Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:13 | februari 28, 2019

Mina gamla hoods

Hej min vän. Har precis kommit hem från skridskoåkning i Kungsträdgården. Frusen ända in i märgen. Bara att knyta skridskor med iskalla fingrar är vidrigt.
Men barnen hade kul och körde sig varma. Jag hade inte klarat av förnedringen av att dra på mig ett par grillor och bege mig ut på isen 🙂
Så jag och Ewa tittade på och servade dom med varm choklad.Skratt och rumpplask.

Utfodring av stora och små.
Sen sist har Liv har sovit hos sin kompis Meija ute på Ekerö och vi har hälsat på Jessica i Kungsängen. Jag var en sväng till vårt hus imorse och träffade Richard Byggare. Kollade på smarta lösningar till hallen och blev glad av färgen i sovrummet som blev perfekt. Tack Johanna 😉
Ser framemot att visa dig. Men än så länge är det mest bara täckpapp och stök där.

Fiddeli, Julia och Vida. En väldigt högljudd trio.


Middag på GC i Kungsängen Centrum med Jessica, hennes dotter Alva-Leigh och pojkvännen Rosso.

Emin som driver GC och Grottan har jag känt sen jag var tonåring. Hans bror Nori och jag gick i samma klass i gymnasiet.
Kul att träffa gamla vänner. Känner mig alltid hemma där. Kanske inte så konstigt när det är mina gamla hoods och jag bott där större delen av mitt liv.
Igårkväll träffade jag William. Han skulle egentligen åkt skridskor med oss idag men fastande i studion där musik skapas. Får försöka imorgon igen. Jag och tjejerna åker till Spanien på lördag så vi har några få dagar kvar här.
All Kärlek ♥️


16 kommentarer16 kommentarer om “Mina gamla hoods”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Härliga dagar, fina Hannah, och du ser även själv ut att må bra samt få livskraft i dina goda vänners sällskap – så fint att se ❤❤❤ Tycker Vida ser så cool ut i sin svarta ’pälsaktiga’ jacka (vet inte säkert om Liv har en likadan?) och undrar var du köpt denna? Många kramar till dig och dina fina barn!

  Svara
 • Tack Lina. Det är Livs gamla jacka som Vida tagit över då Liv vuxit ur den. Köpte det på H&M för nåt år sedan men vet att det finns liknande nu i svart, rosa och även vitt. Kram

  Svara
 • ….alltså, jackan är i så fall till min dotter som är i Vidas ålder och inte till mig själv i detta fall 😉

  Svara
 • Hej!
  Undrat länge vad som hände med klädmärket ni hade? Läste att alla butiker slog igen. Kändes som märket var populärt och undrar varför det inte funkade…. Så tråkigt. Tycker du är grym som provade! Även med vagnsförsäljningen. Man utvecklas av all erfarenhet!

  Svara
 • Hur orkar du flyga fram och tillbaka hela tiden.När ska ni bosätta er i Sverige eller ska ni fortsätta att pendla….

  Svara
 • Orkar inte men måste. Får se hur allt löser sig.

  Svara
 • Kungsängen <3 – där har jag bott nästan hela mitt liv men sen 2006 bor jag i Sundsvall. Har mamma och pappa kvar där. Man känner snart inte igen sig. Så mycket som förändras, byggs och görs om.

  Svara
 • Haha, ja det där med skridskor. Jag älskade åka hela min barn och ungdomstid. Sen när jag fick barn och hon ville åka så tänkte jag att jamen det är väl bara att åka med:/ jo ja tackar jag vad det inte ”bara” va att åka med… Ont i fötter och tår, för små skridskor och ont lite här och där. Trodde att mina fina ”jofa” var fullt dugliga, nä😂 men man försökte ju:)

  Svara
 • Man kan inte pressa sig för hårt Hanna var rädd om dig fina du🌷💝🌷
  Vet att du gör allt för dina barn men om du blir sjuk kanske du inte orkar något alls.😖
  Klar att du skall ha alla barnen hos dig i Stockholm🤗🤗🤗🤗
  Du är en fantastisk mamma men jag tycker du måste tänka mycket mera på dig själv💝
  Kramar i massor❤️❤️❤️❤️

  Svara
 • Sluta å blogga helt kanske? Tråkigt när man går in här 2-3 gånger om dan för uppdatering å det ej varit ngn uppdatering på flera dagar…..

  Svara
 • Oj, du kanske borde hitta på annat att göra än att gå in på Hannahs blogg 2-3 ggr om dagen och kolla efter uppdateringar 🤔?

  Svara
 • Om man som många andra gör som tjäna ca 500.000kr på sin blogg uppdaterar 1 gång om dan så behöver man ju inte söka fler gånger per dag i förhoppning av ny uppdatering
  Jag vet…… behöver inte följa Hanna men tycker om hennes å Magdalenas blogg

  Svara
 • Du Ani, om du tycker om bloggen så kanske det passar bättre att säga något snällt? Kram!

  Svara
 • Har haft det lite jobbigt och hänt en del så jag har inte haft tiden. Förlåt för det. Livet.

  Svara
 • Älskar din blogg Hannah men förstår om du inte har uppdaterat, då väntar jag till nästa dag !! Sköt om dig <3

  Svara
 • Önskar dig Hannah och barnen all lycka och framgång! Du är så kärleksfull, varm och innerligt godhjärtad så hälften vore nog. Tänk om alla barn hade lyckan att ha en mamma som du, vackra fina Hannah! Din blogg är innerlig och äkta! All kärlek!
  💕

  Svara