Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:16 | mars 9, 2019

Rispapper och Go-Kart

God lördag min vän. Hoppas du har en fin helg.
Jag är som vanligt risig. Har varit det sen innan jul. Zzzznark. Efter tre penicillinkurer har mitt immunförsvar aldrig hämta sig. Bara att acceptera och se framemot en frisk vår. Peppar, peppar…
Man blir bara så seg i skallen och trött. Men med Marre på besök blir man bortskämd med framdukad frukost på morgnarna, middagar och idag picknick i trädgården. Behöver inte göra många knop.
Igår tog vi en PW på strandpromenaden. Skönt.


MarreMaräng.
Sen var det dags att hämta Liv och Vida på skolan. Liv ville leka med en kompis en stund så vi fick bara med oss Vida.

Så här glad blir man när det är fredag!
Vi tog en tur ner till stranden och Vida sprang av sig, Marre drack en Sangria och vi hade det gött.

Ljuvligt.
FredagenKvällen spenderade vi i soffan framför Talang, åt snuskigt goda rispappersrullar fyllda med sallad, avokado, koriander, räkor, färs med ingefära och vitlök, glasnudlar och sås.


Så gott! Man blir inte komamätt utan bara så där fräscht mätt… så man får plats med godis och chips 🙂

Lägger ofta upp filmsnuttar på min Instastory så du inte missar.
Idag har jag varit på kalas med Vida. Go-Kart-Kalas. Så kul. Vida älskade att köra gasen i botten. Mammas flicka 😉


Tycker vida påminde om Vanellope i Röjar Ralf. Lika busig.
När vi kom hem från kalaset efter lunch så hade Marre och Liv gjort picknick åt oss i trädgården. Bästa lyxen. Kärlek och omtanke.

Goaste flickorna.
Nu har vi lämnat av Marre som åker tillbaka till Sverige idag. Vi saknar henne redan.
Men vi tröstar oss med att kolla Mello-finalen ikväll. Jag, Liv och Vida ska bara mysa ner oss här hemma och heja. Jag håller på Jon-Henrik, Bishara och Lina Hedlund.
Vad gör du idag?
All Kärlek ♥️


24 kommentarer24 kommentarer om “Rispapper och Go-Kart”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Myspys, du har fina vänner ❤️ Du blir så bortskämd, vilket du förtjänar. Själv pluggar jag. Ikväll blir det mello här också. Visst är det final ikväll? Detta är första gången jag ska kolla för i år. Ska bli kul ☺️😊❤️🌺🌹 Kram fina du❣️

  Svara
 • Var kommer dina snygga solglasögon ifrån?

  Svara
 • Från Nivida. Kärlek 😘

  Svara
 • Förlåt! Fel glasögon 🙂 Dom är från Musch Details, Josie heter dom.

  Svara
 • Vilken tjej, den här Marre!
  Verkar som att hon kan laga mat. Och så ser hon klok ut också. Och snäll. Bästa kombon.
  Grattis till en fin vän!

  Svara
 • Hon är grym. Är så välsignad med magiska vänner… alla med sina unika kvaliteer. Tacksam ♥️

  Svara
 • Du måste ta det lite lugnt. När jag är krasslig finns det ingen chans i världen att jag orkar flänga runt som du gör, utan då ligger jag hemma o vilar tills jag känner mig bättre. När vilar du?
  Det låter galet med så många penicillinkurer 🤤 du är säkert immun vid det här laget. Det hjälper inte mot virus utan enbart bakterier.. så många som tar penicillin för minsta lilla.
  Har du kollat upp dina värden? Sköldkörteln?
  Kram & krya på dig! (Vila!!) 💕

