Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:14 | mars 6, 2019

Stjärnor på himlen

Hej min vän. Allt väl denna onsdag?
Jag har varit iväg på ett möte och ska strax äta lunch med syster och Anna, både min chef och vän 🙂 Två flugor i en smäll.

Är så vidrigt svullen runt ögonen hela tiden. Varje morgon när jag vaknar ser det ut som om jag gått en boxningsmatch. Det är sjukt mycket pollen här. Ett gult täcke överallt. Undra om det kan vara det. Kanske har jag blivit känslig mot pollen på äldre dar.
Igår kväll åkte jag och syster hem till vår vän Hans. Han har precis förlorat sin bästa vän i en olycka, så vi åkte dit, lagade en god middag åt honom och pratade, skrattade, grät lite och hade en fin tisdagkväll.

Lagade min köttfärssås. Syrrans favorit.


Vi satt ute på hans mysiga patio tills himlen bara lystes upp av stjärnor.

Hittade den här bilden och blev så fylld av värme. Spola tillbaka tiden… bara för en liten stund. Mina älskade pojkar.
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ♥️


17 kommentarer17 kommentarer om “Stjärnor på himlen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag är snart 45 och upplever det där med svulla ögon varje morgon numer. Har haft allergiska reaktioner tidigare och trodde först att det var nåt sånt igen men icke, det är ålderdomen har jag förstått. Fy fan för den.

  Svara
 • Kollat blodtrycket??

  Svara
 • Har väldigt lågt blodtryck.

  Svara
 • Har exakt samma med ögonen. Hemskt. Vissa morgnar ser jag inte klok ut🙈😱
  Skall jag göra något viktigt eller då jag absolut ej vill vara svullen gäller noll socker, salt eller vin. Buljongsoppa ex vis är en kommer, då kan jag icke öppna locken. Dricka mängder med vatten och sova sittandes o så lite som möjligt (mitt blir direkt värre efter mer än 7 timmar). O störigt är det för jag älskar att sova!! Har provat alla krämer o serum som finns tror jag o ger aldrig upp… men inget hjälp hitintills.. så ingen vidare hjälp😅🙈 mer bara förståelse för att du tycker det är jobbigt

  Svara
 • Kom på en sak till…😂😂😂
  Alltid när jag flyger blir jag svullen! Sjukt! Så är beredd nu när vi snart ska flyga att gömma mig bakom stora solglasögon…
  Tänkte på det nu när du flyger fram o tillbaka att du kanske också är känslig för det!

  Svara
 • Hej fina!
  Din köttfärssås ser så gudomligt god ut 😍 Skulle man kunna få receptet?
  KRAM

  Svara
 • Du är inspirerande ödmjud i din ton på bloggen Hannah. Du skriver om ditt liv o lite frågor blir det även från mig. Hur fixar du jobb o alla dina resor,?
  Jobbar du fortfarande som mäklarassistent?
  Önskar dig o din barn all lycka. Kram

  Svara
 • Fick jättesvullna ögonlock (och andra problem, som att frysa, torr hy, dåligt hår, trött trött trött) Det visade sig vara problem med min sköldkörtel.

  Svara
 • Kolla om du har jodbrist. Min kollega hade samma problem vilket visade sig vara just jodbrist. Själv köper jag alltid salt med jod i efter det😊

  Svara
 • Ha inte liljor inomhus för dom är allergiframkallande. Tänk på inte så mycket dofter heller.

  Svara
 • Åh vad gott det ser ut! Lägg gärna ut receptet 🙂
  Kram!!

  Svara
 • Åå kan vi inte få ditt recept på köttfärssåsen? 🙂
  Tack!

  Svara
 • Vad arbetar ditt ex med där nere?🌞🌴

  Svara
 • Styrkekramar till Hans! 😢. Jag har en vän som jag har känt precis hela livet. Våra mammor började umgås när de var gravida med oss. Vet inte vad jag skulle gjort utan min fina vän!

  Svara
 • Hej! Skulle så gärna få tag på låten som ni spelar i bilen när du kör (Maggans stories) Vet du vad den heter? Saxofon i refrängen.. 😊

  Svara
 • hej fina du
  jag blev ju så nyfiken på vad du har för gott i din köttfärssås? såg gott ut
  kul att variera lite

  Svara
 • Vart har du köpt din snygga gröna jacka ?

  Svara