Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:27 | mars 11, 2019

Mästerpopparen

God kväll vacker. Har din vecka startat bra? Här var vi tre trötta tjejer när klockan ringde men vi piggande snabbt till.
Avskyr måndagar på nåt vis. Känner inte alls igen mig i hurtiga pepporden, en ny vecka, ny möjligheter. Nu kör vi. Go monday. Livet är underbart. Inte just nu i livet iaf.
Känner mer att vore måndag en sko så skulle den vara en foppatoffel 🙂
Hoppas dock att din måndag är en Louboutin.
När flickorna kom hem så fixade Liv jordgubbar med socker och lagade även middag, köttbullar och makaroner. Hon älskar att fixa och greja i köket.

Hon har alltid gillat att baka, laga mat och skämma bort alla i familjen. Hon är en baddare på att koka kaffe till mig också 🙂

Enda sedan hon var liten plutt.

Vida kom hem från skolan med den här tavlan till mig. Så fin!!! Vida 6 år. Verkligen Duktig tycker jag. Den har fått en fin plats, i vardagsrummet, där alla kan se den.

Nu har Liv poppat popcorn till oss med smält smör över och så har vi satt på oss pyjamas och kurat ner oss i soffan. Vi startar vår vecka på bästa sätt. Tillsammans.
All kärlek ♥️


11 kommentarer11 kommentarer om “Mästerpopparen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så rara o duktiga tjejer du har:)önskar er en trevlig kväll:)

  Svara
 • Hej fina,
  Har du funderat på att se en homeopat? Det är inte kul att du varit sjuk så mycket. Jag fick fin hjälp av en homeopat.

  Svara
 • Känner sååå igen mig i det. Måndagar. Kräks!
  Älskar mitt jobb å allt sånt. Men måndagar får en att känna hur lite fritid man egentligen har…

  Svara
 • Vilka fina och duktiga tjejer du har♡ Styrkekramar till dig Hannah♡

  Svara
 • Tycker inte Måndagen är fullt lika hemsk som Tisdagen! Längsta dagen i veckan. Såååå långt till helg. Måndagen har man ju helgen i ryggen men Tisdagen….hujedamig. ♥️

  Svara
 • Håller med dig, tisdagar är den jobbigaste dagen. Har alltid tyckt det. Vi får komma på något sätt att göra tisdagen till en bättre dag. 😊

  Svara
 • Haha, jag har bästa knepet! Jag är ledig på onsdagar (jobbar lördagar) så tisdagar blir fredagar 😊.

  Svara
 • Tycker oxå måndagar är tunga. Du har väl i o för sig extra jobbigt just nu, mycket osäkerhet runt om. Skilde mig själv för många år sen o det var mycket ångest till o från. Man har sån oro o skuld för barnen. Men jag lovar dig. Det kommer lugna sig. Men du är nog som jag, oerhört känslig o känner periodvis mkt oro. Det är ganska jobbigt. Man vill alla så väl o glömmer sig själv många ggr. All kärlek o styrka till dig. Kram

  Svara
 • Så fina barn du har!
  Hoppas att allt snart kommer att kännas lugnare för dig!
  Kram

  Svara
 • Vilka fina tjejer du har! Liv är så otroligt söt med sina skrattgropar.
  Håller med om att måndagar är riktiga foppatofflor!

  Svara
 • Vilken härlig skål ni har till popcornen. Älskar alla fina skålar, karaffer och krukor man kan köpa nere i Spanien! Vågar dock inte flyga hem med sånt, så rädd att det ska gå sönder.

  Svara