Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:19 | februari 26, 2019

Vår i luften och snygghet i en påse

God tisdag vacker. Allt väl?
Vilken vårdag. Visst blir man glad? Nu ser jag fram emot ”sopbilen” som kommer och sopar bort allt grus. Det är ett riktigt vårtecken. Älskar nysopade gator. Det är vår det 🙂

Tagit en promenad med den här tjejligan. Ewa jobbar så Julia och Blanca hänger med mig.
Liv är bara med sina kompisar. Igår var hon och sitt gäng på MOS. Jag och Vida gick runt i 7(!) timmar och väntade på dom. Tror jag och Vida var inne på Disney Butiken 20 gånger.

Dom här tjejerna har varit bästisar sen dom började förskolan som smågrodor i 1,5 års åldern.
Dom shoppade byxor på Cubus (alla likadana), hårsnoddar och prylar, åt mat och gick på bio.

Såg dessa tröjor på Cubus. För det inte dina tankar till barndomen och sent 80-tal eller kanske 90-tal. Dom där bollarna på tröjan. Jag blev iaf nostalgisk.

Fick en bild av Daniel på Mio och hans kompis Malcom som är i Sälen. Härligt.
Hade tänkt åka skidor nån dag med tjejerna men tror det blir skridskor istället i typ Kungsträdgården. Tror inte mitt tålamod, ensam just nu, pallar hyra utrustning, släpa, kalla fingrar och tår, någon som ska kissa precis när allt är klart och man ska upp i liften. Hoppar det den här gången 🙂
Men i alla fall, jag och flickorna har tagit oss en skön promenad, ett stopp på lekparken och sen förbi Viktoria och hennes mysiga Salong Hilma här i Sigtuna.
Shoppade smink och nagellack. Älskar när salonger säljer annat än bara hårprodukter. Sa att hon måste ta in smycken också. Det är nåt med smink och smycken på salong. Ett köpmåste som väcks 🙂

Har lagt upp på min story på Instagram om du vill se mer.

Hittade en ny färgad dagkräm, som täcker, med SPF 30. Verkar riktigt bra.
Nu ska jag köra ut till Kungsängen, hämta post hos mamma och hälsa på Jessica och hennes flickor.
Var förbi vårt hus imorse och det har hänt en hel del. Bara nya lister, nymålat tak och snart min prägel och färg på väggar mm gör så mycket. Kände mig faktiskt glad. Gladare än innan när jag var där. Nu var det ljusare, solen sken in och jag såg framför mig när flickorna cyklar på gatan i sommar och killarna morrar på sitt rum 😉
All Kärlek ♥️


8 kommentarer8 kommentarer om “Vår i luften och snygghet i en påse”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej,
  Har läst din blogg länge, men aldrig kommenterat.
  Du verkar vara en jättefin person som jag önskar all lycka<3
  Ska Liv och Vida bo hos dig i Sverige?
  Kram

  Svara
 • För ett tag sen så hade du ett halsband med första bokstaven i ditt namn. Jag tror att det var en vän till dig som designar smycken😊. Vad heter företaget? Vill så gärna ha ett jag med😍.
  Ha en fortsatt fin dag i solen☀️

  Svara
 • Jag troooor det kan hq varit från Emma Israelsson har jag för mig 😊

  Svara
 • Hej finaste Hanna! Läser din blogg varje dag, så kul att få följas dig i med o motgångar. Inte för att det är kul att läsa när det händer mindre roliga saker i ditt liv, utan för att du skriver så ärligt o öppet.
  Jag är lite nyfiken på hur du ser på framtiden just nu? Vad är känslan? Har själv separerat för ett par år sen o va säker på att jag skulle va singel för alltid… men det ändrades visst! 😉

  Svara
 • Såååå spännande m huset!! Ska bli så kul att se:) visst har du tagit lite före-bilder oxå???
  Kram kram 🌸🌸🌸

  Svara
 • Vad var det för dagcreme med spf du hittade? 🙂

  Svara
 • Våren är härlig, minns när jag var liten , då var det pirrigt med just vår, detta betydde att mamma skulle köpa nya träskor och hopprep till mig, samt att man fick vara utan mössa, hehehe det var ett lyckorus som gick igenom kroppen , dettavar på 70 talet.
  Ha en fin vår och ha en underbar dag kram heidieh

  Svara
 • Hej Hannah!
  Tack för alla bra skönhetstips och produkter.
  Visst är det härligt med våren, jag minns också precis hur luften luktade när man var liten och det blev vår, lite blöt jord sådär, tänk vad luktminnen kan framkalla. Man gick ut i tofflor och spelade kula. Så härligt. Det ser man aldrig nu för tiden, barn ute som leker.,,, vad gör alla barn egentligen?
  Kram och ha en fortsatt härlig dag.

  Svara