Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:38 | mars 20, 2019

Bördor och glädje handihand

Hej min vän. Hoppas allt är väl.
Landade i måndagseftermiddag och sen har det rullat på. Åkte direkt hem till syster för möte och planering med vårt jobbteam.
Satt i flera timmar och brainstormade. Bjöds på god mat gjorde vi också. Tack sis.


Rispappersrullemiddag.

Filip hjälpte Lance med körkortsteoriplugg när vi jobbade. Så spännande att Lance ska vara med i Let’s Dance. Kommer sitta bänkad på fredag när det är premiär och rösta som en tok.
Har mycket roliga projekt och jobb på G. I eftermiddag ska jag filma inför en stor gala som jag ska leda i april. Så nervöst men skoj så klart.
Det lustiga och ibland mindre lusiga är att allt kommer verkligen på en gång. Ska man kanske vara glad över det. Att vara få allt avklarat istället för jämna plågor 🙂 Men när det kommer tråkigheter och tunga bördor samtidigt som roligheter så blir tyvärr allt bara pannkaka.
Jag kan inte känna glädje inför alla roliga projekt, TV, gala, reklam-och fotouppdrag, mitt nya hus och annat som väntar. Allt känns bara skit. Förlåt. Hatar att klaga men tyvärr blir det så.
Måste sätta mig ner och bara strukturera upp allt. Skriva upp allt på ett stort papper så jag får en bra översikt. Våga be om hjälp. Det är så mycket som jag måste bära som jag inte kan hantera.

Den här var bra tycker jag. Den ska jag anamma.
Ska träffa William idag och Mio imorgon. Tyvärr inta bara för att det är mysigt och nåt jag sett framemot utan också av andra anledningar.
Tonåringar kan vara stökiga. Det kan jag lova.

Åt en god frukost igår innan dagen började.
Började dagen med ett planerat läkarbesök för mina halsmandlar. Nu väntar jag bara på operationstid. Som två stora pungkulor i halsen på mig. Syns t.o.m. utanpå halsen. Vidriga.
Längtar tills dom ska bort. Kan stå ut med smärtan och den där förändringen på rösten. Är lite skraj så klart men hellre en veckas pina än att alltid vara sjuk.
Mötte upp syster hos Catta på Creative Headz. Catta fixade Maggans hår Matilda gjorde mig vårfin.

Matilda la massor av folieslingor i mitt hår. Vill bli blond men inte som en hjälm med helblondering utan slingor så det inte blir så skarp utväxt samt att det blir mer skiftningar och ser mer ”levande” ut.

Ljusare hår och nya HairTalk (2paket). Mitt egna hår är lika långt så jag fyller ut med HairTalk för att få mer hår och inte känna mig som en blöt katt 🙂
Är så nöjd!

Tisha Zara, jeans Gina Tricot och skor Dr Martens.
Igårkväll var jag i huset och mätta och grejade med en tjej som heter Malin. Hon är grym på att inreda och hitta allt som jag söker efter med ljus och lykta. Sen har hon bra kontakter så allt förhoppningsvis går lite snabbare. Vill få iordning snabbt. Måste det.
Skulle hämta min nya soffa idag som jag klickat hem från soffan i Spanien (hoppas den är lika snygg som på bild), lånat skåpbil och flörtat med nån om hopp om bärhjälp. Men det löste sig. Jag slapp låna skåpbil, släpa och be nån granne om bärhjälp. Min kompis Viktorias man Martin har lastbil och hämtar den till mig och kör hem den.
Som en skänk från ovan. Tacksam.

