Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:50 | mars 14, 2019

Hattfnatt

God torsdag vacker. Jag ska strax köra flickorna till ridskolan. Har packat en liten matsäck med köttbullarna från i förrgår och kakor. Den som söker i kylen han finner 🙂

Det här ser väl trevligt ut. Jaja, gott är det iaf.
Är sällan uppe på altanen på ovanvåningen. Har inget där att göra riktigt förutom att hänga tvätt. Men borde hänga där själv lite mer.

Trevlig utsikt ändå.

Här hänger jag och tvätten numera.

Annars har jag även fått hattfnatt. Tycker alla är så snygga och coola i hatt men jag känner mig mer som Snusmumriken.

Har dock bestämt mig för att strunta i hur jag tycket jag passar i hatt eller inte. Jag tycker ju det är snyggt… och tänk om andra tänker på mig i hatt som jag tänker på dom i hatt. Eller hur 🙂
Kram på dig ♥️


16 kommentarer16 kommentarer om “Hattfnatt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är jättevacker i hatt! Men du är ju vacker i allt ❤️

  Svara
 • Skitsnygg i hatt ju! Men du passar i allt ????

  Svara
 • Så fin du är. Smakfull hatt åxå.
  Livet är bajsigt o tråkigt i perioder och det är svårt att komma ifrån. Framgår av bloggen att det är mkt jobbigt som du inte skriver om, men du är så lugn i tonen att man på nåt sätt förstår att du har kapacitet att lösa saker. Du fixar det. Viktigast ÄR att barnen känner att du VILL vara med dom. Och det framgår ju. Då kan de alltid komma till dig, om nu mammabehovet skulle vara så stort så vet de ju att de får.
  Så ledsamt att läsa att du är rädd och orolig. Önskar man kunde göra ngt för att hjälpa dig.
  Sen har man ju egna problem som måste lösas… suck.
  Tack för att du skriver. Kram på dig

  Svara
 • Hej!
  Förstår inte helt, har du eget boende i Spanien nu? ????Trodde du skulle flytta till Sverige permanent?

  Svara
 • Bor tyvärr inte med Peter längre då vi skilt oss men får bo i ett fint radhus här när jag har flickorna. Kan inte flytta permanent ännu utan får pendla. Men det stämmer att jag har köpt boende i Sverige till mig och barnen. Har ju en hel drös 🙂 Kram

  Svara
 • ❤️ Du är så vacker, är så avundsjuk på dig ❤️ tänk om man kunde se ut som dig!! Tro på dig själv Hanna ❤️ kram

  Svara
 • Du passar skitbra i hatt:).. snyggt!

  Svara
 • Var kommer dina snygga solglasögon från?????

  Svara
 • Från musch Details, Josie heter modellen.

  Svara
 • Väldigt lik Snusmumriken asså… ???? NOT!
  Snygg som vanligt!

  Svara
 • Fina Hannah – du skulle vara vacker i en jutesäck ????

  Svara
 • En skönhet klär i allt! Själv är jag lite feg med hatt men bodde jag i det där underbara klimatet hade jag också fått hattfnatt. ????

  Svara
 • Du är ursnygg i hatt ❤️ Det där med att inte ha alla sina telningar under samma tak… Det är en liten tagg man som Lejoninna får leva med. Riktigt helt blir bara mammahjärtat när alla ens knoddar sitter tillsammans runt bordet. Men när de stunderna väl blir. Så är de stunderna oskattbara. Men Tro mig. Man lär sig att leva med det. Man har ju sina kiddar bara till låns. Och med all den kärlek man vaccinerat dem ned genom livet så hittar de sin plats tillslut i livets stora lotteri. Och man får bara sträva med och stjäla sig en kram i flykten i mellanåt. Stor styrkekram i din strävan. ❤️

  Svara
 • Underbar utsikt uppe ifrån altanen. Du passar i hatt Hannah fortsätt med det. Äskar din blogg!

  Svara
 • Du vet väl att allt klär en skönhet 🙂 Du är supersnygg i hatt!
  Kram och ha en fin fredag!!

  Svara
 • Du är allt annat än en snusmumrik, du är skitsnygg i hatt! BOOM! 😀

  Svara