  Svara
 • Hade lunginflammation, sen halsfluss på halsfluss. Inget virus, bara massor av äckliga bakterier. Annars hade jag inte ätit penicillin. Behövde det för att typ överleva. Ska vila så mycket som möjligt nu. Tyvärr inte så lätt dock mitt uppe i allt praktiskt med tex flytt nu i skilsmässan, barn i Sverige och Spanien. Tonåring som kör på. Ja det tar både fysiskt och psykiskt. Kollade sköldkörteln för många år sedan. Då hade jag tendens till underproduktion. Kanske dags att kolla igen. Stor Kram

  Svara
 • Hannah! Läs (eller lyssna på) boken Hälsorevolutionen av Maria Borelius. Den kanske kan hjälpa dig en del angående hälsan… Den är väldigt intressant och man får MÅNGA tips på hur man kan må bättre genom antiinflammatorisk kost, både för knopp och kropp! Tror stenhårt på det man lär sig i boken. Så ett tips! Ha en fin kväll! /Nina

  Svara
 • Tack för tips. Det ska jag göra. Kram

  Svara
 • Vilka fantastiska vänner du har, så gulliga och omtänksamma, vilken lycka att ha i sin närhet. Ni verkar vara ett underbart gäng som verkligen bryr er om varandra allihop.
  Ha en mysig Mello kväll med dina tjejer, själv har jag tappat intresset lite känner jag, för många deltävlingar men finalen är ju något annat trots allt. Tack för allt du delar med dig av, önskar dig all lycka framöver.
  Kram

  Svara
 • Eller hur? Tack fina. Jag har också tappat lite intresset. Tittar helst bara på finalen 🙂 Kram

  Svara
 • Härligt med genuina vänner! Älskart ♡ vet själv inte vad jag skulle göra utan mina handfulla skatter. Så olika men lika viktiga. 😍
  Idag har vi haft en heldag. Jag, min son, min syster och systerson på en trampolinpark. Min son är lika vild och busig som din Vida så det behövdes göras av med energi 😂
  Sen mello! Vi hejjade på Lina ❤ Hade varit härligt med girlpower. Men tycker vinnarlåten är härlig.
  Tack för en fin blogg.
  Kärlek!
  Kram My

  Svara
 • Åhh, maten såg supergod ut! Vad hade ni för sås i?

  Svara
 • Så härligt ni har det,men ta hand om dig och glöm inte att vila.
  Här har det blivit mycket vila denna helgen. En 10årig son som kom hem med feber i fredags och igår (lördag) såg vi att han fått röda prickar. Så det blir en vattkoppsvecka på hemmaplan framöver…

  Svara
 • Krya på dig! Mysigt med besöka skönt att få bli lite bortskämd en stund. Det är du värd! ❤️

  Svara
 • Mums ser jättesmarigt ut 😀 vad har ni för sås till?
  Kram Anna

  Svara
 • Soja och sambal oelek. Gott!

  Svara
 • Bara Soja (japansk) och Sambal Oelek.

  Svara
 • Då ska vi prova det 🤗 ser verkligen supergott ut

  Svara
 • Hej Hannah,
  Stackars dig som har blivit dålig igen 😔
  Har du funderat på att operera bort halsmandlarna? Jag gjorde det för typ tre år sedan. Det bästa beslutet jag gjort. Det tog lång tid att ta det beslutet och var nojig över att det skulle göra så ont efteråt och visst hade jag ont men inte så ont som jag trodde jag skulle ha. Åt förstås smärtstillande 😊
  Krya på dig!

  Svara
 • Ska träffa läkare nästa vecka för att förhoppningsvis får remiss att ta bort dom. Har småpanik över det och för några år sedan då jag skulle ta bort halsmandlarna så fegade jag ur. Men nu är det dags! Kram

  Svara
 • Förstår hur du känner dig! Kände likadant och googlade mycket kring operationen, vilket jag, så här i efterhand, inte tror var det bästa. Till slut kände jag att operationen var sista försöket för att se om jag skulle hålla mig friskare. Lycka till med läkarbesöket!

  Svara
 • Vilka härliga vänner du verkar ha.
  Och vad dina tjejer verkar se upp till dina vänner.

  Svara