Hämtade ut mitt paket från Plainvanilla. Fina saker till hemmet. Bl a en cool coffee table-bok och fyra söta krok-apor. Kanske nåt enstaka klädesplagg också 😉

Där på svansen kan barnen hänga sina jackor och skolväskor.
Nog om mig. Hur mår DU?
All Kärlek ♥️


41 kommentarer41 kommentarer om “Bördor och glädje handihand”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Förstår så väl hur du känner, sitter i samma sits. Jag har dock inte hittat nytt boende än. Allt är så djäkla jobbigt och det är omöjligt att se glädje och mening i någonting överhuvudtaget. Jag tycker det är skönt när du skriver om hur det faktiskt känns, då känner jag mig inte ensam. En dag i taget.. kram

  Svara
 • Hoppas allt löser sig till det bästa för dig och din familj! så att du får börja må bra igen.
  här rullar det på :). Mår bra. Snart blir det semester några dagar. Behövligt.
  Ha det bra! ♥️

  Svara
 • Usch ja det där med stökiga tonåringar kan vara väldigt krävande – I KNOW!! Jag har en som gör mig gråhårig och snart får jag väl en hjärtinfarkt med…..
  Massa kramar till dig

  Svara
 • Förresten, jag tror att jag har flera kommentarer i din skräppost!

  Svara
 • Mår inget vidare…mycket motgångar på kort tid som gör att jag hamnar i ältande och oro…
  Vet att jag har mycket att glädjas åt…ändå hamnar jag i det negativa..
  Hemma idag…ger en mycket tid att reflektera.
  Imorgon är en ny dag 🙂

  Svara
 • Ron i din kropp/sinne kommer nog ska du se, ibland får man ge det lite tid 🙂
  Men så gott med maten, mums! Och härligt med lite hårfix med syster, ni är så fina.
  Mitt mående? Hm, lite feberfrossa och hängig efter en vaccination, annars bra (tror jag).

  Svara
 • skolväskor? Hoppas verkligen att du får ha alla dina barn i ett och samma land snart!!

  Svara
 • Hoppas att allt löser sig och att folk börjar bete sig bättre.Ber för dig och barnen.

  Svara
 • Stött på min största tunga motgång i livet just nu. Vet inte var det kommer att sluta men det känns inte bra.

  Svara
 • Hoppas allt löser sig för dig, vad som än hänt.
  ”Blott en dag, ett ögonblick i sänder..”

  Svara
 • Ååhh, hoppas så att allt snart lägger sig och att ni får landa och vara nära varandra. My God, vilka coola skor!! Visst är det Dr Martens?
  Stor kram!

  Svara
 • Yes, Dr Martens. Kram

  Svara
 • Mår rätt bra här. Både ris och ros men på det hela okej. Tonåringar kan vara sjukt jobbiga egotrippade och däremellan underbara. Har tre här hemma och det är en ständig oro på olika vis. Man får göra så gott man kan och tänka att de allra flesta går det bra för.

  Svara
 • Hej Hannah! Hoppas allt känns bättre för dig snart! Själv har jag hamnat i en svacka med depression m.m.. Tönkte höra om du vill dela med dig lite kosttips, hur du äter vanligtvis under en dag? Och träningstips, Behöver gå ner i vikt, o både du o Magdalena är ju i så fin form! Ha det toppen 🙂

  Svara
 • Det räcker att tänka tillbaka på mina egna tonår för att förstå varför mina föräldrar blev gråhåriga (förvisso 20 år senare och inte aaaaalls beroende på att de numera är gamla pensionärer 😂). Vi kan kan kalla det retroaktiv PTSD!
  Du blev verkligen extremt snygg i håret! Wow! Snart står pojkarna på rad, som Orup sjöng en gång i tiden.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Nog är det väl sant som man säger små barn små problem, stora barn stora problem…. trust me I know!
  Förresten jag tog bort mina mandlar för många år sedan och jag säger än i dag att det är bland det bästa jag gjort med min kropp. Dem är bara så vidrigt äckliga i halsen när dem väl börjat krångla och ha sig!
  Hoppas du kan få lite ro snart🙏
  Kram

  Svara
 • Du kommer bli jättenöjd med operationsbeslutet när de äckliga halsmandlarna väl är borta. Visst, smärtan de två veckorna efter operationen var värre än att föda barn, men jag har inte varit sjuk en enda gång sedan jag tog bort dem för fyra år sedan👍.

