Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:45 | mars 16, 2019

AW AS

God lördag och helg vacker. Har jag sagt att jag älskar helgen? 🙂
Låta barnen få vakna när dom vill, gå med pyjamas hela dagen om så önskas, ingen stress, bara lugnt och skönt.
Ska njuta av detta. Framöver har jag en intensiv tid med mycket resande, jobb, inspelningar, tunga möten själsligt, mycket som väntar. På både gott och ont. Mest gott har jag ställt in siktet på.

Frukost i sängen för Vida.

Liv och Vicky fick jag frukostsällskap av. Dom matchar varandra i sina fina outfits.
Igår bjöd vi hem Vicky och hennes mamma Kajsa samt Emma och hennes dotter Hollie. Varsin kompis till Vida och Liv och två till mig 🙂
Vi hjälptes åt att fixa lite plock inför vår AW/AS (after work och after School).

Doppade jordgubbar i vit choklad gjorde Vicky och Liv. Hakorna avslöjar att den vita chokladen även hamnade på fler ställen än på jordgubbarna.Vi satt ute i solen, åt, pratade, tjejerna uppträdde och körde Talang innan den började på TV.

Kvällen avlutade jag, Liv, Vida och Vicky i soffan framför finalen av Talang se slocknade vi allihop. Jag full av lakrits.
Idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på. Vi tar det som det kommer.
Hur ser din helg ut?
All Kärlek ♥️


20 kommentarer20 kommentarer om “AW AS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad mycket härlig tillsamans-tid ni har med era vänner. Gillar att ni oftast fixar allt tillsammans med mat o så. Mindre prestigefyllt när man har gäster på det sättet.

  Svara
 • Du nämnde för något inlägg sedan att du och William snart är redo att flytta in i radhuset. Men Mio? Ska han bo hos sin pappa? Jag får bara en känsla av att det är därför du varit extra ledsen de senaste dagarna. Men jag kan såklart ha fel.
  Jag hoppas verkligen att det löser sig för dig och barnen snarast möjligt! Ni verkar så otroligt sammansvetsade och det förstår jag. Ditt varma hjärta och enorma kärlek till barnen lyser igenom bloggen. Alla barn förtjänar att vara så älskade som dina är ♡

  Svara
 • Tack För omtanken fina Cecilia. Mio bor fortfarande på internat. Ja barnen har den största platsen i mitt hjärta och liv. Allt går före. Tyvärr är min sorg just pga av annat. Inte Mio eller skilsmässa. Kärlek ♥️

  Svara
 • Du är så fin och så jordnära önskar dej all lycka <3

  Svara
 • Svara
 • Ser supermysigt ut!!
  Ett tips kan vara att använda bakplåtspapper under chokladdoppade jordgubbarna nästa gång ????

  Svara
 • Tack 🙂

  Svara
 • Vad mysigt ni hade det med vänner❤️Själv var jag på tjejmiddag med min lilla mamma och våra underbara vänner alltid många skratt och även djupa samtal. Ikväll blir det en skön hemma kväll med god mat????kram till dig

  Svara
 • Mammamys är ju så bäst ♥️

  Svara
 • Mmmmm… Det där såg gott ut!!!!!????
  Vad mysigt du har gjort i huset, så snyggt!!! älskar lampan med den bruna lampskärmen, vart kommer den ifrån?
  Kram o ha en fin lördag????

  Svara
 • Tack. Den är härifrån Spanien. Kram

  Svara
 • Vart kommer den fina mattan ifrån?????

  Svara
 • Alltså jag tycker fortfarande att det är så tråkigt att ni ska skiljas!! Ni har alltid sett så lyckliga ut och det var ju inte länge sedan ni förnyade era löften? På bilden på Instagram ser ni också så lyckliga ut. Undrar verkligen vad som hänt… Kan ni inte hitta tillbaka till varandra? Okej ni har säkert försökt. Men ibland tror jag en del ger upp alldeles för fort!
  Ni är det snyggaste kändisparet, eller var då…

  Svara
 • En man som flyttar till ett annat land och struntar att bonusbarnen inte vill bo där är inget att sörja över. Barnen går allt först till 100procent.

  Svara
 • Men seriöst… Vilken oförskämd och okänslig kommentar. Om du tror det är okej att skriva så så har du fel. ”Snyggaste kändisparet” – är du 15 år eller?

  Svara
 • Troll-varning på din elaka kommentar, men jag gör en liten instickare ändå och påminner om att Hannah redan berättat att de aldrig förnyade några bröllopslöften.
  Orsaken till skilsmässan har ingen av oss att göra med. Det kommer kanske en dag då Hannah väljer att berätta mer, men du måste väl förstå att med fyra inblandade barn så vill ingen sund förälder fläka ut familjens innersta i en stor och offentlig blogg.
  Det hedrar både Hannah och Peter att de inte ägnar sig åt någon offentlig pajkastning, utan anstränger sig för att ha en fortsatt bra relation för barnens skull. Tolkar bilder från dessa träffar ihop med barnen som ”lyckliga” så är det för att föräldrar mår bra av att se sina barn må bra och även om en skilsmässa innebär en enorm sorg för alla parter så utesluter det inte att man som expar kan behålla vänskapen.

  Svara
 • Det var inte menat något illa. Även om det kanske lät så. Jag blev så överraskad att de skulle skilja sig. Att de håller sig på denna nivå är helt fantastiskt. Samtidigt som det även är sorgligt varför de inte fick sitt äktenskap att hålla när de verkar ha sån fin vänskap.Förmodligen har de väl vuxit ifrån varandra och bara är vänner.
  Sedan menar jag egentligen inte riktat särskilt till Hannah, utan mer generellt att vi kanske inte kämpar tillräckligt? Konstigt hur ett inlägg kan få trollvarning på sig när det är det sista jag tänkte.
  Jag beundrar verkligen Hannah för att hon är en genuin äkta person med hjärtat på rätta stället.

  Svara
 • Hej!
  Det finns en liten tjej som behöver hjälp!
  En insamling på Facebook https://www.facebook.com/SpeciEllie.M/
  Du når ut till många människor!
  Snälla hjälp denna lilla tjej att överleva.
  Jag känner inte familjen.
  Men har barn, och om det skulle varit mina barn hade jag dött!
  Läs på Facebook ”SpeciEllie”
  Hon kommer att dö utan behandling.
  Hon har knappt börjat sitt liv..

  Svara
 • Lakritsskruvar,,, herreminje,,, det var evigheter jag såg eller åt sådan.
  De är SÅ goda, speciellt om de är färska.
  Sen kan jag tycka en del kommentarer inte ”är av denna världen” vad har vi med att göra, varför de skiljer sig, var barnen ska bo osv.
  Det väljer hon väl själv om hon vill skriva ut eller inte…

  Svara
 • Vilken härlig helg med mys och god mat. Det är alltid kul när barnen får vara med och stöka lite i köket.
  Här hemma har det också varit helgmys och nybakade kärleksmums….
  Det är inget vårväder så vårliga uteplanteringar får vänta, trots att det kliar lite i fingrarna.
  Kram och ha en fin toppenvecka.

  Svara