppas snart att syskonen får bo under samma tak igen. Kämpa för det kära mor.

  Svara
 • Jättefin bild på dig och dina barn ❤

  Svara
 • Hej Hanna
  Ska Peter bo kvar i Spanien?? Du kanske har svarat på det men jag har missat det i sånt fall

  Svara
 • Vet din känsla, de växer så fort! Men vet du, min dotter (30+) ropar MAMMA! högt alltid då vi möts – och oavsett var, så du får tåla dig. Det kommer tillbaka 🙂

  Svara