  Svara
 • Jag har aldrig kommenterat här. Men nu känner jag bara att jag måste. För tre månader sen hittade jag och mina barn deras pappa medvetslös. Vi bodde då utomlands och skulle ha vårt livs äventyr. Det uppdagades att han tagit droger i över 10 år. Tunga droger, han vaknade efter några dagar med stora hjärnskador. Han har också varit otrogen i 13 år. Med massa vanliga kvinnor och prostituerade. Vi ligger i skilsmässa och han och hans familj gör allt för att gömma pengar och lura mig. Och nu när han mår bättre ska han ha barnen. Och enligt soc har jag inga rättigheter att säga nej. Socialen ska göra utredning men alla låter mig förstå att han kommer f barnen på halvtid. Mitt liv är ett helvete och jag förstår inte hur jag ska kunna gå framåt. Vi är i Sverige igen och barnen är med mig. För tillfället. Du är inte ensam att ha set tufft Hanna. Inte för att det hjälper. Men all styrka till dig!!!

  Svara
 • Näää fyy fasen!! Vilket svin! 😠😠😠
  Hoppas verkligen det går bra för dig och barnen!

  Svara
 • ❤️❤️❤️

  Svara
 • Kära Lisa!
  Ver inte vad för råd jag har att ge. Isåfall att skapa så stort nätverk du kan med människor omkring dig. Familj, släkt, kolleger, vänner. Tillsammans blir man stark. Ta vara på dom du litar på, och våga ta emot stöd och hjälp om någon erbjuder. Man behöver inte vara stark själv.
  Har du någon advokat i din närhet som kan hjälpa dig?
  Håll ut och kämpa på! Vi tror på dig!
  ❤️❤️❤️

  Svara
 • Fy vilken vidrig situation. Vilken gris till ”man”. Lider med dig och hoppas av hela mitt hjärta att du och barnen kommer få det bra snart. Kunna landa och må bra och slippa alla denna skit. Bra att du genomskådat dom, Låt dom inte lura dig. Här får du pepp och stöd. Kärlek ♥️

  Svara
 • Tog mina halsmandlar när jag var ca 10. Det är grymt. Blir aldrig sådär ordentligt sjuk utan klarar mig oftast med en lindrig lätt förkylning. Visst gör operationen ont men det går ju över:)
  Jadu… tonåringar 🙁 har själv två, en 17 år och en 16 årig tjej ooooh my god! De ger mig huvudvärk nu alltså. Och själv står man inte högt i kurs heller. Det är så tufft… konflikter hela tiden.
  Såpass att jag blir provocerad när folk med små barn vill skaffa mååååånga barn för det är ju såååå mysigt å fantastiskt 😮 då svarar jag alltid- dom
  Blir stora åxå så tänk dig för 😂

  Svara
 • Jag håller med dig om att allt i livet verkar hända på en gång. Periodvis händer typ ingenting och sen vänder det. Just nu går jag en utbildning och kommer få jobb direkt efter… men för en vecka sedan fick jag ett jobberbjudande, som jag tackade nej till. Du, det vänder snart för dig ska du se❣️ Livet går verkligen upp o ner. För alla. Mer eller mindre. Den som säger att den aldrig har eller har haft motgångar ljuger… Honom/henne tror jag inte på. Önskar dig allt gott snygging❣️❤️ Sköt om dig! På tal om annat, något som jag och många med mig skulle uppskatta är att skriva ner o visa oss din sminkrutin 💄 Hoppas att du kan ta dig tiden och show us what you got 💋 Du har så fint glow 😉

  Svara
 • Hej Hanna,
  Vad har du för längd på kedjan som nyckeln hänger i och vilken sto är det på nyckeln :-)? Tack på förhand.

  Svara
 • Den näst längsta kedjan. Minns inte själva längden i cm. Kram

  Svara
 • Så snygga jeans från Gina! Sitter som en smäck på dig. Vet du vilken modell det är?
  All styrka till dig som ändå kämpar på med allt!
  Ta hand om dig!
  Kram

  Svara
 • Jaaa, jag vill också veta modell på jeansen. Så snyggt satt dom på dig !

  Svara
 • Jag är också nyfiken på jeansmodellen, så fina!
  I övrigt tycker jag du gör det bra. Hoppas du känner dig mer tillfreds med livet snart.
  Vänliga hälsningar Andrea

  Svara
 • Ladda ner appen tiptapp! Helt suverän. Där kan du lägga in att du vill ha hjälp att hämta saker du köpt eller köra till tippen. Du bestämmer pris o när ngn tackar ja kan du läsa deras omdömen innan du bestämmer dig. Betalning sker i appen. Obs jag känner ingen där bara tacksam för en bra grej som underlättar om man bor som ensam vuxen o gillar att handla möbler lite här o där. Lycka till med allt. Kram

  Svara
 • Dessvärre ska man inte ta hjälp av tipptapp. Oseriösa människor som dumpar skräp i skogen! Man har ju ingen aning vart skräpet tar vägen.
  Googla tipptapp så ser ni var som står skrivet.

  Svara
 • Vilken kämpe du är..så mycket som händer i ditt liv på både gott och ont och ändå så ödmjuk❤

  Svara
 • Jag hade gärna varit bärhjälp med soffan, Hannah! Särskilt om du hade flirtat lite med mig…Hur skulle någon kunna säga nej då? 🙂
  Skulle göra allt för dig och glatt hjälpa dig med allt du bad om…Minns hur sexig jag tyckte du var under mina tonår…Du var en absolut drömtjej…Du kunde fortfarande ha mig helt lindad runt lillfingret! 😉

  Svara
 • Du är så tapper o genuint fin ! Kämpa kämpa ❤️

  Svara
 • Vad skönt att du fick ok att bli opererad! Jag är säker på att det kommer gå strålande! Se till att ta smärtstillande enligt tidernas du inte hinner få ont (råd från apotekaren ;-)). Köp på dig mycket glass och jag har för mig att jag åt massor av kräm under 1-2 veckor. Funkade iaf för mig! 🙂

  Svara
 • Det är helt ok att be om hjälp ibland, är övertygad om att dina nära o kära vill att du ska göra det.
  Ta hand om dig!
  ♥️♥️♥️

  Svara
 • Var försiktig! Efter allt jobb och praktiska göromål – planera in ledighet och ”bara vara tid”! Jag kraschade BIG TIME 10 månader efter min skilsmässa. Efter husförsäljning, husköp, renovering, flytt, oroliga barn, vardagsbestyr och heltidsjobb….blev såklart sjukskriven. Och när man en gång fallit så hårt är man för alltid märkt i både kropp och själ. Det är många år sedan nu, men jag minns och påminns. Så ta det lugnt!

  Svara
 • Kan verkligen rekommendera att ta bort halsmandlarna. Jag gjorde det för omkring 12-13 år sedan. Gjorde skitont efteråt men SÅ värt. HejDå halsflussar!

  Svara
 • Det är individuellt med smärtan. Men ett tips om du skulle få rövont som jag. Få mediciner utskrivet, köp hem glass (inte isglass, det svider), typ diverse soppor, korv, past och kör mjuk mat ett tag efter.
  Sen ladda upp med tidningar och serier.
  Sen är det över.
  Jag gjorde min operation den 12/2. Smärtsamt men värt det♡ Man slipper ha sina vidriga problem man haft efter.
  Du kommer fixa det.
  Vi hejar på dig!
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah
  Tack för att du delar med dig av ditt liv i både med och motgångar. Läser din blogg dagligen du ger kraft.
  Fråga vill köpa lika Gucci väska som du, har du den största modellen ? Är du nöjd med den?
  Hoppas du inte tycker fråga är opassande.
  Tack på förhand
  Mvh Linda

  Svara
 • Åh vilkasnygga skor 😍 vilken modell är det?

  Svara